Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
Модератор: I.Voykov
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
Спама е откакто въведохме 20-те одобрени мнения, сега се засили. Аз си ги режа като видя, че някой се олива и не одобрявам мнения като "еба си и резачката", "много е яка" и т.н.
Never mistake motion for action...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Leon написа:Спама е откакто въведохме 20-те одобрени мнения, сега се засили. Аз си ги режа като видя, че някой се олива и не одобрявам мнения като "еба си и резачката", "много е яка" и т.н.
Е то сигурно по-голямата част от спама остава невидима за нас,
но май доста по-"хитри" потребители спазват правилата до 20тото мнение и после искат другите 80 до заветните 100 (за търговия) да ги
натрупат за 1 ден като оливат техническите под-форуми, основния и другите , където мненията се "броят"
Скоро имаше един такъв хубостник в Е46, но бързо го изгонихте ... дали тези горните никове не са пак негови защото стилът е подобен

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
а защо тея 100 мнения да важат и за секцията Продава - Автомобили, Мотоциклети ? Мисълта ми е че там продаваш кола, неможеш да я прашит по Еконт, идва човека оглежда я харесва я и я взима каква измама може да стане там при положение че ВИН номера може да се провери по хиледи начини ?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
brankovv написа:а защо тея 100 мнения да важат и за секцията Продава - Автомобили, Мотоциклети ? Мисълта ми е че там продаваш кола, неможеш да я прашит по Еконт, идва човека оглежда я харесва я и я взима каква измама може да стане там при положение че ВИН номера може да се провери по хиледи начини ?
Защото се почва един спам - мноу е яка , страшна , уникална , Ъп от мен и др.

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
brankovv написа:а защо тея 100 мнения да важат и за секцията Продава - Автомобили, Мотоциклети ? Мисълта ми е че там продаваш кола, неможеш да я прашит по Еконт, идва човека оглежда я харесва я и я взима каква измама може да стане там при положение че ВИН номера може да се провери по хиледи начини ?
Да не говорим,че твоята кола явно има някакъв проблем и смесва маслото с бензин viewtopic.php?f=7&t=197439 за който даже не беше споменал в темата,което е адски некоректно към потребителите във форума,ако някой реши да я купи.
- brankovv
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Да не говорим,че твоята кола явно има някакъв проблем и смесва маслото с бензин http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7&t=197439 за който даже не беше споменал в темата,което е адски некоректно към потребителите във форума,ако някой реши да я купи.
това какво съм написал в темата си е моя работа, допълнителната информация не е задължителна, ако бях некорентен мислиш ли че щях да си направя труда да опиша другите забележки ?
///M Power написа:Защото се почва един спам - мноу е яка , страшна , уникална , Ъп от мен и др
това какво общо има със 100-те мнения ?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
brankovv написа:LiTtLeRoCk написа:Да не говорим,че твоята кола явно има някакъв проблем и смесва маслото с бензин viewtopic.php?f=7&t=197439 за който даже не беше споменал в темата,което е адски некоректно към потребителите във форума,ако някой реши да я купи.
това какво съм написал в темата си е моя работа, допълнителната информация не е задължителна, ако бях некорентен мислиш ли че щях да си направя труда да опиша другите забележки ?///M Power написа:Защото се почва един спам - мноу е яка , страшна , уникална , Ъп от мен и др
Моя грешка , снощен съм

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
brankovv написа:LiTtLeRoCk написа:Да не говорим,че твоята кола явно има някакъв проблем и смесва маслото с бензин viewtopic.php?f=7&t=197439 за който даже не беше споменал в темата,което е адски некоректно към потребителите във форума,ако някой реши да я купи.
това какво съм написал в темата си е моя работа, допълнителната информация не е задължителна, ако бях некорентен мислиш ли че щях да си направя труда да опиша другите забележки ?///M Power написа:Защото се почва един спам - мноу е яка , страшна , уникална , Ъп от мен и др
Както казах това е некоректно към потребителите във форума,и тук такова отношение не се толерира,да некоректно е да споменеш,че колата има проблем с двигателя.
- brankovv
- младши ентусиаст
-
kakто казах това дали колата има проблем или не не е задължително да го кажа и е абсолютно по моя преценка дали ще го напиша във форума, който е изявил интерес към колата знае всичко необходимо, това дали има проблем с двигателя може да се каже само след диагностика, която ще се извърши до няколко дни, и ако имаш проблем с мен или обявата ми отвори отделна тема, тук се коментират правилата а не какво съм написал и какво не в обявата си 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И като заговорихме за правила, 1. При пускане на обява за даден автомобил, моля публикувайте пълната налична информация за него! Предоставянето на VIN номера (последните 7 символа) на колата е препоръчително! При липса на координати за връзка (включително и телефон за връзка), обявата ще бъде заключвана. Някъде в информацията за колата да беше споменал за проблем с двигателя.И няма нужда от отделна тема защото нямам никакъв личен проблем с теб,но обявата за мен си беше некоректна.Ако имаш нещо друго да ми кажеш може и на лично.Или трябваше да се изчака някой колега от форума който не разбира и не знае да се подлъже да купи колата и после да разбере какво си е купил.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
LiTtLeRoCk написа:И като заговорихме за правила.... При липса на координати за връзка (включително и телефон за връзка), обявата ще бъде заключвана....
Не обичам да се заяждам, ама сами си го просите...
Интересно ми е на линковете които съм дал кой ще им удари катинарите

