Истинско изтръпване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 31 Юли 2007, 20:14

радвам се че пак някой поне е прочел мнението ми ама човека си е бил в абсолютното право не да го бие ами да го *** невниманието и незнанието не управдава никого абсолютно никого ! все едно аз утре ако не си свърша работата както трябва и някой се парализира или умре от токов удар ..... няма някой да ме намери и да ме згъне като покривка и да ме изтупа и човека ще си е в правото !и нито ще му търся после сметка нито ще го гоня някъде да му го връщам тва е то живота хора .... една огромна отговорност ако не за собствения си живот поне за живота на околните ;)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 01 Авг 2007, 23:24

TheBlame написа:все едно аз утре ако не си свърша работата както трябва и някой се парализира или умре от токов удар ..... няма някой да ме намери и да ме згъне като покривка и да ме изтупа

Там е разликата, че не очакваш обаче някой да те спука от бой, само защото си оставил някъде оголен проводник :idea: По-вероятно е да ти обърнат внимание върху пропуска ти, а не директно да ти напълнят глвата с тупалки...

В цялата тема става въпрос за двама човека, които нарушават правилата - единия е автора на темата, който кара със 110 км/ч в лявата лента на магистралата (нарушение :idea:, понеже дясната е била свободна ) и друг човек, който предприема маневра "изпреварване" без да погледне в огледалото :idea:

В случая няма жертви, трупове, огънати ламарини и т.н. Просот автора на темата е бил превъзбуден от предстоящите му събития през деня и си го е изкарал на имащия нещаститето да се изпречи чичка.

При 110 км/ч, ако човек внимава и автомобила е в час, не виждам какъв е безумния риск на който би бил подложен, при едно засичане на магистрала, където платната са широки, асвалта е равен и няма насрещно движение ...

TheBlame написа:абе цялата тема само се дръглиш.... тебе да не са те били група хора дето си ги засякъл с мерцедес или бмв ? или ти играеш защитника на всички неадекватни шофьори ? :mhihi: човек или може да кара или не може ако не може да не се качва в кола бе :evil:

Поне 50% от катастрофите са причинени от хора, които много добре могат да карат и са супер адекватни на пътя :idea:
Не забравяй лафа, че най-много се давят опитните плувци :idea:
Принципно играя защитник на правовата държава. Който иска да се трепе по улиците -да отива в Багдат, тук обаче не мястото където трябва да се правим на каубои - който стреля пръв печели :bang:
В крайна сметка, както знаем от време оно, всичко се връща на този свят и рано или късно, колегата автор на темата, ще попадне в подобна ситуация... ще се разсея някъде, ще засече някой и после ще пише тук "Бах мааму няма закони в скапаната ни държава, сега ме пребиха едни кавали с един Кайен и никой не си мръдна пръста да ми помогне..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: самолет ниско, бавно и сигурно
Детайли за колата: E34 520i 24v

Мнение от Роджър » 02 Авг 2007, 0:05

Поздравления за Радо. Той все пак успя да направи нещо, което много малко могат. Всички за момент бяха Радо.
Не обръщай внимание на тези , които те хвалят, и на тези, които те укоряват- те всъщност го изживяват с тебе, въпреки, че се правят на съдници. Нали ... едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. А пътя към ада е осеян с ... какви ли не работи.
Все пак и за тези, които не го знаят приликата между живота и колелото е, че и двете се въртят.
Когато се озовеш на място, където си бил - или си обиколил света, или си се заблудил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 02 Авг 2007, 23:48

mastorpetko написа:В цялата тема става въпрос за двама човека, които нарушават правилата - единия е автора на темата, който кара със 110 км/ч в лявата лента на магистралата (нарушение :idea:, понеже дясната е била свободна )
когато имаш повече от две ленти за движение,не е задължително да караш в най-дясната...препоръчително е,но не и задължително... ;) друг е въпросът на практика - аз на лява лента не излизам със 110 - често има рейсърчета,дето карат с 200 и кусур и няма да го забележиш как ти диша в задната броня...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 03 Авг 2007, 19:30

Kocil написа:когато имаш повече от две ленти за движение,не е задължително да караш в най-дясната...препоръчително е,но не и задължително... ;)

За информация, това е вярно само в града :idea: Ако не вярваш на мен, питай някой по-запознат - примерно катаджия, инструктор или направи справка в Закона за движение по пътищата - чл.15, ал.1 :idea:

Принципно доста хора не са наясно с правилата за движение и по тази причина стават и голям брой ПТП-та... Но все пак това не е повод за тупалки...

Извънграда си задължен да ползваш най-дясната лента, дори и на магистрала :idea: Лявата е само за изпреварване, а самата маневра "изпреварване" се изършва по определени правила, като едно от тях е, да се увериш, че автомобилите пред теб нямат намерение също да я предприемат :idea:
Много ясно, че когато се движиш основно в лявата лента винаги има риск, когато настигнеш по-бавно движещи се автомобили, които са повече от един, някой от тях също да реши да изпреварва. Това се ми случва миниму по 2-3 пъти на едно минаване на магистрала "Тракия" и досега не съм пребил никой, понеже преди да изпреваря такива автомобили предприемам действия да ги предупредя, че се движа доста по-бързо от тях, както и винаги кракът ми е готов да скочи на спирачката :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Авг 2007, 20:34

Случка отпреди 2 часа: прибирам се от вилата / с. Дръмша- Костинброд/,подминавам Волуяк и околовръстното в посока Обеля по Ломско шосе а срещу мене колоната е от Обеля до околовръстното / 2км/ . Та карам си аз и срещу мене изскачат некакви ксенони и карат срещу мен / за тези които не знаят пътя е еднолентов /! Няма място за разминаване ! Спираме броня в броня! Новата S класа с немски номера. Разминаваме се , оня отваря стъклото и казва : Не се прави на интересен!? Ще слезем да те пребием! Не виждаш ли че бързам!!!??? Ама веднага тръгна а аз му викам : За къде бе? Ще раждаш ли? :mhihi: ! Вярвайте ми,искаше ми се да му счупя зъбите и какво ли още не :bang: ! Мисля че за такива копеленца трябва....и аз не знам какво! Утре ще си купя речник че немам думи....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Авг 2007, 13:10

barty написа:Случка отпреди 2 часа: прибирам се от вилата / с. Дръмша- Костинброд/,подминавам Волуяк и околовръстното в посока Обеля по Ломско шосе а срещу мене колоната е от Обеля до околовръстното / 2км/ . Та карам си аз и срещу мене изскачат некакви ксенони и карат срещу мен / за тези които не знаят пътя е еднолентов /! Няма място за разминаване ! Спираме броня в броня! Новата S класа с немски номера. Разминаваме се , оня отваря стъклото и казва : Не се прави на интересен!? Ще слезем да те пребием! Не виждаш ли че бързам!!!??? Ама веднага тръгна а аз му викам : За къде бе? Ще раждаш ли? :mhihi: ! Вярвайте ми,искаше ми се да му счупя зъбите и какво ли още не :bang: ! Мисля че за такива копеленца трябва....и аз не знам какво! Утре ще си купя речник че немам думи....

E точно за такъв случай съм съгласен,че слизане и пребиване вършат работа! Само важното е да си сигурен ,че ше надвиеш! Иначе такъв се учи само с бой.... или поне с "железо"! Не бих почнал пръв,но при такова развитие-нема да мръдна и нека слезе! Или требва да са много или требва кожата да му е от ламарина-друг вариант нема да се отърве! А па ако съм с детето и жената....мноо мразим да ме праат на идиот пред мойте си....! :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 04 Авг 2007, 13:49

SKISA написа:
barty написа:Случка отпреди 2 часа: прибирам се от вилата / с. Дръмша- Костинброд/,подминавам Волуяк и околовръстното в посока Обеля по Ломско шосе а срещу мене колоната е от Обеля до околовръстното / 2км/ . Та карам си аз и срещу мене изскачат некакви ксенони и карат срещу мен / за тези които не знаят пътя е еднолентов /! Няма място за разминаване ! Спираме броня в броня! Новата S класа с немски номера. Разминаваме се , оня отваря стъклото и казва : Не се прави на интересен!? Ще слезем да те пребием! Не виждаш ли че бързам!!!??? Ама веднага тръгна а аз му викам : За къде бе? Ще раждаш ли? :mhihi: ! Вярвайте ми,искаше ми се да му счупя зъбите и какво ли още не :bang: ! Мисля че за такива копеленца трябва....и аз не знам какво! Утре ще си купя речник че немам думи....

E точно за такъв случай съм съгласен,че слизане и пребиване вършат работа! Само важното е да си сигурен ,че ше надвиеш! Иначе такъв се учи само с бой.... или поне с "железо"! Не бих почнал пръв,но при такова развитие-нема да мръдна и нека слезе! Или требва да са много или требва кожата да му е от ламарина-друг вариант нема да се отърве! А па ако съм с детето и жената....мноо мразим да ме праат на идиот пред мойте си....! :evil:

американска нинджа :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Авг 2007, 15:15

BBN написа:
SKISA написа:

имаш нещо да допълниш ли....!?!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 04 Авг 2007, 17:05

SKISA написа:
BBN написа:
SKISA написа:

имаш нещо да допълниш ли....!?!?

тва беше допълнението ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Ashes » 10 Авг 2007, 23:08

Наскоро, някакъв с комби, се опита да ме навре в едни мантинели, в центъра на Варна. Тръгна да се изнася и то отгоре ми! Не знам, как успях да сменя, от трета на втора и минах, успя само да ми удари предния калник! Направо, се видях на какво ще приличам, барабар с колата! Мога да ви кажа, че подивях и няма да се извинявам! Няма такъв ужас, даже не усетих, че ми е ударил калника, от страх... Сякох му пътя и го спрях!!! Не съм по боищата, обаче в него момент, направо изтървах влака... И, от колата слиза дядка, с бяла брада и очила и започва да ми крещи, как съм бил карал... Е, да ви споделя, не знам как се удържах, може би от уплахата, но му се размина, ама някак си не е правилно, такива хора да шофират... И да им се разминава! Случва се, човек да си изтърве нервите!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 16 Авг 2007, 11:04

Аз тука съм чел много теми от сорта на "днес един ме засече и ми ужули калника а пък аз си бях дал мигач...мрън, мрън" и отдоло отговори - "е на такъв слизам и му чупя и двете ръце, вадя му изваждам му черпа със все гръбначния стълб и му изяждам черния дроб". А тука чичката не само че щял да предизвика катастрофа ( до тук добре разминало се е сигурно е било по невнимание), не само че не се е извинил (аре майната му), показва неприлични жестове (е тва вече па за кво?), ами накрая е наскачал от колата е тука вече и като защитна реакция може да си го ошамариш.
Има ситуация в които насилието е оправдано и в тази конкретно аз го оправдавам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Авг 2007, 11:28

54321 написа:Аз тука съм чел много теми от сорта на "днес един ме засече и ми ужули калника а пък аз си бях дал мигач...мрън, мрън" и отдоло отговори - "е на такъв слизам и му чупя и двете ръце, вадя му изваждам му черпа със все гръбначния стълб и му изяждам черния дроб". А тука чичката не само че щял да предизвика катастрофа ( до тук добре разминало се е сигурно е било по невнимание), не само че не се е извинил (аре майната му), показва неприлични жестове (е тва вече па за кво?), ами накрая е наскачал от колата е тука вече и като защитна реакция може да си го ошамариш.
Има ситуация в които насилието е оправдано и в тази конкретно аз го оправдавам.

В такива ситуации човек не винаги преценя трезво. Не винаги осъзнава в цялост ситуацията. Често е под въздействието на уплаха и изненада. И естествената му защитна реакция е да си мисли, че той е бил прав, защото все пак е предприел нещо по някаква логика.
Бил той дядка, бабка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 17 Авг 2007, 8:57

аве не треабва така ама...................
Ми нали ако пребиеш баща ми ще намера после
Ми ако аз пребия бащати ти ко ша праиш ша гледаш албена вулева и ???
стиа с таиа агресия аз ако обръщах внимание на секи дето ме е засякал досега да сам в затвора сигурно (пък и на мене ми се е случвало да засека някои) сигурен съм че и ти си засичал после гонил ли си ги да им се извиняваш евентуално ако ме засече някое пишлеменце на 20 години ша го освиркам (мноо се впечатляват и като ме види почва а се праи че нешто си рови измузиката, търси си нещо в жабката :) ) ама тва е с образователна цел не да се пребие некаде утре че и некои друг да убие може примерно да го спреш да му кажеш тва онова ама чак да го биеш ако аз си карам колата и както каза един колега по-нагоре те вида да биеш дядката определено няма просто да ви подмина ( и определено нема да ти помогна на теб нема и да питам ко стаа) ама не требва така

Потребител
Аватар

Мнение от Lyubo_Toshev » 21 Авг 2007, 13:20

Автора на темата е от хората, които са причина да ни наричат българите "Изродите на Европа " и с право. Този човек в ден, в който е тръгнал към човек даряващ го с ново бъдеще - деца, е постъпил така - ненормално. Ако си е бил обикновен ден за него - може би щеше да го убие - човече отиди на психотерапевт - казвам го с най-добри чуства към теб, защото съм бил близо до твойто състояние, но не и в него (слава-богу). Като се излекуваш, ще осъзнаеш колко ти е било зле положението. Не си мисли че си нещо повече от другите на пътя, защото ако дойде ден да не видиш ти някой и този някой постъпи така с тебе - едва ли ще си съгласен с неговото поведение.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории