Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Потребител
Аватар

Re: Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.

Мнение от snow » 27 Мар 2010, 9:51

El_Loco написа:Малко глуповато се почувствах като прочетох новите правила. Специално това със 100те мнения. Съгласен съм обаче, че има логика. Но се чудя няма ли да е по добър вариант ако не зависи само от брой мнения, ами и от дата на регисрация/пребиваване във форума.

Взе ми думите от устата. Има хора регистрирани от много време, които нямат тези 100 мнения поради много причини. Аз също съм от тези хора. Търгувал съм и ако досега имаше нещо некоректно щеше да се знае. Мисля че по-доброто решение е дата на регистрация и някакъв вид рейтинг. Иначе сега просто трябва да спамя за да натрупам 100-те.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Мар 2010, 10:44

ВАНКО БМВ-ТО написа:
///M Power написа:
ВАНКО БМВ-ТО написа:въпрос: аз имах може би над 300 мнения, защо в момента са по-малко от 100?
кой и с какво право ги изтри?
за цените на продаваемия детайл: цените по-принцип са плаващи, не сме в магазин защо е задължително да се посочват, с какво това ще повлияе?
как да посочиш цена на "кола на части"?
при условие, че продаваш автомобил на части, значи трябва да се пише цена на всеки детайл, така ли?
не мисля, че с тези правила, ще спрете измамите, някой правила наистина си заслужават, но според мен повечето не са съвсем правилно формулирани.
все пак има и един модернатор, поне за един зная аз, който много често спами в чужди теми и много често подигравателно и иронично, едва ли ще го накажете и него...

1.Ако прочетеш правилата , ще видиш че мненията в продава/купува и извън темата не се отчитат ( явно 200 са ти били там и сега не се показват)
2.Цени на всичките части не е нужно , но мисля че на основните части няма да е никакъв проблем! Преди имаше много теми в които се каже че се продава кола , ама никакви подробности ;)
3. Тоз човек е наказван много пъти , и отделно не е модератор на продава/купува , аз лично съм му изтрил повече мнения от колкоти ти си имал във форума !

Правилата ги прочетох,
Съгласен съм мненията в тези раздели да не се броят щом тъка сте решили, но не трябва ли да е от момента на влизане в сила на това правило?!?
Защо е със задна дата???
аз никога не съм се борил за мнения, но с тези ограничения наистина ще се наложи да пиша глупости тук там за да имам количество, явно качеството не е толкова важно...
Следващия въпрос, посочвайки цената на определена част(детаил) директно даваме възможност на някой друг да подбие цената на това което предлагаме, които е сериозен и има нужда от това което предлагаме, тои пише на л.с. илки се обажда по телефона, останалите си правят "лаф мохабед" във форума...
Когато колега иска предложенията да са придружени с цени, това вече е друго нещо...
За модернатора: това че са му биле изтрити теми не го прави по добър нито го е спряло да се заяжда и подиграва
та той е модернатор, какво значение има на кой профил е , него никой неможе да го изгони и той може да прави каквото си иска, тъка ли?!?
А нас ни плашите с изгонване...
Немисля че това е честно и коректно...
наказвайте тези, който наистина са се провинили, а не тези който наспазват тъпите правила
защо неопитате да се допитате до съфорумци, с кое правило са съгласни и с кое не са?!?

П.С. малко ми е смешно, но в деня когато написах коментар за правилата имах 99 мнения, сега имам 92- това наказание ли е?!?
По този начин ли мислите да си налагате правилата, като на тези, който не са съгласни с тях биват отнемани точки?!?
Защо продължавате да ми триете стари мнения???

Няма нужда да имаш 100 мнения защото си регистриран преди повече от 12 месеца ( отпада да пишеш глупости)
Цената я има , защото много потребители са искали да я има.
Пак ти казвам бил е гонен , но има неща които е свършил , с които въобще има форум!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Мар 2010, 10:45

snow написа:
El_Loco написа:Малко глуповато се почувствах като прочетох новите правила. Специално това със 100те мнения. Съгласен съм обаче, че има логика. Но се чудя няма ли да е по добър вариант ако не зависи само от брой мнения, ами и от дата на регисрация/пребиваване във форума.

