hai na vsi4ki
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
- Кара: F40
стига сте го хокали момчето ... дайте му съвет:
malkia1602 стани член на ADAC, тогава няма да имаш проблеми !
malkia1602 стани член на ADAC, тогава няма да имаш проблеми !
- malkia1602
- Потребител
hai na vsi4ki
Стом ти казвам че никои не е говорел с мен и не ми е давал визитки молетисе повиарваи че е такал, А за хората виарвам че сте супер и ниамам нисто против сресту никои от вас и не изкам да убиздам никои Аз просто ви споделих
- MOPKOB
- Правопис Мастър
- Кара: X5
Re: hai na vsi4ki
malkia1602 написа:Стом ти казвам че никои не е говорел с мен и не ми е давал визитки молетисе повиарваи че е такал, А за хората виарвам че сте супер и ниамам нисто против сресту никои от вас и не изкам да убиздам никои Аз просто ви споделих
Официално обнародвам - ИМАМЕ СИ НОВ ДИЗЕЛБОЙ.
А бре келеме, excuse my french, не можеш още във форума да пишеш, български не разбираш, седнал си да цивриш . Аре стегни се малко и повярвай, ти си първия бастун дето не му е обърнато внимание, когато е имал проблем. Тъй че грешката е в твоя тевелизор. Коректирай си малко поведението и правописа и така ще се получи.
хафе фун.
- dizelboy
- старши ентусиаст
Re: hai na vsi4ki
MOPKOB написа:malkia1602 написа:Стом ти казвам че никои не е говорел с мен и не ми е давал визитки молетисе повиарваи че е такал, А за хората виарвам че сте супер и ниамам нисто против сресту никои от вас и не изкам да убиздам никои Аз просто ви споделих
Официално обнародвам - ИМАМЕ СИ НОВ ДИЗЕЛБОЙ.
аиде бе силоооооооо поне кажи 4е и мом4ето прави грешки при писане то ,4е хората ще си мислят 4е циврим
пак и мом4ето го е написал така само за да може да стъпи в форума ,не 4е и сам нее могал да каже 4е има нужда от помощт или каквото и да е било
- dizelboy
- старши ентусиаст
fortune написа:Тая тема се вкисна вече Ако момчето не си е извадило поука и за отношението и за правописа, то тогава Господ да помага
господ не помага аз още немога да пиша и не гледаите в другите а гледаите себе си никои нее толкова добър колко то се мислите и аре заклю4ваите темата 4е стана бетер 4ат тука
Кво Сори, не съм инсталирал китайски шрифтове
гледаи сия и азнеп и ш ем перфекн0 са парви клаз го зех с вразкипри знаам си! ма са кво що. кирилицимири ли ци нема зна4ение. вапро са е да помагъмен а хората и да сика ра ме беемве-тата4. щото е по важну да си пи4 и да си драска6. Т ва д аготпро 4етеш ти трабва ше ма лко време нал и? Шот и на мен ми отн еврем е да гонапи шЪ...
гледаи сия и азнеп и ш ем перфекн0 са парви клаз го зех с вразкипри знаам си! ма са кво що. кирилицимири ли ци нема зна4ение. вапро са е да помагъмен а хората и да сика ра ме беемве-тата4. щото е по важну да си пи4 и да си драска6. Т ва д аготпро 4етеш ти трабва ше ма лко време нал и? Шот и на мен ми отн еврем е да гонапи шЪ...
човек се учи докато е жив...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2