30Х09......не стааа.....!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: 30Х09......не стааа.....!!!!

Мнение от Leon » 03 Ное 2009, 10:42

И друго ми мина през ума... В края на 2009 г. се вадят пистолети по светофарите. А тук някои хора твърдяха, че каубойските времена са отминали и сме попили евро-цивилизация. А то какво, просто каубоите попиха евро-фондове, а всички останали евро-надежди :confused: Ама е важен хепиенда, филма продължава.
Never mistake motion for action...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Ное 2009, 11:06

илияне , и през 2029 ако трябва ще извадя без да ме интересува дали е каубойско като ми извадят на мене...! тези неща са дадени за самозащита ,а по-ясно положение от това,като ти извадят пистолет да се защитиш аз не виждам.
явно народа е изнервен заради криза ли,заради безпаричие ли не знам,но неща, които бяха нормални 1994та си се случват и сега.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 03 Ное 2009, 11:23

SKISA, народът просто си е прост, това е :)
Мене като не ми отърваше първата работа я смених с по-добре платена. След една година изскочи възможност за два пъти, вече почти три пъти по-платена работа от втората и скочих. Когато имам вътрешни проблеми не си ги избивам по другите участници в движението, защото не са ми виновни те. Но българинът е свикнал само да мрънка, без да се стреми, реално да си решава проблемите стъпка по стъпка, което се изражда на пътя.
Преди 3 седмици точно за 2 минути изслушах цялата ни народопсихология на опашката пред пощата, където се плаща тока. Постоях, посмях се, па отидох в друга фирма където може да се плаща, на 2 минути пеша от пощата. :dunno:

People never learn... :dummy:
:smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Ное 2009, 14:33

SKISA написа:илияне , и през 2029 ако трябва ще извадя без да ме интересува дали е каубойско като ми извадят на мене...! тези неща са дадени за самозащита ,а по-ясно положение от това,като ти извадят пистолет да се защитиш аз не виждам.
явно народа е изнервен заради криза ли,заради безпаричие ли не знам,но неща, които бяха нормални 1994та си се случват и сега.

Иво, имах предвди този, който първи е извадил, не теб... Като ти вади оръжие, много ясно че ще се защитиш, написал съм по-горе... Аз се дразня на тези, които все повече започват да се изживяват като богопомазани и наглостта им не познава никакви ограничения, камоли добро възпитание. Представяш ли си такъв имбесил да го удариш като те засече или да е човек, който няма оръжие. В този случай е имало някаква справедливост, ама като му засъхне нааканото, чичкото пак ще почне да вади пистолет, ясно че няма да стреля, но следващия път ще изкара на някой акъла и ще предизвика я катастрофа, я инфаркт. И най-тъпото е, че дори да кажеш на полицията, тя най-много да изкара някой лев и да забрави за случая. Затова написах "каубои", просто тук няма цивилизация, има самодоволна сбирщина каубои, които търпят индианците, докато не им направят забележка или не влязат в бара и от време на време се избиват помежду си.
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Ное 2009, 14:45

знам какво имаш впредвид и аз визирам такива откачени.
ако изпита за даване на разрешително се провеждаа по закона,както аз го минах съм сигурен ,че няма да има оръжия в много от откачените хора,но той просто се плаща и е готов.
дрегото е манталитета ,щото газов можеш да си вземеш лесно и има изглеждащи като истински и наистина може да предизвика беля.
както и да -и да пищиме тва са условията ,аз много се чудех дали да не звънна на 112 ,но съм сигурен ,че щях да загубя само още време и нерви.....

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 03 Ное 2009, 15:32

А що караш с превишена скорост, а? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Ное 2009, 0:55

alx написа:
SKISA написа:и мен тва ме учуди. хем с лазер,хем къса цев -нещо не се връзва . ква далекобойност ще има с 4 санта цев. отзелно лазера -отгоре! не под ,а над цевта!
не ми светка дълго, та не усетих некъв проблем с очите, но знам ,че праи гадно....

не, не... лазера на такова оръжие не е за мерене през мерниците... а точно за такива ситуации в каквато сте били с него- идеята е да можеш да стреляш точно без да се мериш (каубойската- от хълбук или на нивото на гърдите)... следващия път като си на стрелбището опитай да видиш че без да се мериш на 10 метра може и да не уцелиш силуета. та лазера е да ти "боядиса" целта бързо.

но въпреки това малък револвер с лазер е... както казах- не много разпространено. просто 5-6 зарядни револвери не са удачни за улична ситуация където като стане мазалото обикновено се изстрелват много повече патрони... не забравяй че живееме в света на 11-патронни .45 пистолети... а 9мм "пълнометражни" глокове имат по 16-17 патрона..

но както казах- радвам се че сте си премерили пишоците и .. само до там е стигнало.

Е то от тия 9 милиметрови трябва да вкараш 8-9 поне за да смъкнеш един противник, така че не е голяма файда 16-17 патрона.
Виж .45 си е сериозна работа :twisted: рядко се налага повече от 1...

А пък такъв дето ще извади пистолет, защото някой го е напсувал едва ли ще му стиска да го използва... поне в БГ ... аз съм имал случай в Доминиканската република едно типче да ми изпразни цял пълнител без никакви приказки, защото съм го бил заслепявал с фаровете :help: Добре, че беше 9мм та се разминах леко.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Ное 2009, 9:49

enigma написа:
Е то от тия 9 милиметрови трябва да вкараш 8-9 поне за да смъкнеш един противник, така че не е голяма файда 16-17 патрона.

А пък такъв дето ще извади пистолет, защото някой го е напсувал едва ли ще му стиска да го използва... поне в БГ ... аз съм имал случай в Доминиканската република едно типче да ми изпразни цял пълнител без никакви приказки, защото съм го бил заслепявал с фаровете :help: Добре, че беше 9мм та се разминах леко.

а бе тебе да не са те хранили с неква специална коприва или спанак много!?!?
колега,тва ти ли си !?
http://www.vbox7.com/play:89a9acec&start=1991

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Ное 2009, 10:22

SKISA написа:
enigma написа:

а бе тебе да не са те хранили с неква специална коприва или спанак много!?!?
колега,тва ти ли си !?
http://www.vbox7.com/play:89a9acec&start=1991

Е, чак пък толкова... той не успя да ми вкара всичките, просто стреля по колата безразборно, от мене извадиха само 4 железа и далака...

А иначе да, ям спанак в огромни количества и копривена чорба всеки ден!
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 04 Ное 2009, 10:27

Е добре де, като си без далак не е ли противопоказно да ядеш храни богати на желязо?

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Ное 2009, 10:32

бе аз имах един познат го думкаха с един пълнител 5/45 с изместен център,ма се оказа ,че костите са му некви -кевларени и само си батисаха куршумите и после си предаде на надин цветни метали момчето и са е мноо напред с матряла....

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 04 Ное 2009, 10:37

Не знаех, че 9мм. патрони са толко слаби, баси, сега мисля да си сменя моята ютия с някоя с по-голям калибър? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 04 Ное 2009, 10:55

Направо вземете си отворете една нова тема специално за оръжия,че виждам има доста стрелци във форума 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Ное 2009, 10:58

DAEL написа:Е добре де, като си без далак не е ли противопоказно да ядеш храни богати на желязо?

Само непосредствено след операцията докато се възстанови баланса на веществата... Иначе трябва да се тъпча с всичко, което
засилва имунната система.
Между другото легендата, че спанакът е богат не желязо е тръгнала от печатна грешка на този, който го е изследвал, мисля че беше
изпуснал едно "0," отпред :)
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 04 Ное 2009, 16:22

enigma написа:Между другото легендата, че спанакът е богат не желязо е тръгнала от печатна грешка на този, който го е изследвал, мисля че беше
изпуснал едно "0," отпред

ако имаше желязо нямаше да е зелен, нали? по-скоро оранжев
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории