Нема такъв смех !!!
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
13 мнения
• Страница 1 от 1
Нема такъв смех !!!
Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума
http://.../qko-smeh.mp3

Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
Иво написа:С удоволствие бих напслескал некой от тия![]()
![]()
![]()
батки вие сте жестоки вече съм ви фен! искам да ви пецкам яко всеки ден, а римите ви като трън подливи! но писани от хора анално-податливи. Велики стееее немате пощада, меркал съм ви на македония - площадагърмите хора с пистолети виртуални, най добрите сте! циреи анални
искам да ви возааа във мойто бе-ем-ве, вервайте ще има място! за ваште путки две. и нека вашто творчество не спира, велики сте, стапртакус ли ви спонсорира? мъжлета сте батки спор нема, защо не пеете на хората в очите и после с усмивка: "Ми кат такси са ми зъбите"?. Мое ли да я качиме тааа песен в дата бе-ге? Ама с уговорката да качиме и онва филмче каде ати те е-бе? Евала, честно! Свалям ви шапка, и тихо в тъмнината ви подавам патка

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Иво написа:С удоволствие бих напслескал некой от тия![]()
![]()
![]()
батки вие сте жестоки вече съм ви фен! искам да ви пецкам яко всеки ден, а римите ви като трън подливи! но писани от хора анално-податливи. Велики стееее немате пощада, меркал съм ви на македония - площадагърмите хора с пистолети виртуални, най добрите сте! циреи анални
искам да ви возааа във мойто бе-ем-ве, вервайте ще има място! за ваште путки две. и нека вашто творчество не спира, велики сте, стапртакус ли ви спонсорира? мъжлета сте батки спор нема, защо не пеете на хората в очите и после с усмивка: "Ми кат такси са ми зъбите"?. Мое ли да я качиме тааа песен в дата бе-ге? Ама с уговорката да качиме и онва филмче каде ати те е-бе? Евала, честно! Свалям ви шапка, и тихо в тъмнината ви подавам патка
Алкохола кви неща праи с хората

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Нема такъв смех !!!
Frenz0 написа:Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума![]()
Абе ти си голям дразнеж знаеш ли?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Ей ПУТЬО ако имаш да ми казваш нещо домъкни си грозния космясал задник до тука и ми го кажи!!!
френцо ли си к'ъв си не те знам...аз мое съм дебил ма ти обещавам че ще ти ритам дебелия безформен гъз през цяла София!!!
френцо ли си к'ъв си не те знам...аз мое съм дебил ма ти обещавам че ще ти ритам дебелия безформен гъз през цяла София!!!
Re: Нема такъв смех !!!
Frenz0 написа:Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума![]()
Ти за себе си в множествено число ли говориш? Че и пич се изкара... "некви хора от форума" по-скоро от чат-канала но ... Бих казал, че леко съм разочарован. Нещо не си се постарал

П.С. Всъщност заслужаваш - секс, бой и сръбска музика (Феновете на сръбското да не се обиждат.).
In Ban We Trust!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Темата е изключително малоумна и безмислена и единственото, което ще предизвика са спорове. Не виждам какво постигаш и въобще не мога да разбера защо пускаш песента тук! Ще изтрия линка от поста ти и следващия път ако видя подобен пост, директно ще го трия! Ако искаш да кажеш нещо на някой не това е начина, наистина вече прекаляваш!
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Музикални предпочитания