Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- v3n0m
- младши ентусиаст
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Re: Случки на пътя
vvasilev1 написа:Аха .... Малко ли? Трябва да се внимава да няма движение и най-готино е изхода към изчислителния център по Габровски с повече газ:)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Съгласен макар че и на този изход има пешеходна и понякога пешеходците обичат да притичват на пешеходната или такива които идват от Магистрална и наглеят като бързат да влезнат точно към изчислителния и ти вземат предимството Казвам го защото ми се е случвало няколко пъти
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
v3n0m написа:vvasilev1 написа:Аха .... Малко ли? Трябва да се внимава да няма движение и най-готино е изхода към изчислителния център по Габровски с повече газ:)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Съгласен макар че и на този изход има пешеходна и понякога пешеходците обичат да притичват на пешеходната или такива които идват от Магистрална и наглеят като бързат да влезнат точно към изчислителния и ти вземат предимството Казвам го защото ми се е случвало няколко пъти
Е аз уточних, че имам предвид за изгъзици, само когато няма хора!
Там от далеч се вижда ще пресича ли някой и имали идващи от Магисрална.
- v3n0m
- младши ентусиаст
Е да де ама те от магистрална нали по принцип са длъжни да чакат тези които са в кръговото че те са уж с предимство. Ама понеже са 2-3 метра разтояние от изхода на магистрална до входа на изчислителния и не им се чака
- turbonetic
- ентусиаст
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Аз да питам защо тия дето карат пасати 4ки и 5ци и голфове 4ки 5ци са толкова кисели тия хора като ме видят с БМВ-то ме гледат много лошо е пресен случай преди малко един щеше да си счупи вратлето,че да види как ме минава с 120км .Дали ги е яд ,че са се набутали с тях или нещо друго ги дразни
Въобразяваш си! Вярно друго си е Бмв, но има и толкова други марки в които се чувстваш добре. И пораждаш завист в другите шофьори Ама това си е за тях, аз лично си карам градско една Корса С, и смятам че е идеален автомобил града. Малък,маневрен на моменти си мисля, че е като скутера Омръзна ми от големи коли, направо се чудя в малкия град се напълни с А8-ци и S- класи как ги карат...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- turbonetic
- ентусиаст
Ми като съм с мерцедеса,не ме гледат лошо все като изляза с Бмв-то все се намира,някои голф4/5 ,които да се прави на много бърз..И най-веселото е като ги задмина и почват да ме гледат накриво
На мен в началото много ми се бъзикаха,че съм си купил Бмв вместо голф4 .И повечето дето се бъзикаха бяха с голфове ..Като почнаха да ми говорят тва бмв се чупи всяка седмица била лятна кола,даже имали прякор Бмв-то вода и масло ,прегрявали и разни такива.В крайна сметка всичко се обърна бавареца върви като снаряд без проблеми вече 1г и 5м ,а техните ЯКИ ГОУФОВЕ правиха основни ремонти по 2-3 пъти...
На мен в началото много ми се бъзикаха,че съм си купил Бмв вместо голф4 .И повечето дето се бъзикаха бяха с голфове ..Като почнаха да ми говорят тва бмв се чупи всяка седмица била лятна кола,даже имали прякор Бмв-то вода и масло ,прегрявали и разни такива.В крайна сметка всичко се обърна бавареца върви като снаряд без проблеми вече 1г и 5м ,а техните ЯКИ ГОУФОВЕ правиха основни ремонти по 2-3 пъти...
- v3n0m
- младши ентусиаст
turbonetic написа:Ми като съм с мерцедеса,не ме гледат лошо все като изляза с Бмв-то все се намира,някои голф4/5 ,които да се прави на много бърз..И най-веселото е като ги задмина и почват да ме гледат накриво
При мен беше същото само че опонентите бяха със сеат леон Единия даже имаше лепенка BMW KILLER
- turbonetic
- ентусиаст
Еее ти пак си добре снощи един виден голфаджия с 1.6 ми заяви,че на магистралата щял да ми седи на задната броня ако карам с 200 .Иначе е като ни се появи ръжда слагаме карбон защото повече вървяла колата
- v3n0m
- младши ентусиаст
turbonetic написа:Еее ти пак си добре снощи един виден голфаджия с 1.6 ми заяви,че на магистралата щял да ми седи на задната броня ако карам с 200 .Иначе е като ни се появи ръжда слагаме карбон защото повече вървяла колата
Че той с тоя Голф ще може ли да стигне 200 km/h цял?
- turbonetic
- ентусиаст
Към някоя морга може и да ги вдигне айде стига с спама
- turbonetic
- ентусиаст
Добре де защо все на мен се падат такива
Спирам си днеска сутринта на бензиностанцията да си заредя бензин,че не останало към 30-35л.
Спира до мене един пасат в него един мангал слиза зарежда газ и ми вика бате аре да направим един старт вика гледам,че караш БМВ нали много бягали .Аз му отговарям ,не мерси колега и той ми вика пак аре бе вчера съм му сложил чип към 140 коня е Снощи съм се дърпал с 320 дизел и го победих вика като гледам и тебе ще мина все пак моята има чип ,не може да,не те мина ..Мисля ,че е време да си продам БМВ-то и да си купя голф поне няма да ме гледат лошо вече
Спирам си днеска сутринта на бензиностанцията да си заредя бензин,че не останало към 30-35л.
Спира до мене един пасат в него един мангал слиза зарежда газ и ми вика бате аре да направим един старт вика гледам,че караш БМВ нали много бягали .Аз му отговарям ,не мерси колега и той ми вика пак аре бе вчера съм му сложил чип към 140 коня е Снощи съм се дърпал с 320 дизел и го победих вика като гледам и тебе ще мина все пак моята има чип ,не може да,не те мина ..Мисля ,че е време да си продам БМВ-то и да си купя голф поне няма да ме гледат лошо вече
- v3n0m
- младши ентусиаст
turbonetic написа: ..Мисля ,че е време да си продам БМВ-то и да си купя голф поне няма да ме гледат лошо вече
Тогава ще ти се струва че всеки джигит иска да се дърпа с теб
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Като говориме за голфове да споделя и аз една случка от преди няколко дни. Пътя е трилентов, приближавам червен сфетофар, средната и дасната лента заети и се намествам се първа кола в лявата лента. Спирам и след няколко секунди се чува пищене на гуми, поглеждам огледалото и едно голфче двойка се опитва да спре ама явно не му се получаваше. Та оглеждам се набързо дали минава някой и мърдам 5 10 метра напред.Голфа спря зад мен успешно на 5 метра от светофара. Тръгвам аз и след минутка бурканче отбий в дясно и акт , че съм минал на червено. А сега предотвратих птп и отнесох акт, че няма пострадали
- turbonetic
- ентусиаст
Аз пък предлагам да ги спрат с закон тия голфове пасати . Миналия ден спирам на светофара и един чичка с ауди а8 2.8 ръчка ми вика върви ли бе ,аз му отговарям слаба работа и мацката му вътре се кефи в аудито .Просто,не ми се занимаваше да му давам бинокъла ,че ши вземе да се засрами пред мацката
- georgi_1986
- младши ентусиаст
- Кара: e39 528i 1996г.
turbonetic написа:Аз пък предлагам да ги спрат с закон тия голфове пасати . Миналия ден спирам на светофара и един чичка с ауди а8 2.8 ръчка ми вика върви ли бе ,аз му отговарям слаба работа и мацката му вътре се кефи в аудито .Просто,не ми се занимаваше да му давам бинокъла ,че ши вземе да се засрами пред мацката
Колегa ти си кaто мaгнит зa тaкивa индивиди, жaлко нa мен не ми се случвa толко често.