Скандал с катаджия => 5 РПУ Пловдив => Happy End! + БО
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Сондьора написа:Tenata написа:Аз съм всеки ден минавам през това колело и на по следващото също си без предимство когато си вътре в колелото, на всякъде има знаци кой е със и без предимство, просто трябва да се гледат. Тези две колела са на принципа на дясно стоящия, на тях винаги се намаля, пък и по принцип ви препоръчвам много много нележете на кълката че сте с предимство защото има достатъчно джигити.
п.с. В закона даже никъде не пиши че трябва на зелен светофар задължително да преминеш!!!
Да не се обидят майните, но там кръговите са тотално сбъркани. На всякъде който е в кръгово е с предимство. В Пловдив обаче не е, и ако не си от там или незнаеш може яко да се прецакаш. Да не говорим, че там не са и чували за зелена вълна, тва на през 100 метра спираш на червено!!!
Колега хем си прав, хем не си прав....пример (говоря за София):
Руски паметник - ако караш в кръговото хем си с предимство, хем не си. Ако идваш от Борис 3 си с предимство, както и ако идваш от пл. Македония, ако обаче идваш от Скобелев - не си с предимство;
Кръговото на Павлово не си с предимство;
На паметника Левски обаче си с предимство навсякъде в кръговото
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
За това, че полицията те спасява от саморазправа на бясна мутра-Е,в крайна сметка това и е задължение -да следи за реда и затова и се плаща.Аз съм малко скептичен към подобни спасявания, защото съм виждал да налагат човек, а полицая да се прави, че не вижда и да не предприема нищо.А съм виждал и също така да налагат полицай въпросните мутри.Ама то е лесно да хванеш някои обикновен гражданин или младеж и да се направиш на много велик.Тъпанара разпоредил да го чака в районното , след като му е взел документите и отишъл да си върши работата.Още в този момент звъниш на някой познат адвокат да дойде и въпросния палячо ще си получи заслуженото.Няма логика да се толерира неспазването на закона от хора на които работата е да следят да се спазва.Полицията както и всички останали трябва да се подчиняват на закона, ако не да си носят последствията.Ще го кажа още веднъж-ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНА, ЗАЩОТО НЕ Е НАД ЗАКОНА.И моят съвет към всички потърпевши е:
Търсете си правата, защото имате такива.
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Всички ''органи'' на реда са еднакви!Няма лоши и добри.Едни надути плюнчовци са!
Затова,ако обичате, не ги защитаваите.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ivan1590 написа:За това, че полицията те спасява от саморазправа на бясна мутра-Е,в крайна сметка това и е задължение -да следи за реда и затова и се плаща.Аз съм малко скептичен към подобни спасявания, защото съм виждал да налагат човек, а полицая да се прави, че не вижда и да не предприема нищо.А съм виждал и също така да налагат полицай въпросните мутри.Ама то е лесно да хванеш някои обикновен гражданин или младеж и да се направиш на много велик.Тъпанара разпоредил да го чака в районното , след като му е взел документите и отишъл да си върши работата.Още в този момент звъниш на някой познат адвокат да дойде и въпросния палячо ще си получи заслуженото.Няма логика да се толерира неспазването на закона от хора на които работата е да следят да се спазва.Полицията както и всички останали трябва да се подчиняват на закона, ако не да си носят последствията.Ще го кажа още веднъж-ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНА, ЗАЩОТО НЕ Е НАД ЗАКОНА.И моят съвет към всички потърпевши е:
Много добре казано

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Защо са ви адвокати тогава?! Като гледам колко са ви дълбоки познанията по нормативната база....
Със здраве

Със здраве

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите правата
Фен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!

saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите праватаФен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!
А това какво общо има с темата само не разбрах... Показваш колко си умен, или какво? Нямам против да си на друго мнение по темата, но поне спори малко от малко интелигентно!
Що за глупости- бесни мутри, незнам си какво... Като ме удари някой отзад, аз няма ли да съм бясна мутра?!
Моля без плитноумни изказвания. Темата я написах, за да прочетете написаното в линка от първия ми пост, а не да се доказвате като .... или да спамите.
Айде със здраве!
- saleen
- старши ентусиаст
-
Не знаем правилата на движение и задълженията си, ама иначе сме голяма компетенция на темата "права". Няма да казвам, тоя манталитет на коя група ми напомня.
Много здраве и на тебе-ще ти трябва
Много здраве и на тебе-ще ти трябва

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
saleen написа:Много здраве и на тебе-ще ти трябва
Това ми изглежда много подозрително!

А така по бива.Не знам за другите,но последното ти изречение малко на закана за ступване лъха!
Поне на мен ми направи такова впечатление.
Последна промяна dichodichev3 на 06 Мар 2009, 17:47, променена общо 2 пъти
- saleen
- старши ентусиаст
-
И какво заподозря?! Който се обучава за плавилата за движение by the way му трябва здраве, и късмет де.
То стана като коледно пожелание
Не го казвам от лоши чувства.

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Колега saleen, ти да не си на щат в пресцентъра на МВР
.Иронизираш ни, убеждаваш ни как едва ли не сами сме си виновни за простотиите на куките и че техните малоумни изцепки са най-нормалното и законно нещо, че единственото което трябва да правим е да им се подчиняваме-Звучиш ми като Румен Петков направо.
На тебе не ти ли се е случвало да нарушиш някой знак неволно?Или ти нямаш проблеми с твоите приятелчета и към теб отношението е друго?Според тебе сигурно при нарушение сами трябва да си носим книжките в КАТ, или като настъпя маркировката да идват баретите да ме изхвърлят от колата и да ме водят на стадиона да ме застрелят или поне каторга 5 години ?То днеска маркировка ,утре масов убиец, а ?А карането на БМВ направо да се обяви за престъпление и твоите приятелчета да могат да ни водя в районното само за това.
Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.
-А, ясно тоя е опасен престъпник, пребийте го от бой.

Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.
ivan1590 написа:Колега saleen, ти да не си на щат в пресцентъра на МВР.Иронизираш ни, убеждаваш ни как едва ли не сами сме си виновни за простотиите на куките и че техните малоумни изцепки са най-нормалното и законно нещо, че единственото което трябва да правим е да им се подчиняваме-Звучиш ми като Румен Петков направо.
На тебе не ти ли се е случвало да нарушиш някой знак неволно?Или ти нямаш проблеми с твоите приятелчета и към теб отношението е друго?Според тебе сигурно при нарушение сами трябва да си носим книжките в КАТ, или като настъпя маркировката да идват баретите да ме изхвърлят от колата и да ме водят на стадиона да ме застрелят или поне каторга 5 години ?То днеска маркировка ,утре масов убиец, а ?А карането на БМВ направо да се обяви за престъпление и твоите приятелчета да могат да ни водя в районното само за това.
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.
+1

- saleen
- старши ентусиаст
-
По- горе има някои много добри идеи, твърдо ги подкрепям
Не съм от пресцентъра, но си на прав път в предположението.
Имам друго предложение за назидание на прегрешилите- 100 пъти да напишат "Голфа е най- страхотният автомобил"

Не съм от пресцентъра, но си на прав път в предположението.
Имам друго предложение за назидание на прегрешилите- 100 пъти да напишат "Голфа е най- страхотният автомобил"

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
ivan1590 написа:...Вижда ме КАТ с БМВ-то , веднага ме спира, изхвърлят ме със шутове и палки и ме водят в РПУ-то:
-Какво е направил тоя?
-Кара БМВ.
Колегата е прав тука.Които кара БМВ знае какъв кеф е да му стъпиш на врата.И заради това може би е това отношение на ченгелите.
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=66999 Виждам, че сте почнали да си търсите праватаФен съм на марката, но повече се отвращавам от хората, които я карат!

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5