Карате ли без съединител ?
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Re: Карате ли без съединител ?
Аз лично така си карам от преди да взема книжка - над 10 години и камиони и коли особено като ме мързи градско и не ми трябва автоматик .Даже и на дрифт като нямам хубава седалка и няма как да натискам съединитела - без съединител. Eто и видео по въпроса .
http://vbox7.com/play:09c42055
3-та после 2-ра в левия завой на обратния 1-ва и после пак втора на десния и край .
3-та после 2-ра в левия завой на обратния 1-ва и после пак втора на десния и край .
Сори за спама.Alex_Burdin написа:Аз лично така си карам от преди да взема книжка - над 10 години и камиони и коли особено като ме мързи градско и не ми трябва автоматик .Даже и на дрифт като нямам хубава седалка и няма как да натискам съединитела - без съединител. Eто и видео по въпроса .
Колега, таз' Лада 1500s мотора ли е или 1600? По темата: Днеска по черен път 7-8 километра без пипане на съединител(освен потеглянето)
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Т'ва карането без съединител стана по-модерно и от тунингован голф...
П.С. Добре че си купих колата когато още беше модерно да се използва съединителя
П.С. Добре че си купих колата когато още беше модерно да се използва съединителя
Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
- Кара: F11 530d xDrive
ARR_ написа:Страх ме е че ще строша скоростната кутия, иначе ми се иска да сменя Heel and Toe-то със превключване
без съединител плюс спиране с левия крак (http://www.youtube.com/watch?v=azpqTZ6WeJk) по-бързо ми се струва.
Поправете ме ако греша. ама баш това видео не е за heel and toe, просто Грег Мърфи си е лефт фут брейкър (демек спира с левия крак )
Тука Марк Скейф показва heel and toe - http://www.youtube.com/watch?v=PUXLTjDV ... re=related ( демек с десния натиска едновременно спирачката и газта)
п.п. Малко спам, ама за любителите на моторспорта, ако не са гледали състезания от V8 Supercars, от където са горните клипчета, нека да гледат. Няма толкова интересен шампионат просто..
- азззз
- младши ентусиаст
- Кара: тук там
това за превключването без съединител,даже нз че е възможно,но честно казано не мисля и да опитвам.100% яко се е..ва майката на скоростната кутия...
- kik666
- е34 фенче
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
- mitaka7
- старши ентусиаст
- Кара: Е90
martin_g60 написа:НИКОГА не бих го направил с колата си
И аз съм на това мнение
- zoti
- кандидат ентусиаст
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Да не е от тия дето, татитата за бала им подаряват BMW-та?Не занам човек,дето сам си плаща в сервиза ......не,не спирам,че ще развалим тона
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- cucko
- старши ентусиаст
- Кара: E39 530d touring
Аз затова си взех автоматик
Камион съм карал да изключвам само от 3-та без съединител а за да го вкарам трябва да припомпя 2-пъти!
Ама и автопилота е яката работа!
Камион съм карал да изключвам само от 3-та без съединител а за да го вкарам трябва да припомпя 2-пъти!
Ама и автопилота е яката работа!
- streetz
- младши ентусиаст
- Кара: E36 318is, E46 320i
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M42B18
M54B22
Никога не съм ги правил тия глупости .. даже точно обратното - като свалям предавки почти винаги използвам double clutching (или междинна газ на български). Навик ..
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
zoti написа:Да не е от тия дето, татитата за бала им подаряват BMW-та?Не занам човек,дето сам си плаща в сервиза ......не,не спирам,че ще развалим тона
- (bubsa)
- старши ентусиаст
- Кара: F10
Пичове,това че вие не можете да правите нещо(или не знаете как)не значи че е лошо или вредно
- streetz
- младши ентусиаст
- Кара: E36 318is, E46 320i
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M42B18
M54B22
(bubsa) написа:Пичове,това че вие не можете да правите нещо(или не знаете как)не значи че е лошо или вредно
А, значи е полезно, така ли ?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ktborisov
- Потребител
- Кара: ford
- Мечтае да кара: e34 touring
Принципно не карам така, но когато ми се скъса жилото на съединителя се наложи. Вярно, че си бях близко до вкъщи но все пак