Почва да ми омръзва!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- moto
- младши ентусиаст
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Почва да ми омръзва!!!
Вече наистина почва да ми се качва кръвното,казвам ви!Всяка седмица от известно време насам се качвам с Калин на ОМВ-прекъсваме работата си за това,а като се качим виснем само двамата като ебати калъфите-тия от ОМВто сигурно вече са си помислили че сме педали и си праим среща с него там !Аре моляви се кажете кво ще праим-ще се събираме ли или НЕ!Просто искамм да знам щото вече почва да ми омръзва!
И кво вчера vicho го видех за секунда и тръгна на работа!И естествено остнахме аз и Калин-The big тюфлеци- си седиме и глеаме към входа на ОМВто едвали не с умиление,и чакаме да дойде некой,докато седиме и сърбаме посно от бирата!
И кво вчера vicho го видех за секунда и тръгна на работа!И естествено остнахме аз и Калин-The big тюфлеци- си седиме и глеаме към входа на ОМВто едвали не с умиление,и чакаме да дойде некой,докато седиме и сърбаме посно от бирата!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Наистина съжелявам, че неможахме да се видим, кофти се получи тъкмо стигнах на ОМВ-то и ми звъннаха, че трябва да ходя в цеха... много тъпо се получи и наистина исках да се видим да полафим, но уви...
Много се ядосах заради този изкникнал ангажимент и ми беше криво цяла вечер тъй като се бях настроил да се видим и да полафим!
Както и да е.
Извинявам се, че неможах да остана, надявам се да проявите разбиране, другия път ще съм там!
ДО СКОРО!
Много се ядосах заради този изкникнал ангажимент и ми беше криво цяла вечер тъй като се бях настроил да се видим и да полафим!
Както и да е.
Извинявам се, че неможах да остана, надявам се да проявите разбиране, другия път ще съм там!
ДО СКОРО!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- moto
- младши ентусиаст
Споко бе!
В крайна клрайщата майче шибания дъжд е виновен!
Аре в събота дано се видим и да пийнем !
В крайна клрайщата майче шибания дъжд е виновен!
Аре в събота дано се видим и да пийнем !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
Момчета съжалявам,обаче в събота и неделя ще сме на пленер-ще порисуваме малко и т.н.!Ако се върнем с Калин по-рано от 18:00 часа ще звънна на Ичо да се мернем на ОМВ.Ако искате моем и така да го напраим а?
4 мнения
• Страница 1 от 1