СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Чанев написа:GKuzmanov написа:Супер беше !!!
Евала на г-н Коларов, че уважи сбирката ни и че ни даде "зелена светлина" за идеята Е36 team sofia !!!![]()
П.П.Почвате да ме дразните !!! цела вечер ви казвах да идеме до макдонълдс ... и накрая чакахте да си тръгна и тогава сте отишли
Ти все си тръгваш раноПросто трябваше да видиш как аз Радо и Стоян излязохме на врати 3мата от омв-то беше мега скандално!!!
Ако е било като опита ти за бърн аут по рано
по добре че не съм бил 
Не знам бърн аут ли беше или не но излизането на трите 36-ички беше култово изпълнение, така че не завиждай братле
ами оставай по до късно за да участваш 

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Тази седмица семейството на Е36 тийм София ще се увеличи с още един ентусиаст.Намерих си купувач за 18ката

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Четвъртак няма да можем защото ще се мъчим да минем undercover с 18ката

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Stoevro's wife написа:Официалната ни сбирка си е в четвъртък от 7ч ! И въпреки, че е работен ден и др. неща, си се събераме доволно хора, готино ни е и си правим кефа! Най- хубавото е ,че и женската част започва да расте подобаващо!![]()
Т'ва не е официална сбирка, става дума за сбирката на клуба която е на бояна от 21
ПП и защо като се съберем в 19:00 не се качваме към бояна ?
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
всъщност една от грижите е конфиденциалността на БМВ-срещите - случва се групи от хора, които се познават, да се консолидират и да не допускат други членове или поне да са резервирани ...
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицата
та поне да се знае кой къде ходи 
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицата
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Besnia2005 написа:Stoevro's wife написа:Официалната ни сбирка си е в четвъртък от 7ч ! И въпреки, че е работен ден и др. неща, си се събераме доволно хора, готино ни е и си правим кефа! Най- хубавото е ,че и женската част започва да расте подобаващо!![]()
Т'ва не е официална сбирка, става дума за сбирката на клуба която е на бояна от 21И т'ва е чуденката, защо сбирката на е36 се застъпва с официалната ?
ПП и защо като се съберем в 19:00 не се качваме към бояна ?
Ами нали за това има две различни сбирки, едната е на Бояна другата на Гешов, ако почне да се ходи първо на Гешов и след това на тази на Бояна няма да има смисъл от 2 различни сбирки
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
_galio_ написа:всъщност една от грижите е конфиденциалността на БМВ-срещите - случва се групи от хора, които се познават, да се консолидират и да не допускат други членове или поне да са резервирани ...
поради тая причина темата е доста важна, понеже скоро ще има срещи на е36 на всяко ОМВ, всеки ден от седмицатата поне да се знае кой къде ходи
А точно ! Добре че друг го каза да не се обаждам пак аз.Мене точно това ме дразни хората си се знаят, а другите йок...
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 
Мисля, че от доста време сбирката дори да не е на Гешов, е била в четвъртък, ако не се лъжа.Сбирката на Бояна, мисля че събира всички БМВ-та, а не само Е36 нали така? Който иска идва на Е36,а на който му се ходи на Бояна която е от 9ч, никой не го е спрял, нека ходи!Така, че Бесен, като искаш ходиш на Бояна и си стоиш там, като искаш идваш на Е36 , а не да идваш за по 5 мин. и да си тръгваш!А относно, на кое ОМВ е срещата,мисля че доста ще написа и се разбрахме най- накрая къде да бъде, досатъчно спамихме, не мислите ли?
Че още да се дискутира този въпрос! Хайде да престанем вече!!!

Че още да се дискутира този въпрос! Хайде да престанем вече!!!

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Напълно съм съгласен! Аре да се спирате и всеки да си ходи където иска ! Не разваляйте и това което се постигна! Ако ще идвате идвайте, ако не НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ!
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
- apaidera
- Потребител
-
- Кара: неква ис-ка
- Мечтае да кара: на 2.00 лв за литър..
Stoevro's wife написа:Мисля, че от доста време сбирката дори да не е на Гешов, е била в четвъртък, ако не се лъжа.Сбирката на Бояна, мисля че събира всички БМВ-та, а не само Е36 нали така? Който иска идва на Е36,а на който му се ходи на Бояна която е от 9ч, никой не го е спрял, нека ходи!Така, че Бесен, като искаш ходиш на Бояна и си стоиш там, като искаш идваш на Е36 , а не да идваш за по 5 мин. и да си тръгваш!А относно, на кое ОМВ е срещата,мисля че доста ще написа и се разбрахме най- накрая къде да бъде, досатъчно спамихме, не мислите ли?Че още да се дискутира този въпрос! Хайде да престанем вече!!!
![]()
Много правилно казано..
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
е и какво общо има това със сбирката