БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от madpetio » 09 Май 2010, 18:14

Много добре,евала на организаторите. И аз съм ДОВОЛЕН :yes:

като препоръка охраната май беше слаба...с тия излизания на публиката зад загражденията.
имаше и влязли без да платят вход - незнам как.

п.с.по повод подреждането ,снимката пусната от Роската доказва всичко колите бяха просто прекрасно подредени!!!
Последна промяна madpetio на 09 Май 2010, 18:24, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 09 Май 2010, 18:18

Току що се прибирам в къщи и мога да кажа само, че всички от УС и приятели дадоха всичко
от себе си за да може да се проведе събора. Искам да кажа само, че всеки един от Вас ако е
останал от нещо недоволен това му вгорчава целия събор, но искам да кажа че надали гледната
точка е само една. Мога да кажа за себе си че на 6, 7 и 8 (че и днес) бях по цял ден на пистата
от 7:30 най-късно 8:00, както всички останали организатори. Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
нямало къде да спрете вашите коли ..... само ще пусна една снима
Изображение
Ако мислите, че ще се справите по-добре Клубът ще ви наеме за следващия събор.

Въпреки всички упреци (кои основателни, кои не) ние ще продължим да работим със всички сили
за развитието на БМВ Клуб България и за всички Вас - верните фенове на баварската марка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Май 2010, 18:19

SKISA написа:
zazomazo написа:
SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........

ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш? :shock:

що ти нещо съмняваш ли се....!? в качеството си на човек ,който е помогнал на организаторите и е бил с тях почти през цялото време.... други въпроси може и на скайп да обсъдиме...

ма не се съмнявам бе бате, както ти обясних и в скайп поста ми просто беше израз на учудване...просто мои впечатления, предизвикани от некви твои думи преди време...;)

rosen.kolarov написа:
zazomazo написа:
SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........

ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш? :shock:

Искам да кажа само, че Иво (SKISA) се включи сериозно в организацията на тазгодишния събор,
освен това благодарение на него имаме двама сериозни спонсора, а също и самия той беше спонсор

Евала за което на СКИСА :)
човек винаги трябва да стои зад думите си....;)
...щото иначе излиза лицемер :)
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 09 Май 2010, 18:24

Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията

За патуването нещо си в грешка ;) аз бях водещата кола и не сме вдигали никаде над 130 км/ч ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2010, 18:32

Alexbmw написа:
Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията

За патуването нещо си в грешка ;) аз бях водещата кола и не сме вдигали никаде над 130 км/ч ;)

Че колоната се разкъса няма две мнения! Постоянно имаше такива които изпреварваха напред назад и т.н. ... и наистина на момента трябваше да се кара доста бързо , което мен лично не ме притеснява де :mhihi: но пак нали сме тръгнали заедно ?!!? Ако ми беше да си карам сам щях да си изцепя с 200 и така...

А и да е ясно аз говоря за Съботното тръгване ;)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 09 Май 2010, 18:33

Събора беше уникален, а за организацията нямам думи аз по организирано масово мероприятие в БГ не съм посещавал. Естественно, че винаги има нещо наопаки няма как, но да слагаш всичко и всички под един знаменател просто не е честно към тия хора които си скъсаха д-то да е на 6 всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М42B18

Мнение от piff » 09 Май 2010, 18:34

titto написа:Има ли друга марка с такъв събор, бреееееее!?? :yes: Голяма СИЛА сме, кво!? :lalala:

Както всичко в БГ(но малко, по малко се учим), разбира се, че си имаше и минуси:
Мръсни седалки на трибуните, бърсах 10 мин.3 места с мокри кърпички...
Не достатъчно кошчета за боклук.Все пак има и научени хора да си хвърлят само където е предназначено.
Озвучаването би трябвало да е навсякъде, имам в предвид и до крайната трибуна към изхода
Паркирането беше, кой как си може и наистина можеха да се съберат повече коли
Можеше да е по-старателен избора на каки за мивката по бикини, да се отрепетират нещата, да няма дървено поведение, не срамежливи(или надути ли беха :roll: )девойки, които ги беше страх да покажат поне малко еротични движения....Добре, че беше "Кашалота"(Евала, брат, така се прави шоу! :D :clap: )

Жалко за момчето, което си размаза задницата на Е36-чката! Да го духат тези, които го освиркаха след удара, че бил "неможач" и т.н-да се пробват и те, да видиме всичките ли са добри...! :banghead:

Браво за организацията все пак :!: :yes: Росен, Monkey, ЯВОР, Войков, Кашалота(и мн.други)-ЕВАЛА И МЕРСИ, момчета!!!
Все повече се харесва събора на БМВ и все повече хора имат интерес и откъм семкаджии и откъм реклама и хора с умения зад геврека!

Напълно съм съгласен с колегата!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 09 Май 2010, 18:36

rosen.kolarov написа:. Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
нямало къде да спрете вашите коли ..... само ще пусна една снима
Изображение
Ако мислите, че ще се справите по-добре Клубът ще ви наеме за следващия събор.

