Истинско изтръпване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Авг 2007, 10:34

тая тема не я ли здъфкахте достатъчно?Виновен или не случва се на всеки но кагото тръгнеш да се репчиш и псуваш някого за това че си бил виновен си заслужаваш боя.Не ме интересува дали е 150 кила или не пред винкела и 2цефката всички са равни :) Аз може да изям боя някаде но гаранция давам че другия ще бъде поне със счупен крак или ръка.Не са хубави но се случват такива неща искаме или не .

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 23 Авг 2007, 22:34

RSxRacer написа:тая тема не я ли здъфкахте достатъчно?Виновен или не случва се на всеки но кагото тръгнеш да се репчиш и псуваш някого за това че си бил виновен си заслужаваш боя.Не ме интересува дали е 150 кила или не пред винкела и 2цефката всички са равни :) Аз може да изям боя някаде но гаранция давам че другия ще бъде поне със счупен крак или ръка.Не са хубави но се случват такива неща искаме или не .

Гаранция в този живот има само за едно нещо... :winky:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Авг 2007, 6:43

да че рано или късно ще свърши :)

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: audi quattro

Мнение от monz » 19 Май 2008, 19:41

Е така да ми скочи на бой, директно му изпразвам патлака в корема. Ще умре от перитонит в адски мъки за максимум 5 часа в пълно съзнание.

К'во е виновен, че не те е видял, бахти дай сега щото е щяла да стане белята, да направиме друга беля. И аз съм го правил погрешка също и съм бил потърпевш като тебе и к'во, дай сега да се избиеме, ако не в колите - извън тях. Лайнар.

Потребител
Аватар

Мнение от ivoru » 04 Юни 2008, 13:46

Ми случва се като дебнеш да изпревариш някой да пропуснеш нещо. Любо е прав, ако дядката беше някой пенсиониран полковник-кашик щеше да те вкара в колата ти през стъклото. Друг е въпроса, че само вида на голфа дразни хората. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Юни 2008, 14:41

Абе то се случва, ама не трябва. Щото не можеш да кажеш "случва се" като пребиеш някой, понеже си бил невнимателен идиот. :evil:
И на мен ми се е случвало и знам много добре колко адреналин ми докара и с какъв ефект.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 04 Юни 2008, 18:15

а бе според мен не си бил прав(автора),щото всеки греши,верно че на пътя няма място за грешки но пък за това всеки тряя да се пази,спазваш дистанция и т.н. А ти кво си направил.... след като оня те е засекъл и слава богу се е разминало всичко ти после 30 мин си го гонил застрашавайки своя живот,неговия и на околните ! БРАВО! :) Нищо лично ама не си се проявил като по-голям пич от тоя с голфа! Според мен всичко се връща та гледай да не засечеш и ти някой дето после на теб да ти изкриви главата!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Юни 2008, 0:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Абе, охлюви, дълбоко ме съмнява да сте прочели цялата тема защото ако беше така нямаше да си пускате малоумните постове и да дъвкате неща случили се преди година. Айде прочетете всичките мнения, па тогава коментирайте. По възможност на книжовен български. Щото ми писна от неграмотни пъпчиви пубери.

ПП: monz - "Лайнар" ще викаш на баща си всеки път, когато се погледнеш в огледалото и видиш какво лайно е изсрал. :winky:

КАТИНААААР
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 05 Юни 2008, 8:17

:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_MAFIA » 06 Юни 2008, 0:53

Не си постъпил никак правилно. За побоя,който си нанесъл на човека се лежи в затвора. И мен са ме засичали и аз съм засичал , и знам какво е да караш изнервен, но като си се качил в колата си преценявай постъпките . Това че си по-силен от някой не значи че трябва да го демонстрираш. Ти как би се почувствал ако някой слезе на светофара и пребие баща ти или дядо ти ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 06 Юни 2008, 1:22

като е направил грешка човек се извинява а не става от колата готов за бои, да се прави на отворен и да кара с 180 нарочно бмв-то да не го изпревари, със сигурност го е видял.

така относно засичането ако се стигне до съд не можеш да докажеш че те е засекъл а тои може за побоя.и да докажеш че те е засекъл за побоя ще го отнесеш доста повече + караш над разрешеното.

