Истинско изтръпване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
- Кара: go na 3ki :)
да то май май наистина отива към : " Ооооо Селянино докараха новите голфове същите каруци като от едно време" въпреки че аз съм имал 2-ка и 3-ка но от 2-ката по хубав голф не съм карал
поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
www.bizzart.info
Re: Истинско изтръпване
mastorpetko написа:...rado_rf написа:...
Абе човек, ти не разбра ли, че тази моя реакция ме учуди и уплаши мен самия, бе. Затова реших да опиша случката тук.
За мен случая е приключен. В интерес на истината ВСЕКИ един който ме упрекна за постъпката е постъпвал или е имал намерението /което е едно и също/ по този начин. Ако искаш мога и да ти го докажа.
RSxRacer написа:виж ся братле нямам намерение да се заяждам с никого просто за мен темата се изчерпа... Радо каза квото има каза тва което е направил и т.н мисля че всемъзножните коментари попривършиха.Просто човека е изригнал на всеки се случва но кво да се прави... И на мен ми се е слувало да засека тролей (въпреки че не бях само аз виновен да стане но поех отговорността) и когато тръгнах да се извинявам на шофера той тръгна да ме реди от първо до девето коляно и сестра ми излезе с брадвичката да го коли ( няма толкова ненормална блондинка като нея) и оня се чуди кво става не може да свари да затвори вратите на тролея!!! След разговори с момчетата от КАТ бях уверен че дори да има ПТП аз нямаше да бъда виновен ,но въпреки това аз направих компромис спрямо себеси да се извиня за нещо за което не съм бил виновен! Кажи ми после че съм поредния селянин с БМВ правещ се на мутра
Много добре казано!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Turbo_Ted
- великият шестак
- Кара: няколко и киселее
хм... доста мнения изчетох...ще разкажа една случка която ми се случи преди 2 години със москвич-доста мразен автомобил от много хора...потеглям си аз на един голям булевард в Пловдив-включвам се в движението, обаче един с некво мазерати или бугати беше...не помня точно с западна регистрация му засякох пътя...той караше с над 80км... и няколко секунди след това пред мен се заби една А8 с 5 мутри...които се чудеха кой откъде да излезе, за да ме набие, ама шофьора на аудито ме попита - "абе пич, ти луд ли си да сечеш пътя на такива коли бе? аз не знаех на коя планета се намирам честно казано... и викам "не го видях батка...човешко е, не е нарочно" след тая реплика моя момчетата с аудито си заминаха.... всеки по пътя си
трябваше да ме претрепат от бой, от една моя грешка ли
Радо, батка, фул респект към тебе, от форума те знам, не съм те виждал наживо, но недей прави повече такива грешки - баща ми е на 65 години, кара квото му падне, може да е дъртак, ама ако му приложиш тоя номер на него...няма да можеш да се качиш в колата си отново...просто се радвам че си попаднал на добър човек
НО НЕ ТОЛЕРИРАМ ПОДОБНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ПО ПЪТИЩАТА - ВСИЧКИ СМЕ ХОРА, НЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ, НЕКА БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ ВСЕКИ ИМА СЕМЕЙСТВО, ВСЕКИ Е НА ПЪТЯ ЗА ДА ОТИДЕ ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ ИЛИ ЗА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, НИКОЙ НЕ Е НА ПЪТЯ ЗА ДА УБИЕ ДРУГИЯ
ами ако се наложи да карам голф 2ка и се появи някъв такъв фен, който иска да ме бие... трябва да му обяснявам че другата кола ми е БМВ ли? просто има компромиси...
и би ми било интересно, ако колата беше БМВ е34, а не голф 2 би ли реагирал по същия начин не се заяждам, просто ми е интересно
нищо лично към никой, не съм искал да обидя никой с мнението си
айде и със здраве
трябваше да ме претрепат от бой, от една моя грешка ли
Радо, батка, фул респект към тебе, от форума те знам, не съм те виждал наживо, но недей прави повече такива грешки - баща ми е на 65 години, кара квото му падне, може да е дъртак, ама ако му приложиш тоя номер на него...няма да можеш да се качиш в колата си отново...просто се радвам че си попаднал на добър човек
НО НЕ ТОЛЕРИРАМ ПОДОБНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ПО ПЪТИЩАТА - ВСИЧКИ СМЕ ХОРА, НЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ, НЕКА БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ ВСЕКИ ИМА СЕМЕЙСТВО, ВСЕКИ Е НА ПЪТЯ ЗА ДА ОТИДЕ ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ ИЛИ ЗА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, НИКОЙ НЕ Е НА ПЪТЯ ЗА ДА УБИЕ ДРУГИЯ
ами ако се наложи да карам голф 2ка и се появи някъв такъв фен, който иска да ме бие... трябва да му обяснявам че другата кола ми е БМВ ли? просто има компромиси...
и би ми било интересно, ако колата беше БМВ е34, а не голф 2 би ли реагирал по същия начин не се заяждам, просто ми е интересно
нищо лично към никой, не съм искал да обидя никой с мнението си
айде и със здраве
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
абе аз не четох цялата тема ,че много далга нещо ми се видя ма вие ч го разпънете радо на кръст бе.
чудо големо ударил е два шамара на някава старец дето го е засекал.
Вие май верно не сте изпадали в ситуация дето не може да мислиш и си много нервен и изведнъж ти пада пердето. И баба ми ми викаше ,че имам нужда от професонална помощ
чудо големо ударил е два шамара на някава старец дето го е засекал.
Вие май верно не сте изпадали в ситуация дето не може да мислиш и си много нервен и изведнъж ти пада пердето. И баба ми ми викаше ,че имам нужда от професонална помощ
- RSxRacer
- вълкодав
Светът е една огромна маса нека всички седнем на нея и се айде със здраве и
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
www.bizzart.info
- павката
- старши ентусиаст
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
доста ми се смеят,че вече ме е страх да карам(през деня)!
ами то само камиони,състезатели-които са по цял ден по улиците,пенсии-те не чуват,не виждат,не знаят за мигача,направо луда работа(+лоши пътища, изключени сфетофари и малко ремонт по пътя)!
е как да ни е лесно карането,незнам?
пресен случай от вчера-карам си бавничко,лявата лента,наближава кръстовище,в дясно е спряла кола на пътя и някой си говори с шофьора(тъпа работа).в следващия момент колата от дясно до мен,без мигач и доволно засилен,заобикаля спрялата кола и се насочва към десния ми калник-запалих спирачките и се разминахме!
на сфетофара почна да се обяснява,да се извинява и му махнах да изчезва,че въобще не ми се слуша(а той с няква служебна количка,с костюма и целият ошашавен-аман от такива дето не могат да карат,ама им дават сл. коли,щот много ценни на фирмата....)
ами то само камиони,състезатели-които са по цял ден по улиците,пенсии-те не чуват,не виждат,не знаят за мигача,направо луда работа(+лоши пътища, изключени сфетофари и малко ремонт по пътя)!
е как да ни е лесно карането,незнам?
пресен случай от вчера-карам си бавничко,лявата лента,наближава кръстовище,в дясно е спряла кола на пътя и някой си говори с шофьора(тъпа работа).в следващия момент колата от дясно до мен,без мигач и доволно засилен,заобикаля спрялата кола и се насочва към десния ми калник-запалих спирачките и се разминахме!
на сфетофара почна да се обяснява,да се извинява и му махнах да изчезва,че въобще не ми се слуша(а той с няква служебна количка,с костюма и целият ошашавен-аман от такива дето не могат да карат,ама им дават сл. коли,щот много ценни на фирмата....)
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- dqvola666
- младши ентусиаст
а така
Късно я видях темата иначе по от рано щях да се включа с храната на различни хора дето са писали по тази тема. Най-малкото всеки един от нас си го е мислил "На тоя ще му изкртя зъбите или ша го смачкам" обаче поради една или друга причина не е оспял да го осъществи. Аз с ръка на сърцето заставам зад Радо. Сигурен съм че ако беше станало нешо да чукна на дърво тоя дядка сигурно нямаше да се върне да види човека как е жив ли е въобщ щеше да продължи със 180 и да не му пука. Така че бои бой и пак бои.
Такива и кучета колкото и да ги биеш все им е малко.
- mastorpetko
- младши ентусиаст
Re: а така
dqvola666 написа:Така че бои бой и пак бои.
Нядявам се следващият, който изяде тупалките, да бъде баща ти, та да опишеш още по-цветно как си се изкефил, че са му разбили суратя, защото е засякъл някой без да иска
- RSxRacer
- вълкодав
айде пак се почна!!! Аз имам една молба към модовете да преместят при боклука тая тема като и сложат катинара а желаещите да разискват проблема да минат на лични
www.bizzart.info
www.bizzart.info
dqvola666 написа:. Аз с ръка на сърцето заставам зад Радо. Сигурен съм че ако беше станало нешо да чукна на дърво тоя дядка сигурно нямаше да се върне да види човека как е жив ли е въобщ щеше да продължи със 180 и да не му пука. Така че бои бой и пак бои.
А аз ви пожелавам да съм до вас с радо и зад още няколкото тарикати в тази тема...това, което се изписа в тука е невероятен тъпизъм...описва ярко лумпенизацията в България!!!
Стареца щал да направи детето му сирак и гонене с риск за много други хора на пътя и бой...
Така...ако го вида Радо или подобен тип да пребива старец на пътя ще спра и ще го приближа кротко ще питам какво става с благ тон и внезапно ще измъкна ругера и ще го натреса в лицето му - бузата се пука от ухото до устата - Радо се свлича и се напикава, а след това ще го ритам в бъбреците докато пропикае кръв!!! Няма нищо по-сигурно от това!!!
Той ще е втория!!!
Точно това се случи през февруари на един симпатичен младеж (вече не е симпатичен) с бмв520ка налагаше едно старче в едно фиатче типо...младежа така и не разбра как четри ченгета се возат в голф 1. Аз съм бивше ченге де...
полицайте така ли правят, бият без да питат и когато е станало това " разпорване " на бузата беше ли действащ полицай ?
- TheBlame
- младши ентусиаст
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
mastorpetko написа:dqvola666 написа:Така че бои бой и пак бои.
Нядявам се следващият, който изяде тупалките, да бъде баща ти, та да опишеш още по-цветно как си се изкефил, че са му разбили суратя, защото е засякъл някой без да иска
абе цялата тема само се дръглиш.... тебе да не са те били група хора дето си ги засякъл с мерцедес или бмв ? или ти играеш защитника на всички неадекватни шофьори ? човек или може да кара или не може ако не може да не се качва в кола бе
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- VesoPesa
- старши ентусиаст
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
TheBlame написа:mastorpetko написа:dqvola666 написа:Така че бои бой и пак бои.
абе цялата тема само се дръглиш.... тебе да не са те били група хора дето си ги засякъл с мерцедес или бмв ? или ти играеш защитника на всички неадекватни шофьори ? човек или може да кара или не може ако не може да не се качва в кола бе
струва ми се че това е най-нормалното мнение в цялата тема
и евала за тия ти думи