Тоалетна история: "Андрей, Биби и приятели"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Re: Историята на Андрей и Биби ... [част 1]

mnh написа:...не ви ли омръзнаха тия е36-ци 'от последните'![]()
![]()
Нещо с кръгли фарове няма ли ебати живота
Или нещо от това хилядолетие

Re: Историята на Андрей и Биби ... [част 1]
bored написа:сигурно че живота е пълен с подобни случки
...поредната страхотна история, но за съжаление без край, все още...
Прав си колега ... Продължението идва ...
georgymk написа:браво много ми хареса,напомни ми за историйката със "Боби" но там беше изпипана по-добре...
Се пак колегата Spitfire има много повече стаж... мен тов ами е 1вата итория, преди това имах една по истински случай, т.е. 1 мой ден ...
Има е тук, може да е прочетете ... "Денят започваше по същия познат начин ..."
Toneloker написа:Поздравления за историята колега. Дано по-скоро да напишеш 2-рата част.
Почти е готова колега ! Благодаря !
mnh написа:евала!Очакваме с нетърпение продълженията!!![]()
![]()
![]()
една забележка..не ви ли омръзнаха тия е36-ци 'от последните'![]()
![]()
Това е и моята мечта-любов колега ...
Gh0s7 написа::clap: Много добре започва! Може да обмислиш вариант и да е с повече от 2 части, да име повече интрига
mnh написа:...не ви ли омръзнаха тия е36-ци 'от последните'![]()
![]()
Или нещо от това хилядолетие
Няма да са само 2 части, поне така мисля, а за автомобилите спокойно, ще има и др. се пак може и да се хвърли в дерето с тази красвицааа : )))
Нищо не се знае, 2ра част е почти готова, по късноо ще е довърша ...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !
Историята на Андрей и Биби ... [част 2] Писмото !
Част 2
...
Андрей се тътреше надолу по склона ... Не бързаше за никъде, а и не знаеше къде да отиде.
По принцип, в такива моменти, човек спира музиката и се замисля над случилото се и търси решение ...
но той не, пусна си плеъра избра 167 песен, тук е време да кажа, че Андрей слушаше предимно Слави Трифонов и Ку-Ку бенд ...
А това беше пресен от доброто старо време или по точно 2002 година от албума Вокс Пополи ... песента беше Funk off ...
...
Часът подминаваше 1 и вън заваля ... а Той още се тътреше , не беше стигнал града все още, караше бавно, внимаваше ...
Погледът му беше празен ...
...
Не се прибра в квартирата, не мигна грам ... Видът му бе като бит ...
Денят беше Събота, 7 без 5 мин, Андрей тъкмо паркираше пред работното си място, тогава той е видя,
да Биби, тя седеше пред входа на сградата в която беше офиса на Готиното. Той включи задна, не искаше да е вижда и да говори с нея ...
Отиде на една бензиностанция и паркира, беше му паднала батерията и нямаше как да се обади и на Иво, а беше му обещал ...
Заключи красавицата си и влезна вътре, поръча си 1 кафе и 1 ягодов пай, плати ги и отиде до тоалетната ...
Андрей се погледна в огледалото, това не беше той, никога преди не се беше виждал такъв, никога не се беше чувствал така ...
Освежи се, излезе взе кафето си и пая и се запъти към колата ... А колата ... тя го чакаше, беше му вярна ...
...
Мина известно време в мисли, кафе и т.н. ...
...
Андрей реши да намине към домът на Иво, защото батерията на телефона му беше паднала и нямаше как да му се обади ...
След около 15 мин в съботния сутрешен трафик, Готиното беше там и за негов късмет, Иво беше долу до колата си и нещо майстореше ...
Андрей паркира своята красавица до колата на Ив, (така му казваше той на по късо от Иво
))) ) Идва време да кажем няколко думи и за колата на Ив, тя беше отново БМВ, но беше малко по новичка от на Готиното, а именно 3ка, Е46 ... 2.0Д със цели 150 кончета, който в случая на Ив, бяха малко повече защото имаше и чип и нещата отиваха към 178 ... Той беше напълно доволен и колата си вървеше доста 
Иво: Ооооо, приятел, как си ?
Андрей: Горе долу, ти ?
по следва ръкостискане ...
Андрей: Нямаше как да ти се обадя, че ми падна батерията, пък не си спах в нас и така .. и реших направо да намина да видя ако си тук ...
Иво: Мдам, аз чаках да се обадиш и слезнах до колицата малко
Ти, нещо проблеми ли какво ? Знаеш, че можеш да споделиш с мен ...
Андрей: Да, да. Но за момента не искам, братле, не се сърди ! Кажи какво и правиш на тази красавица, и с какво мога да ти помогна ?
Иво: Ами, тука взех една музика и искам да е поставим, нали ти си спец по тези работи ...
Андрей се усмихна, изведнъж забрави за проблемите си ... Това му беше като ходи, той много обичаше да се занимава с такива работи, а и особено за приятели, беше учил това онова в училище и още от малки закачаха кабели, говорители по колите на родителите си в квартала ...
Иво отвори багажника и какво да видите там, музика, но не каква да е ... Плеър: Alpine IDA-X305 и една Двукомпонентна система Alpine SPX-17PRO ...
Готиното се спогледа с Ив и работата започна ...
...
...
...
Вече беше станало 18 часа а започна да става тъмно, те тъкмо бяха приключили и във смях и сладки приказки, бяха изпили по 3-4-5 бири ...
Андрей се отпусна, и започна да разказва на Ив какво се е случило ...
Часът стана 20:15 Ив покани Готиното да се качат горе и да седнат "като бели хора".
Андрей се съгласи ...
След още 4 часа сладки приказки, смях, рев, пиене, мезета, музика ... Андрей поиска да става и да тръгва, но Ив имаше повече разум в главата явно в момента и го спря.
Готиното щеше да се натресе някъде, както е пиян а и тази кола ...
Ив, едвам го нави да му викне такси и да се прибере ... Андрей така и направи, качи се в таксито каза адреса на квартирата си и се унесе ...
...
След някъде около 20тина мин, бакшиша го буди и казва, момче, стигнахме до вас ...
...
Андрей застана пред входната си врата, вече минаваше полунощ, той отключи влезна през прага и на среща бял плик, писмо, явно беше от Биби ...
Готиното взе плика и се запъти към спалнята, там нямаше никой или по точно Биби, нямаше е никъде из апартамента ...
Андрей легна остави плика без да го е отварял на мястото на което трябваше да лежи Биби до него и заспа ...

...
Андрей се тътреше надолу по склона ... Не бързаше за никъде, а и не знаеше къде да отиде.
По принцип, в такива моменти, човек спира музиката и се замисля над случилото се и търси решение ...
но той не, пусна си плеъра избра 167 песен, тук е време да кажа, че Андрей слушаше предимно Слави Трифонов и Ку-Ку бенд ...
А това беше пресен от доброто старо време или по точно 2002 година от албума Вокс Пополи ... песента беше Funk off ...
...
Часът подминаваше 1 и вън заваля ... а Той още се тътреше , не беше стигнал града все още, караше бавно, внимаваше ...
Погледът му беше празен ...
...
Не се прибра в квартирата, не мигна грам ... Видът му бе като бит ...
Денят беше Събота, 7 без 5 мин, Андрей тъкмо паркираше пред работното си място, тогава той е видя,
да Биби, тя седеше пред входа на сградата в която беше офиса на Готиното. Той включи задна, не искаше да е вижда и да говори с нея ...
Отиде на една бензиностанция и паркира, беше му паднала батерията и нямаше как да се обади и на Иво, а беше му обещал ...
Заключи красавицата си и влезна вътре, поръча си 1 кафе и 1 ягодов пай, плати ги и отиде до тоалетната ...
Андрей се погледна в огледалото, това не беше той, никога преди не се беше виждал такъв, никога не се беше чувствал така ...
Освежи се, излезе взе кафето си и пая и се запъти към колата ... А колата ... тя го чакаше, беше му вярна ...
...
Мина известно време в мисли, кафе и т.н. ...
...
Андрей реши да намине към домът на Иво, защото батерията на телефона му беше паднала и нямаше как да му се обади ...
След около 15 мин в съботния сутрешен трафик, Готиното беше там и за негов късмет, Иво беше долу до колата си и нещо майстореше ...
Андрей паркира своята красавица до колата на Ив, (така му казваше той на по късо от Иво

Иво: Ооооо, приятел, как си ?
Андрей: Горе долу, ти ?
по следва ръкостискане ...
Андрей: Нямаше как да ти се обадя, че ми падна батерията, пък не си спах в нас и така .. и реших направо да намина да видя ако си тук ...
Иво: Мдам, аз чаках да се обадиш и слезнах до колицата малко

Андрей: Да, да. Но за момента не искам, братле, не се сърди ! Кажи какво и правиш на тази красавица, и с какво мога да ти помогна ?
Иво: Ами, тука взех една музика и искам да е поставим, нали ти си спец по тези работи ...
Андрей се усмихна, изведнъж забрави за проблемите си ... Това му беше като ходи, той много обичаше да се занимава с такива работи, а и особено за приятели, беше учил това онова в училище и още от малки закачаха кабели, говорители по колите на родителите си в квартала ...
Иво отвори багажника и какво да видите там, музика, но не каква да е ... Плеър: Alpine IDA-X305 и една Двукомпонентна система Alpine SPX-17PRO ...
Готиното се спогледа с Ив и работата започна ...
...
...
...
Вече беше станало 18 часа а започна да става тъмно, те тъкмо бяха приключили и във смях и сладки приказки, бяха изпили по 3-4-5 бири ...
Андрей се отпусна, и започна да разказва на Ив какво се е случило ...
Часът стана 20:15 Ив покани Готиното да се качат горе и да седнат "като бели хора".
Андрей се съгласи ...
След още 4 часа сладки приказки, смях, рев, пиене, мезета, музика ... Андрей поиска да става и да тръгва, но Ив имаше повече разум в главата явно в момента и го спря.
Готиното щеше да се натресе някъде, както е пиян а и тази кола ...
Ив, едвам го нави да му викне такси и да се прибере ... Андрей така и направи, качи се в таксито каза адреса на квартирата си и се унесе ...
...
След някъде около 20тина мин, бакшиша го буди и казва, момче, стигнахме до вас ...
...
Андрей застана пред входната си врата, вече минаваше полунощ, той отключи влезна през прага и на среща бял плик, писмо, явно беше от Биби ...
Готиното взе плика и се запъти към спалнята, там нямаше никой или по точно Биби, нямаше е никъде из апартамента ...
Андрей легна остави плика без да го е отварял на мястото на което трябваше да лежи Биби до него и заспа ...

Последна промяна pLaM3N на 18 Ное 2009, 0:21, променена общо 2 пъти
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Историята на Андрей и Биби ... [част 2]

Четенето е много бързо, но писането ...
))
Като ми се случи нещо ... за музаааа
Скоро !

Като ми се случи нещо ... за музаааа

Скоро !

- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
pLaM3N написа:Четенето е много бързо, но писането ...))
Айде,Айде.. не се оправдавай ама сядай да пишеш..

все по интересно става,браво

Е не е ли така ? И ти можеш да го потвърдиш !
Благодаря много !
Ето затова го правя и ме стимулирате !
Благодаря много !

Ето затова го правя и ме стимулирате !
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Re: Историята на Андрей и Биби ... [част 2] Писмото !
Аааааааааа у писмото какво пише ?!?!?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
браво,браво много добре

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Скоро ще се отвори и писмото ...
Благодаря колеги !!!

Благодаря колеги !!!

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Евалата ..... продължаваш да радваш колега
.. Ама как само свършиии... чакаме част 3

Пацо, гледай само Андрей и Иво да не се окажат педали, че ще се разправяме
Много добре пишеш, само искам да ти направя 2 забележки - "се пак" = "все пак" и "е" = "я". Прости ми дребнавостта, но много дразни.
С нетърпение чакам Teil 3.
P.S. Преди 1 час и аз прекратих 2 и половина-годишна връзка и съм малко като Андрей в момента. Дано поне той се оправи!
Поздрави!

Много добре пишеш, само искам да ти направя 2 забележки - "се пак" = "все пак" и "е" = "я". Прости ми дребнавостта, но много дразни.
С нетърпение чакам Teil 3.
P.S. Преди 1 час и аз прекратих 2 и половина-годишна връзка и съм малко като Андрей в момента. Дано поне той се оправи!
Поздрави!