Неделя + Ски ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
- Кара: Opel Zafira А OPC
АААА виж какво,днес останахме без крака от пързаляне с мои приятели.
Сутринта започнахме с "Маркуджик"3,бяхме първите,които се спуснахме по нея а "нейно величество" беше великолепна - утъпкан сняг,чертите от трака ... Разбиване.После 2-ката,"Ястребец" 3 и 2 също бяха доста добри,тук там имаше камъчета,но все пак бяха бяха екстра
"Мартинови бараки" - на места участъци с лед и камъни,но в общият случай беше добро.
"Ситняково" - добро състояние,нов лифт,4 седалков,но тук ми направи лошо впечатление занемаряването на пистата в участъка от горе до началото на ски пътя.
Нов е и лифта на "Ястребец"2 - 4 седалков "Poma",изхвърлен е стария влек тип "котва".
С една дума невероятно откриване на новия ски сезон
Георги Пенчев
Сутринта започнахме с "Маркуджик"3,бяхме първите,които се спуснахме по нея а "нейно величество" беше великолепна - утъпкан сняг,чертите от трака ... Разбиване.После 2-ката,"Ястребец" 3 и 2 също бяха доста добри,тук там имаше камъчета,но все пак бяха бяха екстра
"Мартинови бараки" - на места участъци с лед и камъни,но в общият случай беше добро.
"Ситняково" - добро състояние,нов лифт,4 седалков,но тук ми направи лошо впечатление занемаряването на пистата в участъка от горе до началото на ски пътя.
Нов е и лифта на "Ястребец"2 - 4 седалков "Poma",изхвърлен е стария влек тип "котва".
С една дума невероятно откриване на новия ски сезон
Георги Пенчев
- ICE
- Ледения
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- BMW323i
- младши ентусиаст
- Кара: 328i
Е аиде някой ако ако идва на Боровец да мине през хотел Алпин аз съм в скиорната да се обади че ми липсват срещите с вас пък така ще разбера нещо за вас от първа рака
Опитаи смъртта но не умираи
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3