Турски му ра'оти...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе сичко е въпрос на усет! явно и в турция и в гърция има добри курорти. просто трябва да се уцелят! аз съм бил в анталия-супер лукс е и супер гот! ама аз тука говорех за селянията и циганията! тя навсякъде в турция си е една! верно ако се кача на самолета,кацна в анталия и не мръдна от хотелският комплекс сигурно нема да г оусета ,ма тва не ме кефи!зел съм си кола да пътувам с нея и да разглеждам! и тая цигания ме изкара малко извън кожата!
в гърция би ми било по-добре -знам езика,но засега не съм имал човек да сподели,да се пофали от там,за да ида на проверено...!
сеско, не знам къде си бил и колко пъти-аз също доста съм обиколил и само в истанбул и в анкара има читави коли и то малко!! в сравнение със софия изключително малко!!отделно такива префърцунени ламбота,слр-и ,6-ци , корвети и сичко ,що фърчи по софия там не видех!!ма хич!! говорим за съотношение между хубавите и кьопавите коли! е там е 3 към 97! и тия тофаси и регати и секви боклуци ,дет ги сглобяват там нема да ги сменя за старата си Е30ка на 12г ,та ако ще и по три да ми дават!!! тва не е кола-тва е некъв боклук на колела!! говорих с турци-явно е ,че с митническата политика са много по-зле от нас и за тва е така!!! масово е пълно с боклуци,които са местно производство и са лицензи от преди 20г!! верно-нови,ма ако намериш и един от тоя форум да си даде бмв-то ,каквото и да е ,за тофас аз ше си изям джантите...!
и да ти кажа,ейсър и аз бих ги гледал накриво и като втора ръка хора ако ми додат в държавата такива джагали,квито аз срещнах там!! ми то си е некво друго животно тва...!!не е като нас!! за тва ги тъпчат ,ма на тия не им пука и палят за германия,живеят като скотове/квито са си/ и после праат тарапана на границата!
владос,аз съм писал в едни други теми. летях и със самолет...!! е мамата си е ебало...!!ебати самолета,ебати полета! за тва след тоя полет,а аз имам сигурно към 800полета преди тва реших да пътувам с колата!! не е големият кеф и със самолета-да знаеш!!!
а карането в насрещното там ,особено в градчетата е явно задължително за всеки !не знам дали изобщо имат неква статистика за произшествията и колко са загиналите на пътя,ма сигурно им е трудно да ги сметнат...!треа много да се внимава...!
в гърция би ми било по-добре -знам езика,но засега не съм имал човек да сподели,да се пофали от там,за да ида на проверено...!
сеско, не знам къде си бил и колко пъти-аз също доста съм обиколил и само в истанбул и в анкара има читави коли и то малко!! в сравнение със софия изключително малко!!отделно такива префърцунени ламбота,слр-и ,6-ци , корвети и сичко ,що фърчи по софия там не видех!!ма хич!! говорим за съотношение между хубавите и кьопавите коли! е там е 3 към 97! и тия тофаси и регати и секви боклуци ,дет ги сглобяват там нема да ги сменя за старата си Е30ка на 12г ,та ако ще и по три да ми дават!!! тва не е кола-тва е некъв боклук на колела!! говорих с турци-явно е ,че с митническата политика са много по-зле от нас и за тва е така!!! масово е пълно с боклуци,които са местно производство и са лицензи от преди 20г!! верно-нови,ма ако намериш и един от тоя форум да си даде бмв-то ,каквото и да е ,за тофас аз ше си изям джантите...!
и да ти кажа,ейсър и аз бих ги гледал накриво и като втора ръка хора ако ми додат в държавата такива джагали,квито аз срещнах там!! ми то си е некво друго животно тва...!!не е като нас!! за тва ги тъпчат ,ма на тия не им пука и палят за германия,живеят като скотове/квито са си/ и после праат тарапана на границата!
владос,аз съм писал в едни други теми. летях и със самолет...!! е мамата си е ебало...!!ебати самолета,ебати полета! за тва след тоя полет,а аз имам сигурно към 800полета преди тва реших да пътувам с колата!! не е големият кеф и със самолета-да знаеш!!!

а карането в насрещното там ,особено в градчетата е явно задължително за всеки !не знам дали изобщо имат неква статистика за произшествията и колко са загиналите на пътя,ма сигурно им е трудно да ги сметнат...!треа много да се внимава...!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Движението наистина е ужас там. Седиш си на сфетофара примерно и чакаш да тръгнеш, току-що ти е светнало оранжево да се приготвяш да тръгнеш и всички зад теб са разцепили класксоните.
Но аз като ходех още на море с наще, три пъти съм ходил в Турция и трите пъти всичко е било просто перфектно. Не знам при теб защо е било така.
В градския транспорт се качваш и турците отстъпват на всички жени, няма значение стара или млада. Това в БГ никъде го няма. А и отношението им към нас ме изненада. Като кажеш, че си от БГ и се кефят хората. Сега и аз иначе предпочитам да слушам български, отколко турски, ама няма начин.
И аз мразя турците в БГ, които едва ли ен се опитват да ни превземат, ама тия там нямат почти нищо общо или поне аз така съм забелязал. В пъти по-добре е да си в Турция, отколкото в Гърция. Поне в Турция не те гледат на кръв и урина. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...

SKISA, SKISA... можеш да бъдеш сигурен - каквото и да се случи, не само че гладен няма да останеш, а и родата си до девето коляно можеш да посигуриш, ако решиш да издадеш книга с постовете си оттук...

Може би не си видял БМВ-та там, защото всичките са се подредили по пътя между Калотина и Капъкуле, гъсто и двупосочно...

"... _ _ _ ..."
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
paxaH написа:Да попитам за нещо което ме касае. Септември съм планувал пътуване с кола до Монца. Някои който е правил нещо подобно може да разкаже, да зная от какво да се пазя.
тва не е ли в италия?
Пусни си нова тема

Скиса ,темата е много готина ,чакам с интерес да пуснеш снимки на фереджетата

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
paxaH написа:Да попитам за нещо което ме касае. Септември съм планувал пътуване с кола до Монца. Някои който е правил нещо подобно може да разкаже, да зная от какво да се пазя.
Не може да не знаеш пътя до Италия....само направо...Сърбия, Хърватия, Словения...като влезеш в Италия хващаш пътя за Триест...и гледаш табелите към Милано....ще е добре да имаш навигация, щото техните магистрали са много шантави. Няма страшно там, не са самоубиайци като тука:)))
Иначе за Скиса...попаднал е в неподходящото време на неподходящото място

- SKISA
-
-
още един дребен ,но животоспасявщ съвет!!!важи и за карането в българия!! по пътя на гнилоча-т.е. ,където минават за европата джагалите през наша територия е хубаво-особено вечер като ги настигате да им светкате отдалече и даже да свирнете преди задминаване ,за да сте сигурни ,че джагала в колата не спи!!много внимавайте като се изравнявате с тях!!опасно е ,защото не почиват и не спят достатъчно по път и като влязат в наша територия-гледат да наваксат с каране висенето на границата и става мазало на пътя!! светкайте отделч,свиркайте и ако видите нещо да криволичи хич не го изпреварвайте,щото той вече говори с алаха и е с единия крак горе...!да не ви подкара и вас!!!
п.с. снимките са на телефона и ще ми трябва време да се оправа да ги кача ,а и не са мноо качествени,ма ми врявайте ,че 5 ката дрехи и фусти и шалвари са си тарикатско облекло при 30 градуса!! особено във водата в морето!! приличат на корабокрушенци,доплували до брега!!!
п.с. снимките са на телефона и ще ми трябва време да се оправа да ги кача ,а и не са мноо качествени,ма ми врявайте ,че 5 ката дрехи и фусти и шалвари са си тарикатско облекло при 30 градуса!! особено във водата в морето!! приличат на корабокрушенци,доплували до брега!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей затова Иво , сега в Петък вечерта като подам ключа на комбито в 22.00 часа в София и ще го извадя в 08.00 часа в Сплит ,Хърватска
Аз за Турция също не искам да чувам и аз си имам спомени ... е не като теб ,но такива ,че тази държава е затворена страница за мен
Аз лично от Турция,Гърция, Адриатическото крайбрежие - Хърватска и Черна Гора,Италия (Сан Ремо), Франция и Монако (лазурния бряг) и Испания (Сан Себастиан/Доностия) просто съм останал като зашеметен от Адриатиката и за мен друго море на континента не съществува
И с хората си говориш директно и обслужването е отлично ,цялата държава им е ориентирана към туризма а и не е толкова скъпо
Ние ще обикаляме всичко от Будва (Черна гора) до п-ов Истрия - близо до Словенския излаз на няколко км по море и Италия ... Кеф ти фериботи до Далматинските острови,кеф ти Сплитската ривиера , Дубровник и т.н.
Направо ми се взе ъкъла като прочетох за мъките ви
Георги Пенчев

Аз лично от Турция,Гърция, Адриатическото крайбрежие - Хърватска и Черна Гора,Италия (Сан Ремо), Франция и Монако (лазурния бряг) и Испания (Сан Себастиан/Доностия) просто съм останал като зашеметен от Адриатиката и за мен друго море на континента не съществува

И с хората си говориш директно и обслужването е отлично ,цялата държава им е ориентирана към туризма а и не е толкова скъпо

Ние ще обикаляме всичко от Будва (Черна гора) до п-ов Истрия - близо до Словенския излаз на няколко км по море и Италия ... Кеф ти фериботи до Далматинските острови,кеф ти Сплитската ривиера , Дубровник и т.н.
Направо ми се взе ъкъла като прочетох за мъките ви

Георги Пенчев
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...за въоръжените джандарми не се учудвам- вижте кво стана в истамбул! ама който иска да ходи при резаните пушки....
- SKISA
-
-
alexsch написа:...за въоръжените джандарми не се учудвам- вижте кво стана в истамбул! ама който иска да ходи при резаните пушки....
бе то и тука не е по-по-най....!!! мое да те яхне некой дебеловрат с джипа си,мое да не му ареса как си пиеш сока и да те думне в некое заведения или от рикошет по време на чалга да ти стане дупка на главата....!!! хеле ,па да земе да решат,че имаш некой лев в началото на почивката и да ти спретнат отвличане.....!!!! ма и там си е е.ало мамата...
1) дано си доволен че си оставил твоите пари там....рано или късно ще се върнат парите срещу теб..тънкия намек май си го хванал щото си умен човек
2)на един народ който беше поробил,избил,заклал и т.н. за 400 години и от 1974 г. до ден днешен една стотинка няма да оставя...имаме си уважението ама до там..да си видял гърци там да си карат почивката?нито един..ако ще и без пари да ми я дават ваканцията крака ми няма да стъпи там..за 200-300 евро по евтино няма да си предам онези които са воювали за мене аз да съм свободен.
3) кога са ви гледали на кръв и урина не разбрах??
европата си е затова..личната карта набелязваш дестинация и готово! не е нужно да е гърция може и италия може и франция и т.н.
аз имам колеги турци досега всеки един на който съм правил услуга (например да му покрия дежурство и т.н. ) ми е върнал услугата над 10 пъти без изобщо да му искам нещо..има случаи които са много свестни но какво да правиш когато в 50.000.000 народ има 1000 такива хора? те не са виновни че са така...нарочно ги държат неграмотни и фанатизирани..вижте в саудитска арабия и останалите страни какво става..даже един път един колега беше пуснал като мелодия на телефона му някъв ходжа да писка и мен ми станало супер смешно и ме гледаше на кръв цял ден..или ако ти хареса някоя туркиня очаквай всеки турчин в радиус от 10 км да те заколи че току виж те имат ексклузивни права на техните жени пък те самите турци могат да си ебат каквото си намерят..няма проблем..
та викаш хубаво си изкарал цигания за 10 години напред си видял поне ще имаш да си приказваш на маса с приятели и да се смееш ама еврото ти е останало там и вече е ходило по предназначение докато ти пиеш и се веселиш...
историческа разходка направиха ли ви? древните турски експонати харесаха ли ви?
а измир , бодрум , мармарис, аидин имаше ли нещо останало там?айде лек ви ден

2)на един народ който беше поробил,избил,заклал и т.н. за 400 години и от 1974 г. до ден днешен една стотинка няма да оставя...имаме си уважението ама до там..да си видял гърци там да си карат почивката?нито един..ако ще и без пари да ми я дават ваканцията крака ми няма да стъпи там..за 200-300 евро по евтино няма да си предам онези които са воювали за мене аз да съм свободен.
3) кога са ви гледали на кръв и урина не разбрах??

аз имам колеги турци досега всеки един на който съм правил услуга (например да му покрия дежурство и т.н. ) ми е върнал услугата над 10 пъти без изобщо да му искам нещо..има случаи които са много свестни но какво да правиш когато в 50.000.000 народ има 1000 такива хора? те не са виновни че са така...нарочно ги държат неграмотни и фанатизирани..вижте в саудитска арабия и останалите страни какво става..даже един път един колега беше пуснал като мелодия на телефона му някъв ходжа да писка и мен ми станало супер смешно и ме гледаше на кръв цял ден..или ако ти хареса някоя туркиня очаквай всеки турчин в радиус от 10 км да те заколи че току виж те имат ексклузивни права на техните жени пък те самите турци могат да си ебат каквото си намерят..няма проблем..
та викаш хубаво си изкарал цигания за 10 години напред си видял поне ще имаш да си приказваш на маса с приятели и да се смееш ама еврото ти е останало там и вече е ходило по предназначение докато ти пиеш и се веселиш...
историческа разходка направиха ли ви? древните турски експонати харесаха ли ви?

- SKISA
-
-
грънка ,хората са се били през вековете с кой ли не...!!! аз не бих сложил на масата точно тая линия...!! за 1300г българия сме се тепали с доста народ покрай нас,а и не само!
ако ми досвинее същата кочина бих написал същото и за сърби и за унгарци и за гърци и за който и да е....!
исторически не ми правиха-аз си ги направих сам! имам си колата,имам си джипиес-ходих! казах за ефес и гроба на дева мария и гроба на свети йоан и за троя...! заслужава си да се иде там и да усети човек мириса на вековете...!за съжаление сте ги изпуснали и вие и ние...!тва всичко там е било доста векове гръцко и даже с плуване сигурно и в гърция можех да ида-близо е!
/във всеки случай с всичките тия острови ,толкова близо до тях,па и тия чак на изток и кипър им бъркате в очите и в гъза яко/
знам че го правят нарочно ,както и при нас,да ги държат залупени и необразовани ,щото така по-лесно се управлява...! аз си събрах полагаемото старини от там за доста време-скоро да не ме чакат...!
ходил съм и в гърция и там си е мамата от старини....!има още за гледане! ма ако ми се прават и те /т.е. вие/ на на лайното горната кора ше има да чакат!! щото верно ,че сте народ с 5 ли 6 вековна история,ма са некви сервитьори да ме гледат отвисоко и само като проговоря на гръцки да ми носят пиенето некакси не ми се връзва с добро прекарване...!!! ще опитам скоро и в гърция-може и да не е море ,па ше видим!!!
ако ми досвинее същата кочина бих написал същото и за сърби и за унгарци и за гърци и за който и да е....!
исторически не ми правиха-аз си ги направих сам! имам си колата,имам си джипиес-ходих! казах за ефес и гроба на дева мария и гроба на свети йоан и за троя...! заслужава си да се иде там и да усети човек мириса на вековете...!за съжаление сте ги изпуснали и вие и ние...!тва всичко там е било доста векове гръцко и даже с плуване сигурно и в гърция можех да ида-близо е!
/във всеки случай с всичките тия острови ,толкова близо до тях,па и тия чак на изток и кипър им бъркате в очите и в гъза яко/
знам че го правят нарочно ,както и при нас,да ги държат залупени и необразовани ,щото така по-лесно се управлява...! аз си събрах полагаемото старини от там за доста време-скоро да не ме чакат...!
ходил съм и в гърция и там си е мамата от старини....!има още за гледане! ма ако ми се прават и те /т.е. вие/ на на лайното горната кора ше има да чакат!! щото верно ,че сте народ с 5 ли 6 вековна история,ма са некви сервитьори да ме гледат отвисоко и само като проговоря на гръцки да ми носят пиенето некакси не ми се връзва с добро прекарване...!!! ще опитам скоро и в гърция-може и да не е море ,па ше видим!!!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Много мразя резаците и съм съгласен с Грънка. Няма да им дам никога парите си (освен тези, които всички даваме на Доган и неговата шайка). Обаче неговият пост ме накара да се замисля. Ами ние сме били и повече от 2 века под гръцко (визнатийско) робство. Значи следвайки същата логика не би трябвало и в Гърция да си оставяме парите. Аз лично бях в Черна гора на море и е наистина рай, ама сега като се замисля за подлостта на сърбите и сръбско-българската братоубийствена война и почвам да съжалявам
Май ще се ориентирам да почивам в Карибският басейн. Там, мисля, нищо не сме делили 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пак аз (на всяка манджа мерудия
) , Иво , попитай на л.с. Ицко absix къде изкара своята лятна почивка наскоро ,аз за мойта с Росен Коларов,Айс-а,Тошко Тод и компания преди 2 години няма да говоря
Мястото е на няма 400 км а помен от кофти обслужване ,там няма, не е имало ,няма и да има ,защото курорта за незнам вече коя година е в топ 50 в света
http://www.saniresort.gr/page/
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... -8&x=0&y=0
Знам Грънка какво ще каже за Халкидики ,но това място е наистина изключително по своят мениджмънт и цялостни условия ...
п.с. В Тесалоники в скъпо заведение , кафетерия сервитьора ни направи на маймуни а и на всичкото отгоре ни се смяха с колегата му на бара
На няколко пъти ходих по бизнес натам скоро и добре ,че партньорката ми си е Гъркиня ,че тя се разпорежда за яденето и пиенето ...
Георги Пенчев

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... -8&x=0&y=0
Знам Грънка какво ще каже за Халкидики ,но това място е наистина изключително по своят мениджмънт и цялостни условия ...
п.с. В Тесалоники в скъпо заведение , кафетерия сервитьора ни направи на маймуни а и на всичкото отгоре ни се смяха с колегата му на бара

Георги Пенчев
та пенчев и ти скиса когато ти се случи онова с заведението на нова година да не сте паднали от марс случайно и мислите че там няма селяни бе?
аз не се ядосвам нито ми обидихте държавата ама се ядосвам че се оставяте на някви селянчета да ви се правят на интересни...пари ще оставяте тяхната мама не сте ходили ей така и освен това сте свикнали да си мълчите а не да си бунтувате както правят гърците
това се опитвам да ви дам да разберете даваш пари очакваш услуга не ти ли дават услуга почвай...
поискайте от границата да ви дадат листовка с полезни номера както полиция,линейка,пожарна и най-важното на туристическа полиция...да имаме специално звено което се занимава с такива работи...нещо не ти хареса как те погледна сервитьора или не ти харесва как мирише яденето ти? дрън телефон да видиш управителя как ще ходи под масата свирки да ви прави..че тая полиция не идва сама винаги с данъчните и със служители от нашия НОИ..
влезте в този сайт www.visitgreece.gr
по темата сега да наистина прави сте..не съм расист но съм предупреден относно турция.и ние се избихме помежду си няколко пъти и накрая оставихме оръжията и се наебахме яко (сорри за думата) че вече познавам много гърци с един родител българин и много българи тук с един родител грък
даже и аз имам прадядо българин и прабаба гъркиня от страната на майка ми (на баща й бащата) хахахха та колкото да не ви се нрави една част от мене съм от вашето племе та карай да знаете като ви юркам да не ме псувате много
халкидики е много хубаво колега пенчев не съм казал обратното но вземете пообикаляйте малко де...само паралия катерини и халкидики знае българина има си интернет (дадох ви страница) има и един канал травел телевизион почти постоянно дават за гърция и така
λεκα βι νοστ

поискайте от границата да ви дадат листовка с полезни номера както полиция,линейка,пожарна и най-важното на туристическа полиция...да имаме специално звено което се занимава с такива работи...нещо не ти хареса как те погледна сервитьора или не ти харесва как мирише яденето ти? дрън телефон да видиш управителя как ще ходи под масата свирки да ви прави..че тая полиция не идва сама винаги с данъчните и със служители от нашия НОИ..
влезте в този сайт www.visitgreece.gr
по темата сега да наистина прави сте..не съм расист но съм предупреден относно турция.и ние се избихме помежду си няколко пъти и накрая оставихме оръжията и се наебахме яко (сорри за думата) че вече познавам много гърци с един родител българин и много българи тук с един родител грък

халкидики е много хубаво колега пенчев не съм казал обратното но вземете пообикаляйте малко де...само паралия катерини и халкидики знае българина има си интернет (дадох ви страница) има и един канал травел телевизион почти постоянно дават за гърция и така
λεκα βι νοστ

Последна промяна grnka на 29 Юли 2008, 9:17, променена общо 1 път
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4