Взе ми думите от устата. Има хора регистрирани от много време, които нямат тези 100 мнения поради много причини. Аз също съм от тези хора. Търгувал съм и ако досега имаше нещо некоректно щеше да се знае. Мисля че по-доброто решение е дата на регистрация и някакъв вид рейтинг. Иначе сега просто трябва да спамя за да натрупам 100-те.

Ама и двамата сте за :dummy: вие направихте ли си труда да прочетете промените по правилата,иначе бързате да давате съвети кое как да се направи.Аман от не прочели,не чули ,не видя ли.
6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Мар 2010, 12:25

Аз се чудя.... дали за всеки следващ "неразбрал" + "непрочел" да няма специална "награда" 1 седмица почивка... почна да ми писва... :no: И то без да проявявам лично отношение, ами базирано на следното:

"Правилата се променят с течение на времето, така че Ви съветваме да ги преглеждате периодично! Самото им непрочитане е основателна причина, за да получите БАН!"

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Мар 2010, 12:33

То тук заприлича на детска градина,все някое дете не чуло или не разбрало,някой трябва да ви дундурка и да ви обяснява на всеки поотделно като на малоумни,а си мисля големи хора сте можете да четете.А напоследък се навъдиха и много ревльовци,това не ми харесва,онова не ми харесва,ама това защо така не може ли да е така а не си мърдат пръста даже да прочетат правилата или поне да се опитват да ги спазват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: жените и колите да пищят...
Мечтае да кара: САМОЛЕТ...

Мнение от ВАНКО БМВ-ТО » 28 Мар 2010, 4:09

LiTtLeRoCk написа:То тук заприлича на детска градина,все някое дете не чуло или не разбрало,някой трябва да ви дундурка и да ви обяснява на всеки поотделно като на малоумни,а си мисля големи хора сте можете да четете.А напоследък се навъдиха и много ревльовци,това не ми харесва,онова не ми харесва,ама това защо така не може ли да е така а не си мърдат пръста даже да прочетат правилата или поне да се опитват да ги спазват.

Христо, а ти всички правила ли спазваш?
24. Уважавайте чуждите мнения и избор.
мисля че всеки има право на мнение и не е задължително да е "лигльо" или детенце
все пак не сме в казармата, имаме право да споделим мнението си!!!
ДОБРИТЕ МОМЧЕНЦА ОТИВАТ В РАЯ,
ЛОШИТЕ, КЪДЕТО СИ ИСКАМЕ...

GSM:+359 897 66 00 64

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 28 Мар 2010, 11:47

ВАНКО БМВ-ТО написа:
LiTtLeRoCk написа:То тук заприлича на детска градина,все някое дете не чуло или не разбрало,някой трябва да ви дундурка и да ви обяснява на всеки поотделно като на малоумни,а си мисля големи хора сте можете да четете.А напоследък се навъдиха и много ревльовци,това не ми харесва,онова не ми харесва,ама това защо така не може ли да е така а не си мърдат пръста даже да прочетат правилата или поне да се опитват да ги спазват.

Христо, а ти всички правила ли спазваш?
24. Уважавайте чуждите мнения и избор.
мисля че всеки има право на мнение и не е задължително да е "лигльо" или детенце
все пак не сме в казармата, имаме право да споделим мнението си!!!

Аз уважавам мнението на всеки, и изказвам своето мнение мисля,че всички сме големи хора за да се държим по този начин, да реве и да се оплаква,но да не си е направил труда да прочете това което,някой си е направил труда да напише.А трябва на всеки индивидуално да му се покаже,ами може ли 1000 които не прочетат промените и всички те пуснат по едно мнение тук,че не са съгласни с тия 100 мнения трябва на всеки от тях да им покаже къде е написано,че имат право да пускат обяви защото имат 12 месеца регистрация.Винаги като има промени по правилата във форума темата се маркира като непрочетена но никой не обръща внимание на това.Тук не е казарма,но не е и детска градина да хванеш всяко дете(потребител) за ръката и да му покажеш къде е тоалетната(правилата),ако беше казарма повярвай ми нещата щяха да стоят по друг начин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: жените и колите да пищят...
Мечтае да кара: САМОЛЕТ...

Мнение от ВАНКО БМВ-ТО » 28 Мар 2010, 13:31

Аз също съм чел правилата, точно поради тази причина изразявам мнение!
Немисля, че колега който не е чел правилата може да ги обсъжда.
Всеки, който обсъжда и пише тук е чел правиката и е съгласен или несъгласен с тях защото има право на мнение и зощото не е дете и може да разсъждава.
Не си мисли, че ако беше казарма, щеше да е всичко наред, мисля, че знаеш за какво говоря, там не ти разрешават да мислиш, мислят вместо теб- а дали тяхното мислене вместо теб е правилно?!? А дали те ти мислят само доброто ?!? :mhihi:
ДОБРИТЕ МОМЧЕНЦА ОТИВАТ В РАЯ,
ЛОШИТЕ, КЪДЕТО СИ ИСКАМЕ...

GSM:+359 897 66 00 64

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 28 Мар 2010, 13:35

ВАНКО БМВ-ТО написа:Аз също съм чел правилата, точно поради тази причина изразявам мнение!
Немисля, че колега който не е чел правилата може да ги обсъжда.
Всеки, който обсъжда и пише тук е чел правиката и е съгласен или несъгласен с тях защото има право на мнение и зощото не е дете и може да разсъждава.
Не си мисли, че ако беше казарма, щеше да е всичко наред, мисля, че знаеш за какво говоря, там не ти разрешават да мислиш, мислят вместо теб- а дали тяхното мислене вместо теб е правилно?!? А дали те ти мислят само доброто ?!? :mhihi:

Поразрови се в темата и ще видиш,че има хора които обсъждат правилата без да са ги прочели,на тях трябва да им се обяснява като на деца в детската градина кое къде.Може да не е казарма но трябва да има ред,а реда е според правилата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Мар 2010, 10:39

Да не пускам нова тема, днеска реших да ъп-на темите в продава и кво да гледам - едната тема й поникнали краченца и тъка-тъка се измъкнала по търлици :roll:
Търся я аз под дърво и камак и изведнъж я намирам в кошче, ама не мога да видя какъв е проблема защото нямам право да ровя в кошчето :mhihi:

Темата е тази> viewtopic.php?f=15&t=180106

Кажете поне за какво е заключена, че аз поне не виждам причина :roll:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Мар 2010, 10:55

Tи па как разбра, че е в кошчето? :D

Иначе - пиши на някой админ да я погледне и ако наистина е ОК - да я извади от там... понякога системата преценява на няква база и "премахва" теми... много стари или и аз не знам какви... но се случва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Мар 2010, 11:00

Еми ако беше затрита щеше да ми изписва че темата не съществува, а то казва че нямам право да чета този форум или нещо такова, пък темата не фигурира никъде като я търся, само тоя линк ми е останал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 02 Апр 2010, 13:55

Обаче новите правила яко подтикнаха към спам:

Изображение
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 02 Апр 2010, 14:51

Крисо и аз това го забелязах от няколко дена, но какво може да се направи :roll:, не можеш да им кажеш "Не няма да пишете". 8)

Изображение
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 15:34

Реално погледнато- може да им кажат "Няма да пишете" :arrow: "Не се чувствайте длъжни да пишете във всяка тема. Това ще бъде прието като опит за спам." Това е от правилата... Ама що да се стига до там- малко акъл се иска като трупаш мнения... Явно не всеки го има в нужното количество- като липсва да си носят последствията ;)

EDIT:

Сетих, че бях обещал на някой да проверя обявите на 1 април и да ви пусна доклади за всяка която не е според новите правила... Е, днес е 2-ри вече- ей ви линкове направо:

viewtopic.php?f=46&t=178725 - всичко хубаво, ама нещо не видях телефон и цена...
viewtopic.php?f=46&t=179590 + viewtopic.php?f=46&t=168878 - снимките май не трябва да са по-този начин ;)
viewtopic.php?f=46&t=192821 - от описанието: "моля за връзка само по телефона и на скайп колата не е моя"
viewtopic.php?f=46&t=197429 - телефон няма...

Това от 2 страници, нЕмам нерви сега за повече... Вие сте на ход за другите 2 страници :roll:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума