Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
Модератор: I.Voykov
Re: Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
малко недообмислено решение потребители с по-малко от 100 мнения да пускат обяви...какво правят в противен случай новите потребители който искат да използват форума за продажбата на своя автомобил...както съм в случая аз не пиша мнения....кво става с такива като мен просто спираме да влизаме и да ползваме форума ли какво ? обмислете го тва нещо,леко е глупаво....

BMW Ентусиасти - хора, за които шофирането е не просто средство за транспорт, а вълнуващо душевно преживяване, носещо не само наслада, но и усещане за свобода.
- samokoveca
- кандидат ентусиаст
-
и според мен трябва да се направи анкета и да се види колко са за колко против защото се пак по този начин се защитават потребителите на този форум и според мен и те имат право на избор по какав начен да бъдат защитени
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
samokoveca написа:и според мен трябва да се направи анкета и да се види колко са за колко против защото се пак по този начин се защитават потребителите на този форум и според мен и те имат право на избор по какав начен да бъдат защитени
Каква анкета бе човек, форума да не е твой?
Mollov написа:NEDD написа: Как да е, отивам да си спамя![]()
Интересно е как при положение, че съм написал че се обсъжда корекция по правилото със 100-те мнения някои от вас все пак или не са го прочели, или не ги интересува и възнамерявят да си "спамят". Можете да сте сигурни, че това няма да доведе до нищо добро.
Съгласен съм че спама е вредно явление и не мисля да го практикувам дори и да оставите правилото със стоте мнения в този му вид, но все пак се надявам да го преосмислите. Смятам че то няма да защити ефикасно потребителите на този форум от злонамереност и недобросъвестност. В същото време поставя една огромна част от потребители (в която попадам и аз) в неравностойно положение, натирени в ъгъла при "подозрителните"

Ще събера в едно кашонче и ще прибера в мазето няколкото неща които бих могъл да пусна в „Продава...”, въпрки че някой колега може и да се нуждае от тях... Ако така постъпят и останалите като мен, с под 100 мнения, а това е една значителна част от потребители, има теоретична вероятност да се прояви още един негативен ефект от въвеждането специално на това правило. А именно постепенното появяване на дефицит и многократното повишаване на цените на някои масови чаркове, които в момента ги има в изобилие за „жълти стотинки”. Обикновено така става когато на един „свободен пазар” почнат да се налагат ограничения. Икономическите закони са валидни не само за големите пазари. А в крайна сметка нали сме тук, привлечени от общи интереси по-скоро да си помагаме, отколкото да търгуваме... или нещо съм се заблудил ...

Май-много се отплеснах в размисли и теории и ще вземе да ви стане скучно. Все пак приветствам усилията ви да подобрите сигурността на потребителите си, ограничавайки възможностите за измами и ще се радвам ако с излиянията си съм ви помогнал в намирането на „златната среда” при въвеждането на „драконовските” мерки...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Трупането на мнения всъщност вече не е толкова лесно нещо, защото в "Извън темата" мненията не се броят... така че ще трябва да спамиш по техническите раздели, което се вижда сравнително лесно и лоша работа... това го казвам принципно, не конкретно за теб nik_mm.
- nikimnl
- Потребител
-
- Кара: те
- Мечтае да кара: ЗАЗ-965
Хайде и аз да си кажа мнението(нали трябва да трупаме мнения).Та мнението ми е, че се опитвате да откажете доста хора да посещават любимия си форум с тези нови правила. Добре, че открих друг BMW форум, където си пуснах обявата, която вие ми изтрихте и предполагам, че и другите колеги от форума с по-малко от 100 мнения ще направят същото. Там все още няма необмислени правила и според мен ще стане по-добрият форум. Жалко за този форум,беше [color=#000000]ми любимият.[/color]
ми най-добре всички инвалиди който сме с под 100 мнения да си затрием профилите...да си останат определен кръг хора и да си продават джиджавките....

BMW Ентусиасти - хора, за които шофирането е не просто средство за транспорт, а вълнуващо душевно преживяване, носещо не само наслада, но и усещане за свобода.
- Банго
- младши ентусиаст
-
Крайно време беше да се въведе това првило,в много други форуми има същите правила,което според мен е много правилно,по този начин се намаляват обявите от накой които се е регистрирал и веднага пуска обява за нещо,независимо дали било за части или други артикули.БРАВО НА МОДЕРАТОРИТЕ 

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- seriozen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Регистриран съм на 04 Май 2008, т.е преди около 2 години. Ако исках да измамя някой, щях да го направя досега...
Не разбирам защо аз не мога да пусна обява в продава, а човек регистрирал се преди 1 месец, но писал глупости навсякъде във форума натрупвайки 100 мнения - МОЖЕ.
с уважение
Иван Милков
Не разбирам защо аз не мога да пусна обява в продава, а човек регистрирал се преди 1 месец, но писал глупости навсякъде във форума натрупвайки 100 мнения - МОЖЕ.
с уважение
Иван Милков
- Mollov
- Мародератор
-
nikimnl написа: Там все още няма необмислени правила
Ей тук грешиш много, като си мислиш че тук има необмислени правила... но няма да се впускам в подробности да обяснявам нещо, което е ясно от самосебе си... и отново да се повторя - четете какво е написано вече по темата... преди да се впуснете в коментиране...
cherveia написа:Крайно време беше да се въведе това првило,в много други форуми има същите правила,което според мен е много правилно,по този начин се намаляват обявите от накой които се е регистрирал и веднага пуска обява за нещо,независимо дали било за части или други артикули.БРАВО НА МОДЕРАТОРИТЕ
И какво лошо има в това да се регистрираш за да предложиш на колегите си по марка частите от добре подържаната си кола, на която примерно е блокирал двигателя или си претърпял лека катастрофа и си преценил че е по-добре да си купиш друга (пак от форума). И защо изобщо трябва да се намаляват обявите?

- Mollov
- Мародератор
-
Поправката е вече налице:
"6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца."
"6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца."
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Mollov написа:Поправката е вече налице:
Браво

И на мен не ми харесваше това със 100-те мнения, но с тази поправка вече става издържано

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Обаче, болшинството тук са решили че форума и неговата идея - именно да с помагаме, се корени в продажбата на части втора ръка
Аз съм сигурен, че ако бяха променили правилата в Техн. подфоруми (и там да е 100 мнения ограничението), нямаше да има такова недоволство.

Аз съм сигурен, че ако бяха променили правилата в Техн. подфоруми (и там да е 100 мнения ограничението), нямаше да има такова недоволство.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mollov
- Мародератор
-
kriso85 написа:Обаче, болшинството тук са решили че форума и неговата идея - именно да с помагаме, се корени в продажбата на части втора ръка![]()
Мдам...

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума