Дарукар или кварталния сервиз?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
- Кара: 328i
Re: Дарукар или кварталния сервиз?
Обективно погледнато, не би трябвало да знам имената на приемчиците, за да ми се свърши работа в ОФИЦИАЛЕН сервиз...
Never mistake motion for action...
- b00st
- User
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
sappa написа:Гаранция, че става въпрос за Гигин, кисело старче което се държи сякаш ти прави лична услуга за без пари. Препоръчвам да се обръщате към г-н Йото Радев ако искате перфектно отношение към вас и автомобила ви.
Да нямаш предвид Тодор Гинин? Щото от него имам добри впечатления, последния път беше препоръчван даже в една тема. Според мен не е бил той да я направи тая изцепка.
Ама колегата leon е прав тука. Щом опряхме до тва да препоръчваме няколко отделни приемчици, където се държат коректно от всичките им...значи сами си правете изводите.
- maxpower
- ентусиаст
- Кара: Alfa 159 JTD / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Началници вика , аре все едно не ги знаем какви са началниците там. Те са още по зле и от въпросния господин дето ти е развил секретите, та се радвай. Бил съм на интервю преди години за Внимание - СТАЖ. Не държах да ми се заплаща за това. Не ми се губи време да ви обяснявам на какъв кисел тарикат се направи шефа им тогава и какво впечатление остави в мен за тази фирма. Сега като се замисля, ще преустановя да си купувам и части от там въпреки ,че съм от Дружба, просто защото са ми антипатични там.
За човека на резервните части нямам думи, не съм виждал по флегматичен човек. Въпреки, че е няма такъв "ленивец" поне ми върши някаква работа, като му се доработи де . Лошото е , че в Камор им отне само един час да ми донесат 1л масло за шпера и това като се има в предвид, че с единия от приемчиците сме учили в универистета. Добре ,че беше един от сервизните техници, че сигурно още щях да си седя на гишето си чакам маслото
Май сам овъв Вари не съм ходил трябва да взема да ги проверя и тях и ако и там са такива "убавци" направо да сменям марката
За човека на резервните части нямам думи, не съм виждал по флегматичен човек. Въпреки, че е няма такъв "ленивец" поне ми върши някаква работа, като му се доработи де . Лошото е , че в Камор им отне само един час да ми донесат 1л масло за шпера и това като се има в предвид, че с единия от приемчиците сме учили в универистета. Добре ,че беше един от сервизните техници, че сигурно още щях да си седя на гишето си чакам маслото
Май сам овъв Вари не съм ходил трябва да взема да ги проверя и тях и ако и там са такива "убавци" направо да сменям марката
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Maxmadness
- ентусиаст
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Трагично от всякъде
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
В БГ още не са измислили сервиз с добра цена и обслужване на ниво!
Казвам го от опит, преминал през много гаражни и официални сервизи на други марки.
Не знам какво ви очудва отношението, за мен е нормално, еле пък за без пари...чудя се как изобщо ти е свършил работа!
Казвам го от опит, преминал през много гаражни и официални сервизи на други марки.
Не знам какво ви очудва отношението, за мен е нормално, еле пък за без пари...чудя се как изобщо ти е свършил работа!
- Maxmadness
- ентусиаст
cHaunepucTa написа:В БГ още не са измислили сервиз с добра цена и обслужване на ниво!
Прочете ли цялата тема колега?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Не знам как някои казват едва ли не, че е нормално такова отношение В официален сервиз на БМВ не съм ходил за сега, но от форума като чета какво е положението е отчайващо за премиум марка (с цени на услугите като за премиум марка!). Камор и там ги гледам много "тежки"... за оглед на кола от премиум селекшън бяхме ги чакали 20 минути и после някакво нагло поведение пак... От миналото BMW Expo най-добро впечатление имам от ВиА интеркар.
П.С.: А имаше ли развитие по въпроса с оплакването?
П.С.: А имаше ли развитие по въпроса с оплакването?
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Maxmadness
- ентусиаст
Подадох жалба,до БМВ България,от умрял писмо..вече 1 седмица. Просто другия път,като ми отговори така,и аз ще му кажа 2 приказки,ама как аз си знам.
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Huku
- ПотенЦял
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
можеш ли да постнеш жалбата тука, че днеска не можах да си намера вестник "Стършел"
- Maxmadness
- ентусиаст
Ходи да спамиш някъде другаде,пубертет. И не,няма да ти постна нищо.
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- frizzante
- младши ентусиаст
- Кара: му се на вода
Дарукар или кварталния сервиз?
bmw-maximilian написа:Подадох жалба,до БМВ България,от умрял писмо..вече 1 седмица. Просто другия път,като ми отговори така,и аз ще му кажа 2 приказки,ама как аз си знам.
Много добре си направил! Дано има ефект поне малко...И на мен ми писна всеки път там като ида да ме гледат все едно съм им изял закуската! Ако ми потрябват пак, мисля да се държа като темерут точно като тях и тва е.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- saleen
- старши ентусиаст
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами то в кварталните сервизи отношението е много по- професионално и отговорно
Никой не мое ма връне на селу!
- scarface123
- Потребител
- Кара: E60\X1
- Мечтае да кара: M5 E60 \ G55 AMG
За сервизите на Дару и Камор чета и чувам само отрицателни отзиви , а моето мнение за М кар е доста добро . Обслужвам 2 автомобила при тях , единият от които все още гаранционен и винаги са вършили каквато и да е работа бързо и качествено , както и отношението е било винаги на ниво . А и няколко пъти ми се обаждат от БМВ България да се интересуват дали съм доволен от дилъра и от автомобила си . Вие имате ли някакви впечатления от М Кар ?
- mitaka7
- старши ентусиаст
- Кара: Е90
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2