Какво слушат истинските пичове?
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво слушат истинските пичове?
Така се случи, че в Лондон живея точно до едно натоварено кръстовище и цяла вечер слушам парад на автомузиката. Трябва да призная, че почти не съм чувал издънки от музикалните системи на хората, за разлика от България, където истинските автоуредби са рядкост (като на Туртурело например). Това предполагам се дължи на това, че са по-богати. Както и да е, идеята ми беше относно музиката, която гърми от колата.
Повечето, които карат подвижните дискотеки са черни, съответно от повечето коли бучи рап, RnB, соул - все черно. От друга страна от време на време се чува чалга (турци, араби), рядко метал и още по-рядко техно. Вчера обаче бях приятно изненадан от един червен Голф3, от който се чуваше музика с много добро качество и познайте какво слушаха - Haddaway! За мен който съм откърмен с класическия евроденс, това беше велико. Макар и да мраза хората, които се гъзарят с Голф, тези ги признах за пичове.
Та така драги ми съфорумци - кажете сега, какво искате да чуете от някоя кола за да признаете собственика за пич?
Повечето, които карат подвижните дискотеки са черни, съответно от повечето коли бучи рап, RnB, соул - все черно. От друга страна от време на време се чува чалга (турци, араби), рядко метал и още по-рядко техно. Вчера обаче бях приятно изненадан от един червен Голф3, от който се чуваше музика с много добро качество и познайте какво слушаха - Haddaway! За мен който съм откърмен с класическия евроденс, това беше велико. Макар и да мраза хората, които се гъзарят с Голф, тези ги признах за пичове.
Та така драги ми съфорумци - кажете сега, какво искате да чуете от някоя кола за да признаете собственика за пич?
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
METALLICA,Deep Purple,Pink Floyd,Iron Maiden,MANOWER,RAMMSTEIN,<EVANESCENE>i t.n.,Някаква Приятна Жица е за предпочитане въпреки че и аз съм израстнал малко с евро денса,отдавна предпочитам ЖИЦАТААА
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Пичовете слушат Molotov
Дръпнете да видите и после ще си говорим. Във Fast and Furious първата част също имаше тяхна песен докато имаше някво парти и оня русия ходи да оглежда колите и Дизел го сгащи
Polkas Palabras се казва парчето 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Turturelo написа:аз - качествен sound ... и чалга да дъни вътре като се чува хубаво се кефя!
Е те на това му казвам аз истински маняк, Туртурело с тебе трябва като пишеме и мислиме за музика да си казваме да не се хаби и другия да пише или мисли (по еднакво с нокой не съм мислил)

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
HI
ти ли го казваш , ЧАЛГАДЖИЯ :uzi:MADVANIO написа:METALLICA,Deep Purple,Pink Floyd,Iron Maiden,MANOWER,RAMMSTEIN,<EVANESCENE>i t.n.,Някаква Приятна Жица е за предпочитане въпреки че и аз съм израстнал малко с евро денса,отдавна предпочитам ЖИЦАТААА

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Re: HI
javor написа:ти ли го казваш , ЧАЛГАДЖИЯ :uzi:MADVANIO написа:METALLICA,Deep Purple,Pink Floyd,Iron Maiden,MANOWER,RAMMSTEIN,<EVANESCENE>i t.n.,Някаква Приятна Жица е за предпочитане въпреки че и аз съм израстнал малко с евро денса,отдавна предпочитам ЖИЦАТААА
Незнам Кой е пускал хубавия диск на Връщане от Пловдив

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Turturelo написа:аз - качествен sound ... и чалга да дъни вътре като се чува хубаво се кефя!
признавам си и аз съм така зависи от настроението ми, но много рядко
слу6ам 4алга с отворени прозорци

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Музикални предпочитания