Врачанската група. БЛАГОДАРЯ!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Врачанската група. БЛАГОДАРЯ!
Искам първо да ви благодаря на всики най-сърдечно за подаръка! Наистина е страхотен и много много много се радвам!
Също така да се извиня на Ich0 и wazzz за всичко което съм казал и/или направил и съм ги обидил или засегнал! Надявам се да сте ми простили момчета!
Тая вечер беше неЧовешка ... страхотни моменти! Понарисувахме тук там Враца Чубан Тийм пак се представи на ниво! Ich0 събра погледите на цялата бензиностанция!
Малко, но качествени. Много се радвам,че съм част от вас!
Ich0, Калин, wazzz, moto... Благодаря още веднъж! НЕХОРА СТЕ!
п.с. горкия дизел
Също така да се извиня на Ich0 и wazzz за всичко което съм казал и/или направил и съм ги обидил или засегнал! Надявам се да сте ми простили момчета!
Тая вечер беше неЧовешка ... страхотни моменти! Понарисувахме тук там Враца Чубан Тийм пак се представи на ниво! Ich0 събра погледите на цялата бензиностанция!
Малко, но качествени. Много се радвам,че съм част от вас!
Ich0, Калин, wazzz, moto... Благодаря още веднъж! НЕХОРА СТЕ!
п.с. горкия дизел
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Манияшка вечер! Какво мога да допълня...
Направените или казаните глупости ... забравили сме отдавна! Минутите в които всички сме се ухилили по оня начин обаче остават ... и по-важно е да има още такива!
Чувството с което се прибрахме ...
С уважение към вас, момчета!
П.С. vicho като излиза с колата си оставя мозъка вкъщи, за по сигурно...:-) брррмм
Направените или казаните глупости ... забравили сме отдавна! Минутите в които всички сме се ухилили по оня начин обаче остават ... и по-важно е да има още такива!
Чувството с което се прибрахме ...
С уважение към вас, момчета!
П.С. vicho като излиза с колата си оставя мозъка вкъщи, за по сигурно...:-) брррмм
- Ich0
- младши ентусиаст
- Кара: Toyota Celica
Наистина снощи беше лудо Просто като сме всичките заедно и шоуто е на ниво Откога не ми беше мирисало така на изгоряла гума Много интересно как действат тези неща на човека - като се прибрах направо си подскачах от кефф Да си пожелаем повече такива представления за напред !
П.П. Вичо, да обещаеш да купиш в скоро време някое подаръче на горката количка
П.П. Вичо, да обещаеш да купиш в скоро време някое подаръче на горката количка
- moto
- младши ентусиаст
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Наистина вечерта беше незабравима ....то не бяха ръчни из тоя град..то не беше викане през прозорите.Ичо естествено демонстрира колко точни кргове прави зверУ ...и аз се разписах преди това-,което ми напомня за славните моменти от лятото,когато "мото" тийма бехме заедно,ОМВто просто се събираха да гледат !
Вичо-ей и аз издевателствах онзи път с клиото-той знае и се сеща,ма то тва неговото си беше жива лудост бе хорааа просто всичко живо от ОМВ до червения площад ни чу .
Просто не ми се мисли какво ще когато сички се сдобием с така бленуваните книжки -Ичо е пръв,после съм аз и другите ...просто Враца ще дигне ръце !
Айде и другата седмица пак така ей!!!
Вичо-ей и аз издевателствах онзи път с клиото-той знае и се сеща,ма то тва неговото си беше жива лудост бе хорааа просто всичко живо от ОМВ до червения площад ни чу .
Просто не ми се мисли какво ще когато сички се сдобием с така бленуваните книжки -Ичо е пръв,после съм аз и другите ...просто Враца ще дигне ръце !
Айде и другата седмица пак така ей!!!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1