Лада-бияч ! ! !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Eek '85 735 написа:Въпросната лада е с километраж от порше, затова е до 300....
...
Километражът не е от Porsche! Най-вероятно е от Френска кола...
А иначе ладата си е мания... Евалла на човека за желанието и умението!
Power is Nothing Without Insanity
- Paul_Oakenfold
- Потребител
-
Абе не знам ама 5.6 да сложиш на Лада
-Луди ли сте ве??????Каде е побран тоя двигател???????Просто няма логика или трябва да е удължавал предницата-което ми се струва невъзможно!!Или да го е разделял на две!!!!Абе чесно да си кажа докато не я видя няма да повярвам!!!
Това ми звучи все едно да ви кажа че аз съм сложил реактивен двигател на мойта или пък че на Батман колата е с реактивен двигател и тя( не е виждал съм я и цялата е пластмаса)!!!!
просто за мен няма каде да се побере този чудовищен двигател като има място максимум за 1.6(или 1.
!!!

Hot Rods that's another story!!!!!!!
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Двигателя та двигателя знам ли до колкото съм запознат C-класата на Мерцедес са по Default 2-2.xx CC (може и да греша де
)! Но няма невъзможни неща "казано от две момчета по БТВ...
" Тук!
А относно на Батман колата и аз съм я пипал имам си я даже на 1 към 24 но това не е кола а просто част от филм
все пак и батман летеше ма актьора още не съм чул че прехфърча над Холивуд.( Нищо лично просто Бизнес )
И още нещо може ли някои да постне снимките на лада-та много ще съм благодарен "Мреси предварително" интересно ми е таз соц колица на какво са я направили какво представлява и какъв фен трябва да си за да я направиш
Евала на човека който я е сътворил.
N`Joy ya Bad Boys

А относно на Батман колата и аз съм я пипал имам си я даже на 1 към 24 но това не е кола а просто част от филм

И още нещо може ли някои да постне снимките на лада-та много ще съм благодарен "Мреси предварително" интересно ми е таз соц колица на какво са я направили какво представлява и какъв фен трябва да си за да я направиш

N`Joy ya Bad Boys
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ЛАДА!!!
http://ftp.rack5.free.evro.net/free1/zd ... %20014.avi
Soory за много и то хич не малки снимки... но това е ладата... Който му харесва и на който не!!!

http://ftp.rack5.free.evro.net/free1/zd ... %20014.avi
Soory за много и то хич не малки снимки... но това е ладата... Който му харесва и на който не!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
oha
Мерси много vicho !
вече се убедих и че даже съм я виждал

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
еххххХХХХХХХ ..... де да можех и аз да видя снимките или линкът да работеше
- но както винаги нищо не се вижда извън .....

такава кола е безсмислена като приложение. невероятно идеина е и е пример на това какво може да направи човек като си го постави за цел (или фикс-идея).
проблема е че нищо не отговаря на двигателя- нито окачване, нито спирачки нито гуми. с други думи- тази кола не може да ги "сложи" тези коне качествено на асфалта. единствената и силна страна е ако я хванеш на магистралата със 80 и се гоните до 200 (ако му стиска на човека да вдига такива скорости защото при това тежко-отпреде леко отзаде возли контрола е немислим)...
мое си мнение де.
но определено е подвиг...
проблема е че нищо не отговаря на двигателя- нито окачване, нито спирачки нито гуми. с други думи- тази кола не може да ги "сложи" тези коне качествено на асфалта. единствената и силна страна е ако я хванеш на магистралата със 80 и се гоните до 200 (ако му стиска на човека да вдига такива скорости защото при това тежко-отпреде леко отзаде возли контрола е немислим)...
мое си мнение де.
но определено е подвиг...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
alx съвършенно прав си.Не разбирам защо не е вложил целия този труд в нещо по-подходящо.Имам приател с Опел Рекорд купе /~1979/който от 1700сс. сток стана 3000сс. Дюал Рам от Сенатор и стана мн.добре.A това си е 

- Paul_Oakenfold
- Потребител
-
Ами много е голяма разликата между C класата и пурата!!!!!!!!хора я го накараите да вдигне капака и да и снимайте (че и на мен нещо не ми се отварят тия снимки) и плс пратете снимки на malkoto_popinche@abv.bg
Hot Rods that's another story!!!!!!!
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Чичо Митко не претендира тва да е супер драг рейсин машина. Каза следното:"-Това е екологично чиста кола. Зглобена е от стари боклуци и ми излезна почти безплатно!"
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Ziguli:)
Бе аз и на Тунинг Форума бех казал ,ма нека да повторя със думи прости.
Таз лада квото и окачване и спирачки да и се сложат ,без SubFrame при първия старт със Сликове така ша си осуче купето ,че нема да има черница която да може да я дръпне:)
Таз лада квото и окачване и спирачки да и се сложат ,без SubFrame при първия старт със Сликове така ша си осуче купето ,че нема да има черница която да може да я дръпне:)