Да изпратим Сами за последно...
Модератор: Общи модератори
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Re: Да изпратим Сами за последно...
Днес научих и не можах да повярвам. Загубихме наистина един добър човек и приятел. Лека ти пръст Сами, скърбим за теб, почивай в мир!
Не познавам момчето, но по думите ви разбирам, че е бил голям човек. Почивай в мир!!!
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Почивай в мир... 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Лека му пръст,и искренни съболезнования на семейството му.
- vicata
- The Black Angel
-
- Кара: E30 M40B16 89';E36 cabrio M43B18 96
- Мечтае да кара: Е31 850Сi
Почивай в мир и съболезнования към близките!!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Не го познавах лично,но един отговор по темата почти ме разплака...ПОЧИВАЙ В МИР КОЛЕГА..
Моите най искрени съболезнования на близките на Сами ,УГАСНА ОЩЕ ЕДИН млАД ЖИВОТ ИЗПЪлНЕН С ТрУДОлЮбИЕ ,почивай в мир
- L-Donovan
- Потребител
-
- Кара: BMW 323i e46 & 318i e30
- Мечтае да кара: M3
Почивай в мир Сами!!!Искрени съболезнования на семейството!!!
Последна промяна L-Donovan на 12 Авг 2011, 20:33, променена общо 1 път
BMW THE ULTIMATE DRIVING MACHINE
- nadeto_934
- Потребител
-
- Мечтае да кара: bmww mn qsno <3
- Детайли за колата: matovo lilavo
PO4IVAI V MIR

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
MadVanio написа:Почивай в мир Сами приятелю,и на мен ми е трудно да повярвам и съжалявам, че не можах да те изпратя по последния ти път,мойте най-искрени съболезнования на цялото ти семейство.Завинаги ще останеш в сърцето ми и усмивка ще си спомням за теб.откъде и да ни гледаш сега знай,че ще ни липсваш ужасно много на всички който те познаваха и те имаха за свой приятел...

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Andronoff
- триногата
-
Искам да кажа толкова много неща, но сякаш не знам откъде да започна, въпреки че имах време да остана насаме с мислите си по време на 16-часовото ми пътуване, но все пак, каквато и каша да е в главата ми, бих искал да кажа няколко думи.
Сами беше единият от малкото истински приятели, които някога съм имал. Той ме научи на много неща, запозна ме с невероятни хора и ми показа какво означава “приятел”, за което винаги ще съм му благодарен. Беше отзивчив човек, винаги можеше да се разчита на него и имаше ли възможност, би изпълнил всяка молба. Не спираше да граби с пълни шепи от живота, въпреки че понякога получаваше упреци за това. Ще липсва на всички ни, но най-вече на малката Рая... А какво щастие беше като се роди тя... и как само се напихме...
Толкова много хубави спомени имам с този човек, че все още не мога да повярвам, че го няма. И не искам да вярвам в това. Все пак някой ден и аз ще се присъединя към него, и тогава ще му скъсам полу-арабския гъз от бой, задето си тръгна толкова рано.
С него сме си говорили доста за живота, вселената и разни други глупости, и наистина много се радвам, че ще бъде кремиран и разпръснат на любимото му място. Преди много време, инспирирани от една тема във този форум, проведохме разговор, относно това как искаме да бъдем изпратени от този свят. Оказа се, че и двамата бяхме съгласни с автора на въпросната тема – не искаме сълзи, сополи и тъжни лица, искахме веселба, музика, ядене и пиене, за да бъдем запомнени такива, каквито сме били приживе, а не в дървен сандък, покрит с цветя и спуснат в земята или купчинка прах, разпиляна на любимо място.
Не пристигнах навреме в Стара Загора, но ще имам възможността да му пожелая “на добър път”, когато отидем на неговото любимо място. Но дори и разпръснат там, той винаги ще остане в сърцата и мислите ни като любящ съпруг и баща, добър брат, син и внук, невероятен приятел и страхотен човек.
Само не скърбете,
А си пийнете и се веселете,
Моля Ви – това направете,
И с добро го запомнете!
Никога няма да те забравим, Сами! На добър път, скъпи приятелю!
You will never be forgotten, Sami! Farewell, dear friend!
!Nunca te olvidaremos, Sami! !Te deseamos buen viaje querido amigo!
ارقد بسلام سام
Тук ще сменя тона и ще се обърна към всички онези, които измислят небивалици за смъртта му, за всички онези лицемери, които сега го наричат “приятел”, въпреки че много добре знаят, че единственото приятелско отношение от негова страна е било плод на доброто му възпитание и любезност – спрете да се подигравате с паметта му по този начин, това са долни постъпки на жалки хора!
За 36-часовия ми престой в България чух 4-5 версии за случилото се, една от друга по-неверни и по-абсурдни!
И понеже не смятам за подходящо да напиша тук какво наистина е станало, предоставям телефонния си номер за всички, които се питат дали наистина е било така, както те са разбрали: +40722362624
Ако не знаете какво се е случило или сте чули повече от една версия, моля обадете се и питайте, но не съчинявайте истории и не мислете за причините. Всичко е ясно и не е тайна. Правя това, за да предотвратя доколкото е възможно слуховете. Знам, че е невъзможно, но ще опитам. Дължа му го.
По-надолу прилагам всички снимки, които имам с него и както виждам доста хора са сложили по няколко такива, та ако има някой, който не е скаран с Фотошоп, нека ги събере, и да измайстори един колаж, на възможно най-голям формат (според броя на снимките), и да видим какво може да се направи - печатница, ламиниране, рамкиране - знам ли, не съм запознат с тези неща. Линк към албума: https://picasaweb.google.com/andronov/S ... directlink

Сами беше единият от малкото истински приятели, които някога съм имал. Той ме научи на много неща, запозна ме с невероятни хора и ми показа какво означава “приятел”, за което винаги ще съм му благодарен. Беше отзивчив човек, винаги можеше да се разчита на него и имаше ли възможност, би изпълнил всяка молба. Не спираше да граби с пълни шепи от живота, въпреки че понякога получаваше упреци за това. Ще липсва на всички ни, но най-вече на малката Рая... А какво щастие беше като се роди тя... и как само се напихме...
Толкова много хубави спомени имам с този човек, че все още не мога да повярвам, че го няма. И не искам да вярвам в това. Все пак някой ден и аз ще се присъединя към него, и тогава ще му скъсам полу-арабския гъз от бой, задето си тръгна толкова рано.
С него сме си говорили доста за живота, вселената и разни други глупости, и наистина много се радвам, че ще бъде кремиран и разпръснат на любимото му място. Преди много време, инспирирани от една тема във този форум, проведохме разговор, относно това как искаме да бъдем изпратени от този свят. Оказа се, че и двамата бяхме съгласни с автора на въпросната тема – не искаме сълзи, сополи и тъжни лица, искахме веселба, музика, ядене и пиене, за да бъдем запомнени такива, каквито сме били приживе, а не в дървен сандък, покрит с цветя и спуснат в земята или купчинка прах, разпиляна на любимо място.
Не пристигнах навреме в Стара Загора, но ще имам възможността да му пожелая “на добър път”, когато отидем на неговото любимо място. Но дори и разпръснат там, той винаги ще остане в сърцата и мислите ни като любящ съпруг и баща, добър брат, син и внук, невероятен приятел и страхотен човек.
Само не скърбете,
А си пийнете и се веселете,
Моля Ви – това направете,
И с добро го запомнете!
Никога няма да те забравим, Сами! На добър път, скъпи приятелю!
You will never be forgotten, Sami! Farewell, dear friend!
!Nunca te olvidaremos, Sami! !Te deseamos buen viaje querido amigo!
ارقد بسلام سام
Тук ще сменя тона и ще се обърна към всички онези, които измислят небивалици за смъртта му, за всички онези лицемери, които сега го наричат “приятел”, въпреки че много добре знаят, че единственото приятелско отношение от негова страна е било плод на доброто му възпитание и любезност – спрете да се подигравате с паметта му по този начин, това са долни постъпки на жалки хора!
За 36-часовия ми престой в България чух 4-5 версии за случилото се, една от друга по-неверни и по-абсурдни!
И понеже не смятам за подходящо да напиша тук какво наистина е станало, предоставям телефонния си номер за всички, които се питат дали наистина е било така, както те са разбрали: +40722362624
Ако не знаете какво се е случило или сте чули повече от една версия, моля обадете се и питайте, но не съчинявайте истории и не мислете за причините. Всичко е ясно и не е тайна. Правя това, за да предотвратя доколкото е възможно слуховете. Знам, че е невъзможно, но ще опитам. Дължа му го.
По-надолу прилагам всички снимки, които имам с него и както виждам доста хора са сложили по няколко такива, та ако има някой, който не е скаран с Фотошоп, нека ги събере, и да измайстори един колаж, на възможно най-голям формат (според броя на снимките), и да видим какво може да се направи - печатница, ламиниране, рамкиране - знам ли, не съм запознат с тези неща. Линк към албума: https://picasaweb.google.com/andronov/S ... directlink

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!