една моя подобна случка: карам по Цар Борис и вали (хлъзгаво е) бях с една 190ка без АБС. Приближавам сфетофар има две колони, лявата дълга с много коли а дясната с 2-3 коли чакащи, карам към дясната с 70-80 някъде и един от лявата колона решава в последния момент да ме засече аз на спирачките а то хлъзгаво без абс нарочно забих 190ката в бордура да не се удариме . свалям колана ставам ама бях с един авер и тои се развика с дете е с дете е аз го погледнах и гледаше жално и виновно така че се радвам че не се стигна до подобна случка пък и аз карах бързо това е факт

до тези които карат с 200 и някои тръгва да изпреварва с 80-90 НЕ СТЕ прави ти не можеш да караш с 200 при никакъв случаи това е отговора

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 06 Юни 2008, 10:10

Ми 2-пъти са ме гонили по магистралата за неща дето не съм бил виновен но секи сам отсъжда според него кой колко е виновен и за един ако е простимо за друг може да е за смъртно наказание. Мисля че щом дете чакаш е трябвало да си малко по толерантен към човека той сигурно е живял повече от тебе и не заслужава за това че е сбъркал малко да бъде бит.

Мъртвата зона е точно там дето си се намирал до задната врата за това не те е видял. Голфа не е БМВ и няма толкова добре изчислени огледала че да покриват сичко.

Изпадам в твоята ситуация поне по 2 пъти седмично(пътувам си към къщи секи ден по магистралата за бургас) и знам че идвайки с голяма скорост вероятноста да те види този от пред е нищожна понеже той си гледа пътя и преди да изпревари поглежада огледалото и ти си тъкмо там в мъртвата зона и тръгва и става засечка. :confused:
Ама чак да го бия ....... един среден е досттъчен да разбере че е осрал положението.
Пък колкото да ситуации на няколко пъти имаше дядовци дето карат в крайна лява с 90-100 при положение че няма коли в дясно и аха да им мина от там понеже примерно съм засилен и той тръгва и леле мале. :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 06 Юни 2008, 10:36

drmirchev написа:Ми 2-пъти са ме гонили по магистралата за неща дето не съм бил виновен но секи сам отсъжда според него кой колко е виновен и за един ако е простимо за друг може да е за смъртно наказание. Мисля че щом дете чакаш е трябвало да си малко по толерантен към човека той сигурно е живял повече от тебе и не заслужава за това че е сбъркал малко да бъде бит.

Мъртвата зона е точно там дето си се намирал до задната врата за това не те е видял. Голфа не е БМВ и няма толкова добре изчислени огледала че да покриват сичко.

Изпадам в твоята ситуация поне по 2 пъти седмично(пътувам си към къщи секи ден по магистралата за бургас) и знам че идвайки с голяма скорост вероятноста да те види този от пред е нищожна понеже той си гледа пътя и преди да изпревари поглежада огледалото и ти си тъкмо там в мъртвата зона и тръгва и става засечка. :confused:
Ама чак да го бия ....... един среден е досттъчен да разбере че е осрал положението.
Пък колкото да ситуации на няколко пъти имаше дядовци дето карат в крайна лява с 90-100 при положение че няма коли в дясно и аха да им мина от там понеже примерно съм засилен и той тръгва и леле мале. :(

Напълно подкрепям твоито мнение...
А до авторът на темата незнам ако баща ми се прибере с разбит нос защото засекъл някой понеже не го е видял... Нищо,че нямам 50 кила ама ще го намеря и ще го подпаля...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Юни 2008, 10:41

drmirchev, това, че си в мъртвата зона на видимостта не е оправдание. Затова има шофьор, за да мисли за тези неща. Пак ще кажа, не можеш просто да махнеш с ръка и да кажеш "случва се" когато си застрашил нечий живот :!:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 06 Юни 2008, 10:59

Добре де няма да споря просто ще кажа как видях аз нещата:
1.идеш отзаде със 150-160
2.дядото си гледа пътя (светло е няма фарове за да види тях)
3.решава да изпревари въпроосния тир и поглежда огледалото за назад няма никой поглежда и страничното и там никой и тръгва спокоен
4.Не знам на магистралата някой да си върти главата в колата да се оглежда се пак се предполага че зад тебе човека ще се съобрази (в правилника задния пази предния докато не стане преден)

Аз за да избегна такива ситуации когато карам бързо като няма коли в дясно си ходя там и като наближа предния тогава изпреварвам (знам че е гадно за изпреварената кола в последния момент да минеш в ляво но поне съм сигурен че ме е видял)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории