малко железарии :)
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
малко железарии :)
Луди фенове на най-истинската хард рок група Metallica да знаете че идва новата смазана V12 машина наречена St. Anger хахахаха
:)
Този албум трябва да е над хиляда коня а за въртящия момент да не говорим
Е харчи доста по 3 бири на песен обаче си заслужава изгарянето
:):)
В неделя вечер даваха по Mtv лайфа им от Rock Am Ring в Германия
и трябва да ви кажа че докато го гледах се усетих че от доста време не се бях чувствал така яко
Само като ги гледаш тия манияци как се кефят на невероятните неща които са създали ти идва да полудееш
:) Много стари парчета изсвириха доста позабравени от мен, но вече 2-ри ден диска ми не спира да върти тяхната музика, много любима група са ми
Помните ли концерта в Пловдив - е няма такова изживяване
Смея да кажа че това са едни от най великите два часа които съм изкарвал в живота си
Ако някой вече го има новия албум нека да каже ВЕДНАГА от къде си го е купил и да сподели впечатления от него
METALLICA RUUULLZZZZZ

Този албум трябва да е над хиляда коня а за въртящия момент да не говорим

Е харчи доста по 3 бири на песен обаче си заслужава изгарянето

В неделя вечер даваха по Mtv лайфа им от Rock Am Ring в Германия
и трябва да ви кажа че докато го гледах се усетих че от доста време не се бях чувствал така яко

Само като ги гледаш тия манияци как се кефят на невероятните неща които са създали ти идва да полудееш

Помните ли концерта в Пловдив - е няма такова изживяване

Смея да кажа че това са едни от най великите два часа които съм изкарвал в живота си

Ако някой вече го има новия албум нека да каже ВЕДНАГА от къде си го е купил и да сподели впечатления от него
METALLICA RUUULLZZZZZ

уууааааууу
не можах да гледам в неделя по МТВ, но съм сигурен, че е било страхотно:)))))
това са любимци, които като ги слущам в колата и става.......малиииии
чух сингъла новия, доста е готин, предполагам, че целия албум ще е страхотен както винагиииииииииии:))))))
поздрав за всички почитатели на групата
това са любимци, които като ги слущам в колата и става.......малиииии
чух сингъла новия, доста е готин, предполагам, че целия албум ще е страхотен както винагиииииииииии:))))))
поздрав за всички почитатели на групата

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: малко железарии :)
naskoksan написа:
Помните ли концерта в Пловдив - е няма такова изживяване![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смея да кажа че това са едни от най великите два часа които съм изкарвал в живота си![]()
![]()
![]()
METALLICA RUUULLZZZZZ:):)
Адски си прав за концерта в Пловдив.ЕДНА МЕЧТА ПО МАЛКО. Така се казваше предаването по КАНАЛ 1.И има за какво да го нарекат така.Относно новият албум да си ви призная няма го това звучене като на 83'84'86.абе въобще старите албуми.Не казвам че е лош ама METALLICA са правили далеч по-добри неща.За концерта в Германия няма да говорим само можем да съжаляваме ,че не сме били там.METALLICA винаги ще са си METALLICA!!!!!!!!!!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Re: малко железарии :)
аз си свалих новата металика от mp3.online.bg един ден преди световната премиера и ще не съм изслушал целият албум. някакси не ме кефят тия парчета.
що се касае за най-готините 2 часа в живота ми - металика в Пд изобщо не се вписва в класирането. 5 часа слънчасвах за да видя комерсиализма в чистата му форма, добре че поне монстър магнет се мернаха за малко да не съм капо
а за 2-та най-готини часа моят фаворит е концерта на мейдън в зала Хр. Ботев ('95 или '96 беше). това бяха 2 1/2 часа духовен оргазъм. при все че и на алис купър много се накефих, а за сатриани или вай да не споменавам (това бяха сбъднати мечти, на satch бях в оркестрината ред1 място7 точно пред него ...). готи шоута се развъртат напоследък из софето и остават само 3 банди, които умирам да чуя на живо: Running Wild, Manowar и неостаряващите AC\DC.
а дотогава ще се задоволим с Whitesnake
що се касае за най-готините 2 часа в живота ми - металика в Пд изобщо не се вписва в класирането. 5 часа слънчасвах за да видя комерсиализма в чистата му форма, добре че поне монстър магнет се мернаха за малко да не съм капо

а за 2-та най-готини часа моят фаворит е концерта на мейдън в зала Хр. Ботев ('95 или '96 беше). това бяха 2 1/2 часа духовен оргазъм. при все че и на алис купър много се накефих, а за сатриани или вай да не споменавам (това бяха сбъднати мечти, на satch бях в оркестрината ред1 място7 точно пред него ...). готи шоута се развъртат напоследък из софето и остават само 3 банди, които умирам да чуя на живо: Running Wild, Manowar и неостаряващите AC\DC.
а дотогава ще се задоволим с Whitesnake

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Ivan написа:а басистчето на металица вярно е голям агент![]()

kak няма да е голям агент, като става дума за самият ROBERT TRUJILO от Suicidal Tendencies

Power is Nothing Without Insanity
Ехееее
май-наистина в новия албум металика малко ще си е позагубила предишната мелодичност!!! но това е металика те се развиват опитват нови неща и точно това е хубавото на групата, не бих нарекъл това комерсиализация, а най-малко пък концерта им в пловдив комерсиален
Незнам на Ivan от къде му хрумват такива неща. Но искам да отговоря на неговото мнение. Почти съм сигурен че това не е най-обичаната група от теб, пък и като гледам групите, които искаш да чуеш не си падаш много по стила им. Само човек който слуша металика между другото би ги определил като комерсиализирани. Това твърдение е доста повърхностно и не е в стила на един БМВ-ентусиаст
Шегата на страна - ще ти отговоря с едно изказване на James по въпроса: Вие виждате през 1991г. Металика по един начин а през 1996г. по друг, който не е присъщ за един рокаджия и веднага ни заклеймява. Добре де ами тия 5-6 години които са минали никой не ги отбелязва!!! А хората зад групата са отделни личности, които се развиват и променят с течение на времето, което в никакъв случай не би могло да е нарече комерсиализация.
А аз ще добавя, че музиката им както е била новаторска и невероятна през 1982-3г., такава продължава да бъде и през 1996-7г. такава ще бъде и през 2003 година
Аз съм закърмен с тази група мисля че тя ще си остане винаги номер едно в сърцето ми. Естествено че имам критики към нея, но позитивите са винаги повече, а и смея да твърдя че успявам да вникна и разбера тази музика, защото тя винаги ме кара да се чувствам невероятно докато я слушам. И винаги ще ме кефи максимално
За концерта в Пловдив искам пак да кажа че беше невероятен и искам също да ги помоля никога да не се връщат защото това изживяване е единствено, няма да се сравнява с нищо и искам да си остане такова в ума ми завинаги.
сега един приятел ми пусна мухата че имало възможност да довтасат тука Ролинг стоунс заедно с АC/DC
Това едва ли ще стане, но ч си представете какво нещо ще е това, няма ли да е нещо уникално
И на края искам пак да добавя нещо
METALLICA RUUUUULLZ
:):):):):):):):):)

май-наистина в новия албум металика малко ще си е позагубила предишната мелодичност!!! но това е металика те се развиват опитват нови неща и точно това е хубавото на групата, не бих нарекъл това комерсиализация, а най-малко пък концерта им в пловдив комерсиален

Незнам на Ivan от къде му хрумват такива неща. Но искам да отговоря на неговото мнение. Почти съм сигурен че това не е най-обичаната група от теб, пък и като гледам групите, които искаш да чуеш не си падаш много по стила им. Само човек който слуша металика между другото би ги определил като комерсиализирани. Това твърдение е доста повърхностно и не е в стила на един БМВ-ентусиаст

Шегата на страна - ще ти отговоря с едно изказване на James по въпроса: Вие виждате през 1991г. Металика по един начин а през 1996г. по друг, който не е присъщ за един рокаджия и веднага ни заклеймява. Добре де ами тия 5-6 години които са минали никой не ги отбелязва!!! А хората зад групата са отделни личности, които се развиват и променят с течение на времето, което в никакъв случай не би могло да е нарече комерсиализация.
А аз ще добавя, че музиката им както е била новаторска и невероятна през 1982-3г., такава продължава да бъде и през 1996-7г. такава ще бъде и през 2003 година

Аз съм закърмен с тази група мисля че тя ще си остане винаги номер едно в сърцето ми. Естествено че имам критики към нея, но позитивите са винаги повече, а и смея да твърдя че успявам да вникна и разбера тази музика, защото тя винаги ме кара да се чувствам невероятно докато я слушам. И винаги ще ме кефи максимално

За концерта в Пловдив искам пак да кажа че беше невероятен и искам също да ги помоля никога да не се връщат защото това изживяване е единствено, няма да се сравнява с нищо и искам да си остане такова в ума ми завинаги.
сега един приятел ми пусна мухата че имало възможност да довтасат тука Ролинг стоунс заедно с АC/DC

Това едва ли ще стане, но ч си представете какво нещо ще е това, няма ли да е нещо уникално
И на края искам пак да добавя нещо
METALLICA RUUUUULLZ