За да няма "Не ги видях линковете" ще имате и доклад да ви светне...
====================================
ПС:
Хубаво се обясняваш на човека, ама грешна точка му вадиш- няма 100 мнения или 12 месеца, заключваш и после в коша... Като има право да пуска обяви- тогава е момента да се хванеш за премълчаното инфо...
- brankovv
- младши ентусиаст
-
1. При пускане на обява за даден автомобил, моля публикувайте пълната налична информация за него!
Както казах и на лично, несъм човек който да тарикатее на дребно и да се прави на мишка, на всички които проявиха интерес към колата им обясних подробно в какво състояние е
Имаше и разни тарикати дето искаха да я вземат цялата за 1000 лв. което е много далече от реалната и цена, но това не е за тук, все пак искам пак да попитам:
Както казах и на лично, несъм човек който да тарикатее на дребно и да се прави на мишка, на всички които проявиха интерес към колата им обясних подробно в какво състояние е

Имаше и разни тарикати дето искаха да я вземат цялата за 1000 лв. което е много далече от реалната и цена, но това не е за тук, все пак искам пак да попитам:
а защо тея 100 мнения да важат и за секцията Продава - Автомобили, Мотоциклети ? Мисълта ми е че там продаваш кола, неможеш да я прашит по Еконт, идва човека оглежда я харесва я и я взима каква измама може да стане там при положение че ВИН номера може да се провери по хиледи начини
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
ms написа:LiTtLeRoCk написа:И като заговорихме за правила.... При липса на координати за връзка (включително и телефон за връзка), обявата ще бъде заключвана....
Не обичам да се заяждам, ама сами си го просите...
Интересно ми е на линковете които съм дал кой ще им удари катинаритеНали беше "1 месец гратисен период" за старите обяви- е, мина времето... Обяви БЕЗ телефон се заключват директно според червеният текст горе- що не са 2-те обяви
![]()
За да няма "Не ги видях линковете" ще имате и доклад да ви светне...
====================================
ПС:
Хубаво се обясняваш на човека, ама грешна точка му вадиш- няма 100 мнения или 12 месеца, заключваш и после в коша... Като има право да пуска обяви- тогава е момента да се хванеш за премълчаното инфо...
И сега трябва да се ровя в мненията ти назад и да търся къде точно са тези линкове,ти май само виждаш това което ти се иска,а случайно да забелязваш в колко теми има направена забележка,колко теми са заключени поради една или друга причина,винаги ще има пропуски няма идеални хора като сме пропуснали нещо може да кажеш какво е то,а не да държиш сметка защо това защо онова.Или трябва по 24 часа в денонощието да има човек и да следи всяка една тема,като имаш забележки към дадена тема си има бутон с който може да докладваш използвай го а не пиши каквото ти скимне.
Ако някой колега ти продаде кола с проблем в двигателя как ще се почувстваш.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
LiTtLeRoCk написа:...
Е чак да ровиш- предната страница ровене ли е

Значи казваш "Ползвай бутончето"... Ползвах го вече... Ама в личното дето ми прати казваш, че като е на някоя задна страница не се вижда доклада и може да се пропусне- е къде е ползата тогава... Аз мога да ти кажа само едно по тоя въпрос- ползвай си периодично твоето бутонче "Модераторски ****" (к'вото пише там), вътре със сигурност ги има докладите...
А пропуски винаги ще има, спор няма по тоя въпрос- щом някой ви посочва пропуск може само да кажете едно "Мерси", а не да му се карате

Наистина, иди си пий ракийката с някоя салатка и сгодна женица, че май само ти продължаваш да се занимаваш с тая тема и ти идва в повече

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
ms написа:LiTtLeRoCk написа:...
Е чак да ровиш- предната страница ровене ли еЖалко, че с цитата на твое мнение излезе, че се заяждам с теб конкретно- не е така... То си беше за Mollov- бях му обещал нещо преди време...
Значи казваш "Ползвай бутончето"... Ползвах го вече... Ама в личното дето ми прати казваш, че като е на някоя задна страница не се вижда доклада и може да се пропусне- е къде е ползата тогава... Аз мога да ти кажа само едно по тоя въпрос- ползвай си периодично твоето бутонче "Модераторски ****" (к'вото пише там), вътре със сигурност ги има докладите...
А пропуски винаги ще има, спор няма по тоя въпрос- щом някой ви посочва пропуск може само да кажете едно "Мерси", а не да му се каратеТова, че на вас не ви харесва аз да ви правя забележки е ваш проблем- не мой...
Наистина, иди си пий ракийката с някоя салатка и сгодна женица, че май само ти продължаваш да се занимаваш с тая тема и ти идва в повече![]()
![]()
До сега много колеги са ми посочвали пропуски и съм реагирал,могат и да го потвърдят,но като гледам май на теб ти е основното занимание да дебнеш за пропуски,и после да ги изтъкваш тук.
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума