за варненци
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Chakal
- кандидат ентусиаст
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
здр. извинявам се от името на колегата , който е пуснал темата , но не я е поправил . рядко влизам във форуа , но за сметка на това не съм изпуснал среща от април месец насам
значи , срещите се провеждат всяка седмиса на различно място защото ни писва само на едно всяка събота от 20.30ч се събираме , като преди това се уговаряме по телефоните - ако имаш желание заповядаи всички са добре дошли
телефона ми е 0888/606083 Красимир , звънни ми около 16.00 в събота зада ти кажа къде ще бъдем
значи , срещите се провеждат всяка седмиса на различно място защото ни писва само на едно всяка събота от 20.30ч се събираме , като преди това се уговаряме по телефоните - ако имаш желание заповядаи всички са добре дошли
телефона ми е 0888/606083 Красимир , звънни ми около 16.00 в събота зада ти кажа къде ще бъдем
нафта в кръвта ...
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
време беше някой да поправи темата, даже си мислех за да го напрая ама като не знам къде точно се събираме...
и ми се върти една идея в главата... дали не е по-добре да се събираме винаги на едно и също място и оттам да решаваме къде точно ще се ходи... да има едно време и място където човек като реши да идва да знае че 100% ще ни намери там... примерно паркинга на пикадили или нещо от тоя сорт...
и ми се върти една идея в главата... дали не е по-добре да се събираме винаги на едно и също място и оттам да решаваме къде точно ще се ходи... да има едно време и място където човек като реши да идва да знае че 100% ще ни намери там... примерно паркинга на пикадили или нещо от тоя сорт...
3 мнения
• Страница 1 от 1