Скандал с катаджия => 5 РПУ Пловдив => Happy End! + БО

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 16:28

Сондьора написа:
Tenata написа:Аз съм всеки ден минавам през това колело и на по следващото също си без предимство когато си вътре в колелото, на всякъде има знаци кой е със и без предимство, просто трябва да се гледат. Тези две колела са на принципа на дясно стоящия, на тях винаги се намаля, пък и по принцип ви препоръчвам много много нележете на кълката че сте с предимство защото има достатъчно джигити :D .

п.с. В закона даже никъде не пиши че трябва на зелен светофар задължително да преминеш!!!

Да не се обидят майните, но там кръговите са тотално сбъркани. На всякъде който е в кръгово е с предимство. В Пловдив обаче не е, и ако не си от там или незнаеш може яко да се прецакаш. Да не говорим, че там не са и чували за зелена вълна, тва на през 100 метра спираш на червено!!!

Колега хем си прав, хем не си прав....пример (говоря за София):
Руски паметник - ако караш в кръговото хем си с предимство, хем не си. Ако идваш от Борис 3 си с предимство, както и ако идваш от пл. Македония, ако обаче идваш от Скобелев - не си с предимство;
Кръговото на Павлово не си с предимство;
На паметника Левски обаче си с предимство навсякъде в кръговото
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Мар 2009, 16:30

За това, че полицията те спасява от саморазправа на бясна мутра-Е,в крайна сметка това и е задължение -да следи за реда и затова и се плаща.Аз съм малко скептичен към подобни спасявания, защото съм виждал да налагат човек, а полицая да се прави, че не вижда и да не предприема нищо.А съм виждал и също така да налагат полицай въпросните мутри.Ама то е лесно да хванеш някои обикновен гражданин или младеж и да се направиш на много велик.Тъпанара разпоредил да го чака в районното , след като му е взел документите и отишъл да си върши работата.Още в този момент звъниш на някой познат адвокат да дойде и въпросния палячо ще си получи заслуженото.Няма логика да се толерира неспазването на закона от хора на които работата е да следят да се спазва.Полицията както и всички останали трябва да се подчиняват на закона, ако не да си носят последствията.Ще го кажа още веднъж-ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНА, ЗАЩОТО НЕ Е НАД ЗАКОНА.И моят съвет към всички потърпевши е:
Търсете си правата, защото имате такива.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ-та

Мнение от dichodichev3 » 04 Мар 2009, 16:34

Всички ''органи'' на реда са еднакви!Няма лоши и добри.Едни надути плюнчовци са! :mhihi: Затова,ако обичате, не ги защитаваите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 16:38

ivan1590 написа:За това, че полицията те спасява от саморазправа на бясна мутра-Е,в крайна сметка това и е задължение -да следи за реда и затова и се плаща.Аз съм малко скептичен към подобни спасявания, защото съм виждал да налагат човек, а полицая да се прави, че не вижда и да не предприема нищо.А съм виждал и също така да налагат полицай въпросните мутри.Ама то е лесно да хванеш някои обикновен гражданин или младеж и да се направиш на много велик.Тъпанара разпоредил да го чака в районното , след като му е взел документите и отишъл да си върши работата.Още в този момент звъниш на някой познат адвокат да дойде и въпросния палячо ще си получи заслуженото.Няма логика да се толерира неспазването на закона от хора на които работата е да следят да се спазва.Полицията както и всички останали трябва да се подчиняват на закона, ако не да си носят последствията.Ще го кажа още веднъж-ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНА, ЗАЩОТО НЕ Е НАД ЗАКОНА.И моят съвет към всички потърпевши е:
Търсете си правата, защото имате такива.

Много добре казано :yes:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Мар 2009, 17:03

Защо са ви адвокати тогава?! Като гледам колко са ви дълбоки познанията по нормативната база.... :mhihi:
Със здраве :D
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Мар 2009, 13:39

http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите правата :twisted: Фен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 06 Мар 2009, 14:48

saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите правата :twisted: Фен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!

А това какво общо има с темата само не разбрах... Показваш колко си умен, или какво? Нямам против да си на друго мнение по темата, но поне спори малко от малко интелигентно!
Що за глупости- бесни мутри, незнам си какво... Като ме удари някой отзад, аз няма ли да съм бясна мутра?!
Моля без плитноумни изказвания. Темата я написах, за да прочетете написаното в линка от първия ми пост, а не да се доказвате като .... или да спамите.
Айде със здраве!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 06 Мар 2009, 15:14

Не знаем правилата на движение и задълженията си, ама иначе сме голяма компетенция на темата "права". Няма да казвам, тоя манталитет на коя група ми напомня.
Много здраве и на тебе-ще ти трябва :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dichodichev3 » 06 Мар 2009, 17:28

saleen написа:Много здраве и на тебе-ще ти трябва :mhihi:

Това ми изглежда много подозрително! :confused:

А така по бива.Не знам за другите,но последното ти изречение малко на закана за ступване лъха!
Поне на мен ми направи такова впечатление.
Последна промяна dichodichev3 на 06 Мар 2009, 17:47, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 06 Мар 2009, 17:37

И какво заподозря?! Който се обучава за плавилата за движение by the way му трябва здраве, и късмет де. :mhihi: То стана като коледно пожелание :OT: Не го казвам от лоши чувства.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 06 Мар 2009, 20:20

Колега saleen, ти да не си на щат в пресцентъра на МВР :D .Иронизираш ни, убеждаваш ни как едва ли не сами сме си виновни за простотиите на куките и че техните малоумни изцепки са най-нормалното и законно нещо, че единственото което трябва да правим е да им се подчиняваме-Звучиш ми като Румен Петков направо. :D На тебе не ти ли се е случвало да нарушиш някой знак неволно?Или ти нямаш проблеми с твоите приятелчета и към теб отношението е друго?Според тебе сигурно при нарушение сами трябва да си носим книжките в КАТ, или като настъпя маркировката да идват баретите да ме изхвърлят от колата и да ме водят на стадиона да ме застрелят или поне каторга 5 години ?То днеска маркировка ,утре масов убиец, а ?А карането на БМВ направо да се обяви за престъпление и твоите приятелчета да могат да ни водя в районното само за това.
Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.
-А, ясно тоя е опасен престъпник, пребийте го от бой.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 06 Мар 2009, 20:41

ivan1590 написа:Колега saleen, ти да не си на щат в пресцентъра на МВР :D .Иронизираш ни, убеждаваш ни как едва ли не сами сме си виновни за простотиите на куките и че техните малоумни изцепки са най-нормалното и законно нещо, че единственото което трябва да правим е да им се подчиняваме-Звучиш ми като Румен Петков направо. :D На тебе не ти ли се е случвало да нарушиш някой знак неволно?Или ти нямаш проблеми с твоите приятелчета и към теб отношението е друго?Според тебе сигурно при нарушение сами трябва да си носим книжките в КАТ, или като настъпя маркировката да идват баретите да ме изхвърлят от колата и да ме водят на стадиона да ме застрелят или поне каторга 5 години ?То днеска маркировка ,утре масов убиец, а ?А карането на БМВ направо да се обяви за престъпление и твоите приятелчета да могат да ни водя в районното само за това.
Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.

+1 :!: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 06 Мар 2009, 20:44

По- горе има някои много добри идеи, твърдо ги подкрепям :ahah: :ahah: :ahah:
Не съм от пресцентъра, но си на прав път в предположението.
Имам друго предложение за назидание на прегрешилите- 100 пъти да напишат "Голфа е най- страхотният автомобил" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dichodichev3 » 10 Мар 2009, 14:49

ivan1590 написа:...Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.

Колегата е прав тука.Които кара БМВ знае какъв кеф е да му стъпиш на врата.И заради това може би е това отношение на ченгелите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 16 Мар 2009, 1:30

saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите правата :twisted: Фен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!

:nono: не с лошо ве младеж.Такива фенове като тебе........само отвратяги.Като те отвращава 90% от форума,си гледай марката само на картинки,недей да пишеш и да общуваш с нас "отвратягите"

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории