Купувам Е65/66 фейслифт 3.0d

Само за обяви с автомобилна насоченост. Всяка обява е валидна за срок от 30 дни, след което се изтрива.

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Купувам Е65/66 фейслифт 3.0d

Мнение от mitaksekuritak1 » 22 Юни 2025, 8:35

Здравейте колеги,приятели и всички фенове на марката.
Пускам тази тема тук и се надявам да си намеря точният автомобил.Приблизително от около 8 месеца обикалям България и гледам автомобилите от обявите,но нищо не ми харесва,направо съм отчаян,какви счупени автомобили се продават на цената на нов.
Така започвам да изброявам какви изисквания имам.
Е65/66 фейслифт 3.0d без значение кой от двата 218 или 231 коня важно е да е до 300000км.
Салона да не е шампанско сив или друг светъл цвят. Изключение мога да направя ако е в безупречно състояние само за сив цвят.
Външният цвят е без значение.
Нямам претенций за окачването на всичко съм съгласен вече.
Много е важно автомобила да не му е изгнило купето.Направо да си го кажа никъкви ръжди.
Задължително в екстрите да има подгрев и памет на двете предни седалки.
Моля автомобили с тунинг от Алиекспрес който е не оригинален подминете.Само качествени части
Цената слагам лимит но може и да го променя ако автомобила е УАУ. До 15000лв.
Търся единствено Е65/66 защото съм фен на марката и постоянно се возя в най новите и да ви кажа че изобщо не ми харесват с тези мултимедий и камъни сварофски.Това е последната истинска кола на марката.
Предпочитам да качвате снимки тук в темата да може и другите да ги видят
телефон за връзка с мен +359896863663 , email; mitaksekuritak@gmail.com
Моля ако някой има наистина добър автомобил и иска да го продаде на човек който ще се грижи за него да се свърже с мен.

Назад към Купува - Части, Автомобили, Аксесоари, Консумативи