Купувам Е39 или Е46

Само за обяви с автомобилна насоченост. Всяка обява е валидна за срок от 30 дни, след което се изтрива.

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Купувам Е39 или Е46

Мнение от Lenux » 08 Фев 2021, 18:21

Здравейте колеги, купувам Е39 или Е46 до 3500лв. със следните търсени характеристики:

-само бензиновите двигатели 2000 или 2500сс
-газова уредба
-редовни документи, в движение и подлежаща на прехвърляне
-без комбита
-без сини/тъмно сини цветове :)

Разбира се приемам да има забележки по колата съобразени с неголемия ми бюджет! НО - автомобили с отдавна умъртвени двигатели с разход на масло над литър от смяна до смяна, такива от които тече двг. масло и хидравлика като от водопада Райското пръскало, такива със скорости и диференциали пред блокиране готови да ме убият по магистралата преди да съм я докарал до вкъщи, както и такива с ламарини изядени от ръжда стойността на изкърпването на които ще възлезе х5 пъти стойността на автомобила - не приемам за оферти :) Бюджета е такъв, ок, но все пак автомобила нека е годен за каране, а не за Надин :)

Бих помолил и да има въздържане от излишни коментари - ясно осъзнавайки, че има и колеги, на които 39-ките и 46-ците са им възлезли вече на огромни стойности от порядъка 7-8-10к лева и подобен пост ще им се види смешен. Разбирам ги отлично!

Благодаря за предложенията :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е60 530, М54В30

Re: Купувам Е39 или Е46

Мнение от pagu1 » 20 Фев 2021, 19:00

Здрасти колега,
Още ли е актуална обявата?

Назад към Купува - Части, Автомобили, Аксесоари, Консумативи