30Х09......не стааа.....!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: 30Х09......не стааа.....!!!!

Мнение от SKISA » 01 Ное 2009, 20:34

а да бе!! и да го лежим да не ми е изпила чавка мозъка!?!?!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 01 Ное 2009, 21:27

Защо да го гърми? Видимо и от разказаното, пича се е постреснал от разликата в размера и се е омел с мацката овреме. Са, къде е 10 см., къде са 20-есет :winky: :) Да не говорим за бързата реакция на SKISA!
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 01 Ное 2009, 22:26

SKISA е един от любимците на форума и чрез позитивната енергия която е събрал (или може би негативната) чрез вградената в тялото му КЕРС система тои е използвал овърбууст. :mhihi:

На мен ми е трудно да си го представя,а ако оня беше гръмнал?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Ное 2009, 23:13

револвер с лазер- интересно. не много разпространено...

сълзяха ли ти очите след това? тия мерни лазери имат навика да горят очи...

добре че не е станал сакатлъка.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Ное 2009, 23:29

и мен тва ме учуди. хем с лазер,хем къса цев -нещо не се връзва . ква далекобойност ще има с 4 санта цев. отзелно лазера -отгоре! не под ,а над цевта!
не ми светка дълго, та не усетих некъв проблем с очите, но знам ,че праи гадно....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 02 Ное 2009, 0:49

чиче,не ме дразни шо ше слезем ти напукам цайсите!!

Каква случайност,същите думи ми се наложи да използвам и аз на тази дата...
Бях се запътил към един бар където ме чакаха приятели да почерпя за рожденният си ден и обикаляйки да намеря място за паркинг се натъкнах на 1 такъв "чичка".Аз винаги се стремя да съм водач на мпс за пример,та смазвам си знаците и още повече в тоя район ги знам на изуст.Но пъпросният "μαγγασ" (μαγγασ=тежкар,намирам се в ГР) се материализира в еднопосочната улица право с/у мен!Предвид,че съм културен човек,а не комплексар търсещ на пътя някой в издънка и да почне да го мамчосва,му обясних културно,че не сме овни в някоя кошара та сме тръгнали 1 с/у друг и му разясних аджиба ситуацията.Е тва което последва ме изкара извън кожата ми,предвид,че съм спокоен човек,както беше писал по горе колегата кръвно 200/100.Тоя чичка като вдигна една аларма,че не съм познавал знаците и съм му давал акъл,и да съм се махал,че бързал,а до него се пули една руса мома и мига на парцали.Оле настъпи час за разплата,макар,4е от двете страни на улицата са най престижните барове и не ми се правеха селски панаири.Та слизам аз от колата и го нападнах,но не с оръжие, а с приказки!Господине,обясних ви по най човежки начин,че не сте прав и бях готов да отстъпя за да се осъществи тъй желаното разминаване на 2-та автомобила и щастливо продължение на вечерта и за 2-ма ни.Но вие явно сте от онзи тип животни,които отстояват своето до край,дори и да не са прави,ок.Сега станахте за резил пред сума хора(крещях силно за да не изпускат острите ми реплики и на по задните редове)само защото си мислите,че като сте се качил в 10год. ауди тт кабрио можете да се движите с/у движението и останалите участници са длъжни да ви сторят път!Сега не ми остава нищо друго освен да позвъня в полицията да дойдат и да решат спора.След кето избухна лют спор м/у него и спътницата му дали да се дръпне или не :mhihi: ,който завърши с хепиенд за мен :lol:

П.С.Замалко да ми развали празника тоя кретен :evil:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 02 Ное 2009, 2:05

Егати историята!!

Умееш да разказваш нещата по много увлекателен начин.

Имаш дар слово,а и приключенията са ти често.

Кажи номера на този с мерцедеса.
Може да е колега от форума ни,а такива не ни трябват.
Последна промяна shotgun600 на 02 Ное 2009, 10:56, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Ное 2009, 10:45

такъв чичка едва ли е в некой форум! по-скоро е баща на некой гъзар с тия еднакви цифри и реши да се праи на мъж пред лелката до него. просто ше си намери некой с по-мек спусък от мене и ше му пръснат главата с тва вадене за нищо на пищови и ше му ходят бавно. аз се радвам ,че сичко се размина без ранени и ядове и се надявам да му се е спекло лайното като види ,че не само той може да вади и да погледне през гадната черна дупка на цевта...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 02 Ное 2009, 11:04

SKISA написа:и мен тва ме учуди. хем с лазер,хем къса цев -нещо не се връзва . ква далекобойност ще има с 4 санта цев. отзелно лазера -отгоре! не под ,а над цевта!
не ми светка дълго, та не усетих некъв проблем с очите, но знам ,че праи гадно....

Сигурно не може да оцели по-далече от 2м без лазера :)
Иначе револвери с приставки не са голяма рядкост, и аз имам един S&W 500 с лазер и оптика, ама той е голям де... 50ти калибър... става за лов на глигани.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Ное 2009, 11:09

enigma написа:
SKISA написа:и мен тва ме учуди. хем с лазер,хем къса цев -нещо не се връзва . ква далекобойност ще има с 4 санта цев. отзелно лазера -отгоре! не под ,а над цевта!

Сигурно не може да оцели по-далече от 2м без лазера :)
Иначе револвери с приставки не са голяма рядкост, и аз имам един S&W 500 с лазер и оптика, ама той е голям де... 50ти калибър... става за лов на глигани.

е тоа според мене стааше за лов на хлебарки.....щото при такива ситуации цевта ти изглежда като ауспух на пернишки голф 2ка ,ма таа ми се виде като да вкараш игла от инжекцион на е30...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 02 Ное 2009, 11:11

Да не е било наистина пищовчето от "Мъже в черно"? Ако е така, късмет си извадил, че то правеше дупки като от танково оръдие. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Ное 2009, 11:12

ми късмет ,че не пуцна ,квото и да беше ,щото щех да трепнем и да пуцнем и аз сигурно и щеше да стане мазало....
щото разликите беха като между тва:

Изображение

и тва:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Ное 2009, 11:41

Добре, че чичото е имал само пистолет, а не топки, че деня можеше и другояче да завърши... Поне ше му държи влага известно време. Важното е,че гледаш на събития с философията на шопа ;)
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2009, 11:47

Виште к'во,аз предлагам да не излизаме около 30-31-1 всеки месец,щото много каръшки,още на 31 ме заболе главата,пих секакви гадости като апчета и не минава,на 1 пак същото,обаче викам чекай да излеза да закупя разни раути от разни магазини и се озовавам в практикер,то сега няма мухи,ама се бех оринтирал към една мрежа с рамка тип "направиси сам",от долу се мъдреше некаква цена от 33 лева,и си викам "ууво,мойта е",грабвам я,нарамвам и една ножовка от 7 лева(имаше същите и от 60 :shock: )и се маркирам на касата,лелката съвсем безгрижно ми маркира мрежичката за 80 лева и аз съответно им викам-има грешка,на стилажчето четох друга оферта,идва една кака от отдел "градина",занасяме се до стилажчето и ме офертира че туй на етикетчето пише само мрежичка,а 3 секции по надолека била лепенчицата на въпросното приспособление подрамено от мен,на която отчетливо се мъдрела цена от 80 лева,е аз викам "е да ,ама етикетчето от 33 лева сочи към равчето с унуй мрежа с рамка която аз съм си взел и по търговския закон ,етикета требе да си говори със стоката,искам да се видя с пича дето управлява тоя пазар"
Закараме при нек'в пич с бела ризка и дънки и вика "това е замесника",обясних му на пича че имам огромното и непреудолимо желание да се здобия с ей тая стока дето я стискам на цената дето е посочена под нея" ония първум вика като на Скицата у разказа "не стаа" ,ама кат му цитирах че според "търговски закон...." ,пича склони,викна каката от "градина,драснаха едно протоколче за намаление и аз налазих мрежата за 33 лева...
После кат на скицата,хич с това не приключи деня,отидох да меткам зимни гуми,и факта че съм със старите е ясно че и там имаше драма.
Хубаво е че за разлика от скицата имам книжка и не съм влизал в "нерегламентирани " отношения със учасници на пътя

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Ное 2009, 19:17

не, не... лазера на такова оръжие не е за мерене през мерниците... а точно за такива ситуации в каквато сте били с него- идеята е да можеш да стреляш точно без да се мериш (каубойската- от хълбук или на нивото на гърдите)... следващия път като си на стрелбището опитай да видиш че без да се мериш на 10 метра може и да не уцелиш силуета. та лазера е да ти "боядиса" целта бързо.

но въпреки това малък револвер с лазер е... както казах- не много разпространено. просто 5-6 зарядни револвери не са удачни за улична ситуация където като стане мазалото обикновено се изстрелват много повече патрони... не забравяй че живееме в света на 11-патронни .45 пистолети... а 9мм "пълнометражни" глокове имат по 16-17 патрона..

но както казах- радвам се че сте си премерили пишоците и .. само до там е стигнало.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории