Тема за взаимопомощ
Модератори: dechi, Общи модератори
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: '05 Е61 530dA
- Мечтае да кара: сяк'фи йемки
- Детайли за колата: черно М-ково комби
Re: Тема за взаимопомощ
Bmw-320-d написа:Здравейте ! Търся някой в Бургас или околноста, който разбира от кодиране или притежава carly, за да спрем тази Auto start/stop функция, защото ще се побъркам вече. Ако трябва и ще почерпя !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Божидар (О893511655)
- cmapmep
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,
Наскоро се сдобих с F30 и е само с един ключ, вторият е потурчен някъде от предишния собственик и вече месец го издирва безрезултатно. Може ли някъде в Бургас да ми направят втори ключ на приемлива цена? От Бова ми казха 800 лева. Благодаря предварително!
Наскоро се сдобих с F30 и е само с един ключ, вторият е потурчен някъде от предишния собственик и вече месец го издирва безрезултатно. Може ли някъде в Бургас да ми направят втори ключ на приемлива цена? От Бова ми казха 800 лева. Благодаря предварително!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Препоръчвам Божкатаdoncheff написа:Bmw-320-d написа:Здравейте ! Търся някой в Бургас или околноста, който разбира от кодиране или притежава carly, за да спрем тази Auto start/stop функция, защото ще се побъркам вече. Ако трябва и ще почерпя !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Божидар (О893511655)

- ///Valentin
- Потребител
-
Привет колеги, интересуваме добър сервиз за преглед на бмв Е65, искам пълен преглед преди покупка на колата (диагностика, оглед ходава част и т. Н)
Може ли насока и препоръка къде мога да го направят качествено и кажат какво е състоянието на автомобила на територията в Бургас освен оторизирания сервиз на Бова Кар?
Благодаря предварително!
Може ли насока и препоръка къде мога да го направят качествено и кажат какво е състоянието на автомобила на територията в Бургас освен оторизирания сервиз на Бова Кар?
Благодаря предварително!