Така погледнато , поднасям извиненията си по този повод, но като влязохме към 10-11 имаше свободни места , но както и да е :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 09 Май 2010, 18:44

rosen.kolarov написа:Въпреки всички упреци (кои основателни, кои не) ние ще продължим да работим със всички сили
за развитието на БМВ Клуб България и за всички Вас - верните фенове на баварската марка.
:clap: :bowdown: :bowdown: Винаги ще има някой да намира кусури на организацията,докато не види "отвътре" за какво става въпрос и за колко неща се грижат организаторите.Например събота сутринта бях на трибуната при кроасана и когато обявиха,че ще се отложи откриването докато всички влязат,някакъв неопределен субект зад мен не можа да не се изкаже в стил"бе кво ми пука за другите,защо трябва да ги чакам",но ако беше от тези ,които чакаха да влязат едва ли щеше да мисли така....такива винаги е имало и ще има.Увеличаващият се всяка година брой посетители е доказателство за добре свършената работа от страна на всички.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 09 Май 2010, 18:45

Браво на всички за желанието (както на организаторите така и на дошлите) това да се превърне в най-масовото мотроно мероприятие в българия . Всичко по организацията беше добре ! Може да се поработи занапред над намаляването на чакането между дисциплините . Драга беще ..... даже го нямаше .. И нещото което ми огорчи :mhihi: събора е тези момичета(еротичната автомивка ) който явно не знаеха какво точно и как се прави и за какво са ги извикали там. Миеха така все едно на дядо си жигулата пред блока. Усилиата на водещия да ги разчупи и да ги насочи какво трябва да правят бяха напразни. Този който ги е наел се надявам да има някакво логичо обяснение ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 09 Май 2010, 18:50

xerial написа:
Alexbmw написа:

Че колоната се разкъса няма две мнения! Постоянно имаше такива които изпреварваха напред назад и т.н. ... и наистина на момента трябваше да се кара доста бързо , което мен лично не ме притеснява де :mhihi: но пак нали сме тръгнали заедно ?!!? Ако ми беше да си карам сам щях да си изцепя с 200 и така...

Аз говоря за Петък ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Май 2010, 19:46

xerial написа:

За съботното тръгване ще имаш да вземаш... водещите автомобили карахме с 120-135 км/ч ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Освен това назад че са карали с по 90-100км/ч определени хора (вероятно с цел да пестят гориво) няма как да се контролира... факт е, че на някои баири като погледнех назад се виждаха 30-40 автомобила, колкото можех да хвърля назад... безотговорността на хора назад в колоната, които са тръгнали в колоната и хич не им дреме какво правят няма как да се контролира... не е като да си дружинна ръководителка на 52 чавета в автобус и да им се караш... също така е факт, че Вакарел колите отпред е го качвахме с около 80-90км/ч, че назад да се групира народа...

Та не знам от кое (т.е. кой) по-точно си недоволен...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2010, 20:03

Mollov написа:
xerial написа:

За съботното тръгване ще имаш да вземаш... водещите автомобили карахме с 120-135 км/ч ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Освен това назад че са карали с по 90-100км/ч определени хора (вероятно с цел да пестят гориво) няма как да се контролира... факт е, че на някои баири като погледнех назад се виждаха 30-40 автомобила, колкото можех да хвърля назад... безотговорността на хора назад в колоната, които са тръгнали в колоната и хич не им дреме какво правят няма как да се контролира... не е като да си дружинна ръководителка на 52 чавета в автобус и да им се караш... също така е факт, че Вакарел колите отпред е го качвахме с около 80-90км/ч, че назад да се групира народа...

Та не знам от кое (т.е. кой) по-точно си недоволен...

Незнам какво имам да взимам ... трагнах де да знам по груби сметки 15-20 коли мах зад Вас ( Димитров, Ти, Лудия примерно , аз бях една сива е46 отбила пред Вас в Дясно на паркинга на Лукойл). след около 30 мин след като бяхме тръгнали и бях задминат от Н брой коли реших да видя какво става и видях, че пред има 5 коли .... При което реших да наваксам и карах с 180 за да Ви настигна. Сега незнам кой как е карал кво е праил знам какво стана зад Вас... И нещо не си ме разбрал - Доволен съм от всичко!! аз няма от какво да се оплача :ok: Нали си говориме ;)
Изображение Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Май 2010, 20:04

носех 4 станции ,но така и не можах да разбера на лукойла кой ще води и да направиме организацията-явор даже изобщо не го видях там.
още веднъж се извинявам за задминаването на някои места ,но тва беше единственият начин да успея да спра на 5-6 места ,за да снимам колоната по дължина или от мост .ако бяхме разменили станциите-щеше да е друго ,но те пък свършиха малко работа на съмият събор. имаше добра традиция да се спира преди на широкото на ленището преди прловдив ,но този път нещо не го направихме и трябваше да догонвам.
отделно тва ,дето се случи на прелеза преди калояново беше меко казано ....... . не знам кой беше колегата с червеното кабрио,но ако беше станала белята щеше да е кофти...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 09 Май 2010, 20:07

Всичко беше на 6 !!! :lalala:
Последна промяна Man0Lov на 19 Май 2010, 17:34, променена общо 3 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия