Нема такъв смех !!!

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

младши ентусиаст
Аватар

Нема такъв смех !!!

Мнение от Frenz0 » 20 Май 2006, 23:03

Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума :mhihi:

http://.../qko-smeh.mp3
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Май 2006, 1:15

ебати гаврата...........няма такава :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ircsome » 21 Май 2006, 3:37

Ето какво могат да направят група дечурлига, за които мисля, че доста са поседяли във форума, за да знаят всеки поименно. :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от ircsome » 21 Май 2006, 13:08

Иво написа:С удоволствие бих напслескал некой от тия :mhihi: :mhihi: :mhihi:

батки вие сте жестоки вече съм ви фен! искам да ви пецкам яко всеки ден, а римите ви като трън подливи! но писани от хора анално-податливи. Велики стееее немате пощада, меркал съм ви на македония - площада :mhihi: гърмите хора с пистолети виртуални, най добрите сте! циреи анални :mhihi: искам да ви возааа във мойто бе-ем-ве, вервайте ще има място! за ваште путки две. и нека вашто творчество не спира, велики сте, стапртакус ли ви спонсорира? мъжлета сте батки спор нема, защо не пеете на хората в очите и после с усмивка: "Ми кат такси са ми зъбите"?. Мое ли да я качиме тааа песен в дата бе-ге? Ама с уговорката да качиме и онва филмче каде ати те е-бе? Евала, честно! Свалям ви шапка, и тихо в тъмнината ви подавам патка :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Велик си бате :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 21 Май 2006, 13:19

Иво написа:С удоволствие бих напслескал некой от тия :mhihi: :mhihi: :mhihi:

батки вие сте жестоки вече съм ви фен! искам да ви пецкам яко всеки ден, а римите ви като трън подливи! но писани от хора анално-податливи. Велики стееее немате пощада, меркал съм ви на македония - площада :mhihi: гърмите хора с пистолети виртуални, най добрите сте! циреи анални :mhihi: искам да ви возааа във мойто бе-ем-ве, вервайте ще има място! за ваште путки две. и нека вашто творчество не спира, велики сте, стапртакус ли ви спонсорира? мъжлета сте батки спор нема, защо не пеете на хората в очите и после с усмивка: "Ми кат такси са ми зъбите"?. Мое ли да я качиме тааа песен в дата бе-ге? Ама с уговорката да качиме и онва филмче каде ати те е-бе? Евала, честно! Свалям ви шапка, и тихо в тъмнината ви подавам патка :mhihi:

Алкохола кви неща праи с хората :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 21 Май 2006, 14:21

Хахаха некой им е набрал бая на тия споменатите в песента :mhihi:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: Нема такъв смех !!!

Мнение от BMW///M-ma6inata » 21 Май 2006, 14:28

Frenz0 написа:Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума :mhihi:

Абе ти си голям дразнеж знаеш ли?

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Май 2006, 19:00

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Май 2006, 20:12

Тва определено убива мозъчни клетки.Френзо,още малко трябва да поработиш над песничката :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 21 Май 2006, 20:14

хлапета без работа :kuku:
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 21 Май 2006, 20:14

Ей ПУТЬО ако имаш да ми казваш нещо домъкни си грозния космясал задник до тука и ми го кажи!!!
френцо ли си к'ъв си не те знам...аз мое съм дебил ма ти обещавам че ще ти ритам дебелия безформен гъз през цяла София!!!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Нема такъв смех !!!

Мнение от eraziel » 21 Май 2006, 20:29

Frenz0 написа:Рових се в нета и намерих няква песен мноо смех некви пичове пеят за некви хора от форума :mhihi:

Ти за себе си в множествено число ли говориш? Че и пич се изкара... "некви хора от форума" по-скоро от чат-канала но ... Бих казал, че леко съм разочарован. Нещо не си се постарал :) И след акика в канала се надявах повече да не се налага да разговарям с теб под каквато и да е форма но ... Всъщност като се опитам да се поставя на твоето място май те разбирам. Влязъл си в канала, решил си да се покажеш къф си пич, но нещо не се е получила измамата и всички са разбрали, че си просто поредния пъпчасал пубер без разумна мисъл в главата и са те отсвирили. И ти сега кво ? Много си се вживял мойто момче. Някой ден ще попаднеш на не толкова толерантни хора и ще бъдеш поставен на мястото си. А до тогава радвай се на възможността да пишеш тук, където още не си се изявявал достатъчно за да разберат хората какъв си наистина :) Аз смятам да им кажа обаче - някакво смешно комплексарче. Осъзнай се! Точно в тази тема смятам ще си проличи и във форума какво точно представляваш и нещо ми подсказва, че и тук ситуацията ще се повтори с тази от irc - аkick, а тук респективно lifetime ban. Защото ти друго просто не заслужаваш.

П.С. Всъщност заслужаваш - секс, бой и сръбска музика (Феновете на сръбското да не се обиждат.).
In Ban We Trust!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 21 Май 2006, 21:30

Темата е изключително малоумна и безмислена и единственото, което ще предизвика са спорове. Не виждам какво постигаш и въобще не мога да разбера защо пускаш песента тук! Ще изтрия линка от поста ти и следващия път ако видя подобен пост, директно ще го трия! Ако искаш да кажеш нещо на някой не това е начина, наистина вече прекаляваш!
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Назад към Музикални предпочитания