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
naskonsan само да ДОБАВЯ РУЛЗ МЕТАЛИКА и за мен 2-та часа в Пловдив са едни от най-яките моменти в живота ми.
А относно новият албум мога да добавя че наистина ме изненада.не очаквах Толкова Твърд АЛБУМ.Но както каза Те не спират да ни изненадват.
M E T A L L I C A
А относно новият албум мога да добавя че наистина ме изненада.не очаквах Толкова Твърд АЛБУМ.Но както каза Те не спират да ни изненадват.
M E T A L L I C A
naskoksan аз няма да ти отговарям, защото не си ми задал въпрос
металица достигнаха върха си на развитие доста след '91. load, reload i garage inc. са най-доброто им като музиканти, но вече развитият си талант и публика те започнаха да експлоатират откровено комерсиално. което си е в реда на нещата, те с това си изкарват пари за хляб и поршета! т'ва да не е секс пистълс или доорс, където повече пари значи "повече дрога", без да пренебрегвам таланта на музикантите и успеха на бандите. съжалявам, че продължавам да звуча несериозно, но отдавна съм загърбил фенщината!
все пак за мен близо 8-те часа, които изкарах в пловдивската жега на онзи стадион, за да чуя това, което не чух си остават едни от най-скучните в живота ми. (но с чиста съвест мога да кажа, че видях това, което очаквах да видя
)
дисито можем само да мечтаем да ги видим и чуем на родна почва, защото ангъс янг беше казал преди време, че за него "света свършва в Прага". за търкалящите се камъни някакъв сърбин беше пуснал фишек в слави шоу ако не се лъжа, но това е наистина много трудно осъществимо :-(
затова не ни оствава нищо друго освен да посетим ежегодният годс ъф метал на стадиона в монца, рок ам ринг или някой друг фест.

металица достигнаха върха си на развитие доста след '91. load, reload i garage inc. са най-доброто им като музиканти, но вече развитият си талант и публика те започнаха да експлоатират откровено комерсиално. което си е в реда на нещата, те с това си изкарват пари за хляб и поршета! т'ва да не е секс пистълс или доорс, където повече пари значи "повече дрога", без да пренебрегвам таланта на музикантите и успеха на бандите. съжалявам, че продължавам да звуча несериозно, но отдавна съм загърбил фенщината!

дисито можем само да мечтаем да ги видим и чуем на родна почва, защото ангъс янг беше казал преди време, че за него "света свършва в Прага". за търкалящите се камъни някакъв сърбин беше пуснал фишек в слави шоу ако не се лъжа, но това е наистина много трудно осъществимо :-(
затова не ни оствава нищо друго освен да посетим ежегодният годс ъф метал на стадиона в монца, рок ам ринг или някой друг фест.
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
към Ivan:
Добре казано за фенщината и комерса
не беше хич несериозно
Madvanio, наистина велик концерт и наистина беше супер лудница:):):) Албума май наистина ще е супер твърд
Иначе пичове в момента държа новата идиотщина в ръцете си обаче още не мога да го чуя щото съм на бачкане а шибания компютър не иска да запали CD-то има някаква шибана защита срещу PC-та май
както и да е скоро трябва да го чуя иначе ще полудея
Аз обаче си купих целия set с 80 мин. DVD и аудио CD книжки и други простотии
ще разказвам скоро
Добре казано за фенщината и комерса

не беше хич несериозно
Madvanio, наистина велик концерт и наистина беше супер лудница:):):) Албума май наистина ще е супер твърд

Иначе пичове в момента държа новата идиотщина в ръцете си обаче още не мога да го чуя щото съм на бачкане а шибания компютър не иска да запали CD-то има някаква шибана защита срещу PC-та май
както и да е скоро трябва да го чуя иначе ще полудея

Аз обаче си купих целия set с 80 мин. DVD и аудио CD книжки и други простотии

ще разказвам скоро

ухааааа току що го преслушах на бързо албума
кофти щото металика не се слуша набързо
ама няма как
искам да кажа че останах като гръмнат и още съм така
искам да го опиша с една дума ама металика не се описва така
АГРЕСИЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯКО АГРЕСИЯЯЯЯ
шантава работа многооо е стресиращ албума
просто е РАЗЛИЧЕН
и Интересен
ама трябва още слушане за да се хареса
малко откъм мелодичност са го орязали
кофти щото металика не се слуша набързо

ама няма как
искам да кажа че останах като гръмнат и още съм така
искам да го опиша с една дума ама металика не се описва така
АГРЕСИЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯКО АГРЕСИЯЯЯЯ

шантава работа многооо е стресиращ албума
просто е РАЗЛИЧЕН
и Интересен
ама трябва още слушане за да се хареса
малко откъм мелодичност са го орязали

хаах и аз съм от металните ненормалници
между другото в плд на концерта малко се прецаках заради една п**** дето доиде с мене и с о6те други идиоти и патката бяхме по4ти наи отпред, оба4е оня е дребна и взеха не6то да я ма4кат и като пребледня припадна, та трябва6е около 40 мин да я изкарам отзад на тревата. ина4е концерта бе6е мания само дето не пуснаха
SEEK AND DESTRY веееееееее

между другото в плд на концерта малко се прецаках заради една п**** дето доиде с мене и с о6те други идиоти и патката бяхме по4ти наи отпред, оба4е оня е дребна и взеха не6то да я ма4кат и като пребледня припадна, та трябва6е около 40 мин да я изкарам отзад на тревата. ина4е концерта бе6е мания само дето не пуснаха
SEEK AND DESTRY веееееееее

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Музикални предпочитания