Турски му ра'оти...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Юли 2008, 20:33

леко де ,агапите му филе!!! къде точно видя ,че обиждам страната ти!?!!! аз говоря кво съм изпитал!не мисли ,че не дигнах скандал на нова година като ми се направиха на отворени твойте наполовина братя!! аз не си трая...!! а ако пак ме нервират - пак ще кажа ,че гърците са тъпанари!! щото аз ,нито пък някой друг турист няма да определям са колко точно процента са селяни и коло са читави!!добрият туризъм се прави трудно и се насира лесно...!!щото като ме преебат -нали виждаш кво става...!!ще кажа на поне 200 човека и ше има да ги чакат да идат там!! така се рави туризъм и гърция и турция би трябвало да го знаят много добре...!!като се напраат на тарикати на дребно -туриста може и да си е оставил парите вече ,ма дръгият път ше иде другаде...!! а по повод наебаването -ако мислиш ,че малко българки-помакини са се покатерили на резани пушки си се объркал...!!целото балкани сме едно племе и аз не правя разлика през границите ,а по обслужването и може и да не е много правилно ,но винаги нещата се обобщват и като някой не е доволен от услегата казва:повече нема да стъпа в турция или нема да стъпа в гърция! /п.с. виж па как си запомнил за нова година... ;) другият път да внимавате...!!!/ :winky: айде калинихта!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 29 Юли 2008, 2:38

Първо да кажа, че с първия пост съм се счупил от смях! Имам впечатления и от двете страни...определено съм си расист и мразя турците! Мразя ги и в червата резаняците прости, но не може да се отрече, че можеш много добре да си изкараш почивката в Резаландия! Определено, обаче, Гърция е много по-човешко място, лично на мен ми е доста по-приятно и далеч по-спокойно!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Юли 2008, 9:26

SKISA написа:леко де ,агапите му филе!!! къде точно видя ,че обиждам страната ти!?!!! аз говоря кво съм изпитал!не мисли ,че не дигнах скандал на нова година като ми се направиха на отворени твойте наполовина братя!! аз не си трая...!! а ако пак ме нервират - пак ще кажа ,че гърците са тъпанари!! щото аз ,нито пък някой друг турист няма да определям са колко точно процента са селяни и коло са читави!!добрият туризъм се прави трудно и се насира лесно...!!щото като ме преебат -нали виждаш кво става...!!ще кажа на поне 200 човека и ше има да ги чакат да идат там!! така се рави туризъм и гърция и турция би трябвало да го знаят много добре...!!като се напраат на тарикати на дребно -туриста може и да си е оставил парите вече ,ма дръгият път ше иде другаде...!! а по повод наебаването -ако мислиш ,че малко българки-помакини са се покатерили на резани пушки си се объркал...!!целото балкани сме едно племе и аз не правя разлика през границите ,а по обслужването и може и да не е много правилно ,но винаги нещата се обобщват и като някой не е доволен от услегата казва:повече нема да стъпа в турция или нема да стъпа в гърция! /п.с. виж па как си запомнил за нова година... ;) другият път да внимавате...!!!/ :winky: айде калинихта!!

грешка в синтактика исках да пиша нито пък написах че
да бе човек разбрах те още от първия път просто писането не ми е силна страна и понякога друго искам да кажа друго ми излиза иначе по темата аз не видях да си писал че си вдигнал скандал и аз си мислех че си мълчал като малакас :mhihi:
карай..следващата дестинация? аз съм цяло лято на стаж майка му дееба и по точно при джангалите на инфекциозното...миналата и по-миналата седмица си поднових имунизацията ми за хепатит а ,дифтерия и тетанус и може да направя и за менингит А+С .. ебати и ваканция :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 29 Юли 2008, 10:57

супер написано :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от solay » 29 Юли 2008, 11:03

ja написа:Ей на кантар бех да отида там ама все ме дърпаше някакво чувство да не ходя. Не мога да ги понасям тия. Като се има предвид, че съм и половин арменец още по зле става работата.

Та това което написа SKISA съвсем ме отказа. Тенкю, колега.

там се ходи със самолет и ако ти потрябва кола си взимаш под наем, макар като се замисля на олинклузив не ти трябва да местиш насам натам а си стой в хотела и мързелувай на воля :) поне аз така правя
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 29 Юли 2008, 12:13

Полета София - Измир е 45-50мин....
Това е просто като справка.....явно си имал причина да ходиш с кола....
И аз бях решил да ходя в Турция с кола, накрая се отказах за малко и като видях как карат тия бях изключително доволен. Значи наистина са много интересни турчата. Всеки кара както си иска. Абсолютно всеки свири със и без причина. И на никои не му прави впечатление. Това връщане назад и дори обратен на магистрала си е нещо като запазена марка.
Това как си случил толкова турци да се молят е някакво изключение....като цяло турците дори не разбират какво вие ходжата. С други думи не са чак толкова вещи...явно си видял някакви икземпляри отпо-централанта част на страната.

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Юли 2008, 12:28

аз обясних какъв беше самолетният проблем...!!имам горчив опит със самолет като се оказа,че и самолета го ловят задръствания! нямам страх от летене-скачал съм с парашут,имам около 600 полета със самолет-ни знам точно.90% са с АН24 ,което си е възможно най-гадното. проблема с анталия като летях беше ,че тъпият ан летя близо 4ч и люля като стар рейс. отделно самото чекиране,придвижване ,чакане,и летене е съпоставимо като време с пътуването с кола/говоря за кушадасъ-не анталия като време/. а на връщане летях близо 6ч ,щото над хасково стреляха с ракети за градушка и за да не ни свалят заобиколи бургас,шумен,плевен,враца и софия и като кацнахме мислех,че съм се родил в тоя самолет. ревеше ми се от зор. чартърите ги правят с некви смешни самолети ,а боинг имаше със следните кацания:излитане софия-белград,пловдив,измир,мармарис-анталия....!!!е да им пикам на трамвая дето са го направили!!! а секо излитане и кацане си е риск.ако беше директно за анталия щях да летя с него. то и боинга е ебати самолета -анчето поне като загасне двигател може да планира,ама...!!та за тва се отказах от летенето и отпраших с кола,ма...греда!!! с тия опашки и тия шашави резняци на шосето....!!! общо взето се отказвам скоро да ги посещавам и ше търся алтернатива за почиване...!! а и с колата си мърдаш където си искаш без да те интересува групи,рейсове и разни други....!!! а и като реша да поостана или да си бия камшика по-рано мога да си пална ,а не да чакам да ми дойде датата и да летя....!!та за тва взех такова решение...!!! явно навсукъде има трудности-на мен тоя път ми се събраха доста....!!! има един остров ,на който казват,че вече имало почти българско селище...!Гьокчеаада и е на 500км от софия ,но пак остава проблема с границата!! та ше видим за нататък-иначе скоро комшите да не ме чакат. дано за тва време наще се осъферат и разберат ,че туриста е плашливо животно и не може да го стреснеш с лошо обслужване ,градежи,багери,простотии и цени и да го чакаш пак догодина!!!тва ще е идеалният вариант ,ма засега и на нащо море си е мамата си трака....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 29 Юли 2008, 20:34

Кутсузлия си бил... и този път... :confused: и здраво те държи още - 36 удивителни... :roll:
"... _ _ _ ..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 29 Юли 2008, 22:06

Колега евала за историята беше много много яка и съм благодарен за информацията. Сега ще натрия носа на колегите дето се гласят да ходят на почивки там. ;)
В турция на почивка не бих отишъл а това с тия нинджи дето разправяте такива има доста и Щатите и там е пълно с чалми имаите го впредвид. Само че там са каймака не са баш джагалите дето ги срещаме в търция. Преди година като бях там имаха даже парад на турция в NY и протестираха с големи надписи че арменския геноцид бил измислен. За почивка си е много по добре според мен във Гърцията там все пак са цивилизовани хора а не примати с чалми.

Само не разбрах по горе колегите дискутираха някакви возила - тафос доган . Това някаква народна турска кола ли е? :mhihi:

По между другото това съм го разказвал много пъти но познавам или по точно познавах много добре туркиня съседка ми беше в америката която учи в университет там. Един ден някакъв много богат турчин и доиде на гости да и иска ръката да се жени за нея. Беше долетял от турция специално. Оня беше най-малко милионер най малко казвам като съдя по къщата му която е дворец. Тая мадама му отказа и не само после ми сподели че никога не би се оженила за турчин където и да било. :shock:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Юли 2008, 23:08

SKISA N1 :lol: Четох и се хилих като изрод, то бива описание, ама това просто кърти. Ма по-тъжното е, че е истина де.
Аз май съм писала тука (или пък не, не си спомням вече) как като пътувах преди с групи по Турция, веднъж ни гони полиция ли беше или жандрмерия... Ама това в продължение на 10-15км примерно, действието се развива през ноща. Те с едни светещи палки ни правят знаци да спираме, всичките туристи спят; аз вече се вайкам кво ше става, шофьора не иска да спираме, че бързахме за ферибот и нали тахографчето там... :mhihi: Та в крайна сметка спряхме, онея крещяха 10 минути на шофьора, туристите се събудиха; шофьора се качи, взе някво зарядно и им го даде на хиенте. Онея пак викаха .. а аз седя и се чудя .... тогава какво ли не ми мина през главата. Даде им друго някво зарядно. На 3тия път като се върна онея продължиха да зяят а ние си продължихме :roll: :help: Оказа се че на хората им трябвало зарядно за радио-станциите и нямало от къде да вземат (то не че в радиус от 20км имаше контакт; (камо ли в тея техните.. патрулки...ходещите сергии) или поне батерии да купят...
Та така е... горчивата турска реалност :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Мнение от meternich » 31 Юли 2008, 10:20

Мнго точно написано! Радвам се, че някой най-после каза, че царят е гол. Обратното на това, което напоследък все по-често чувам от разни родопски бизнесмени - "Да наиш мноо са наприед".

Специално за Истанбул, ако трябва да го опиша с 1 изречение -безкрайно Илиянци, битак с безброй минарета, където Ататюрк те гледа отвсякъде.

Най-тъпото е, че турците сега печелят пари като показват това, което е останало от древна Гърция и Византия и което е било толкова яко построено, че за 600г не са успели да го разрушат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 31 Юли 2008, 18:01

Тая тема стана най-четената от моите колеги поради уникалността си и това че ни накара да се заливаме от смях докато четеме. :mhihi: :mhihi: :mhihi: SKISA RULZ :)
Изображение

Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 8:36

принципно не трябва да се отрича нищо!! аз също бях фен на почивката в турция,ходил съм 4 пъти там на море преди това и бях доволен. идеята ми е ,че вече не е същото-запада...!!или може би мойте изисквания са се вдигнали за парите ,които давам....!! не е лошо човек да иде да види...!!не бих казал на никой да не ходи-веднъж си струва...!!! просто няма къде другаде да видиш ефес,или троя или селчук с гроба на св.йоан...!! така че за вуднъж си струва. но на море едва ли пак ще ида,а и аз вече ги видях старините и усетих духа им!! стига ми...!! обясних тези неща от почивката ми ,за да са наясно колегите какво да очакват и с какво ще се сблъскат!!! аз бих отишъл и в сомалия , и в кот дивоар,и навсякъде по света -нищо ,че е гадно ,но държа да знам какво ме очаква там!!щото ако кацнеш в колумбия или мексико и не знаеш ,че там отвличат за 5хил долара може да ти се стъжни...!! та идеята е да сме подготвени!! в турция ви чака мизерия и мърсотия извън хотела!!! и там другите неща ,дето изброих+ може некое бомбе да гръмне наблизо и да ви отвее шапката,което също е фактор!! първото си ходене го отложих преди доста години в последният момент ,когато ги удари голямото земетресение и то не защото ме беше страх пак да не раздруса,а защото тогава там беше ужасна история и не върви да ходиш да почиваш и да знаеш ,че на 10км от теб хората умират от глад и са без подслон....!!!
п.с. и недейте само да се смеете-нема лошо ,ама покрай пинизите,дето си пишем фащайте инфото ,дето тече...!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 2.0d

Мнение от azata » 19 Авг 2008, 8:58

Браво пич :yes: :yes: :yes: .Статията ти е просто перфектна.И 99,9999% точна и вярна.Аз живея в такъв регион и до болка познавам навиците на киртаците.Но за жалост в останалата част на България изобщо не са наясно що за хора са тия.С няколко думи щото може да развиваме теми до безкрай.Никаква култура,образованост,тотална капсулация-затварят се в тяхните си общества и най-лошото-никаква интеграция.По същият начин стоят нещата с тях и в Европа.Някой ще каже -Да ама не всички са такива!!!Вярно-СЪГЛАСЕН,но какво са 4-5% интегрирани срещу останалата маса.Нямам нищо против тях,но при условие,че се интегрират в даденото общество,спазват законите,навиците и привичките и покажа, че могат да живеят така.И стига вече са спекулирали с тоя "Възродителен процес",щото от едно време бяха най облагодетелствени-приемаха ги с предимства в университети,на работа,ставаха партийни функционери,караха чисто нови лади, къщи палати и никой не ги закача за нищо.А точно тия ченгета които им сменяха имената сега са им "месиите" в ръководството на ДПС.И като са толкова засегнати защо продължават голяма част от тях като ходяд на гурбет в Европа да се представят за Българи и с българските си имена???Защото като каже,че се казва Мюмюн или Юсуф го отсвирват и отива да се моли на Кюрдите за работа.А тука по големи турци от тях няма.Просто нагаждачи-Интереса клати феса!!!
Любовта на мъжа минавала през стомаха...Голяма заблуда!!! Няма мъж,който да не държи частица от BMW в сърцето си...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Авг 2008, 11:05

SKISA едно голямо евала от мен, не се познаваме, но бих се радвал да се запознаем и да слушам историите ти които чета и се заливам от смях. Разказваш страшно добре, просто нямам думи. RESPECT!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории