БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Много добре,евала на организаторите. И аз съм ДОВОЛЕН
като препоръка охраната май беше слаба...с тия излизания на публиката зад загражденията.
имаше и влязли без да платят вход - незнам как.
п.с.по повод подреждането ,снимката пусната от Роската доказва всичко колите бяха просто прекрасно подредени!!!

като препоръка охраната май беше слаба...с тия излизания на публиката зад загражденията.
имаше и влязли без да платят вход - незнам как.
п.с.по повод подреждането ,снимката пусната от Роската доказва всичко колите бяха просто прекрасно подредени!!!
Последна промяна madpetio на 09 Май 2010, 18:24, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Току що се прибирам в къщи и мога да кажа само, че всички от УС и приятели дадоха всичко
от себе си за да може да се проведе събора. Искам да кажа само, че всеки един от Вас ако е
останал от нещо недоволен това му вгорчава целия събор, но искам да кажа че надали гледната
точка е само една. Мога да кажа за себе си че на 6, 7 и 8 (че и днес) бях по цял ден на пистата
от 7:30 най-късно 8:00, както всички останали организатори. Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
нямало къде да спрете вашите коли ..... само ще пусна една снима

Ако мислите, че ще се справите по-добре Клубът ще ви наеме за следващия събор.
Въпреки всички упреци (кои основателни, кои не) ние ще продължим да работим със всички сили
за развитието на БМВ Клуб България и за всички Вас - верните фенове на баварската марка.
от себе си за да може да се проведе събора. Искам да кажа само, че всеки един от Вас ако е
останал от нещо недоволен това му вгорчава целия събор, но искам да кажа че надали гледната
точка е само една. Мога да кажа за себе си че на 6, 7 и 8 (че и днес) бях по цял ден на пистата
от 7:30 най-късно 8:00, както всички останали организатори. Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
Въпреки всички упреци (кои основателни, кои не) ние ще продължим да работим със всички сили
за развитието на БМВ Клуб България и за всички Вас - верните фенове на баварската марка.
SKISA написа:zazomazo написа:SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........
ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш?
що ти нещо съмняваш ли се....!? в качеството си на човек ,който е помогнал на организаторите и е бил с тях почти през цялото време.... други въпроси може и на скайп да обсъдиме...
ма не се съмнявам бе бате, както ти обясних и в скайп поста ми просто беше израз на учудване...просто мои впечатления, предизвикани от некви твои думи преди време...

rosen.kolarov написа:zazomazo написа:SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........
ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш?
Искам да кажа само, че Иво (SKISA) се включи сериозно в организацията на тазгодишния събор,
освен това благодарение на него имаме двама сериозни спонсора, а също и самия той беше спонсор
Евала за което на СКИСА

човек винаги трябва да стои зад думите си....

...щото иначе излиза лицемер

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията
За патуването нещо си в грешка

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Alexbmw написа:Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията
За патуването нещо си в грешкааз бях водещата кола и не сме вдигали никаде над 130 км/ч
Че колоната се разкъса няма две мнения! Постоянно имаше такива които изпреварваха напред назад и т.н. ... и наистина на момента трябваше да се кара доста бързо , което мен лично не ме притеснява де

А и да е ясно аз говоря за Съботното тръгване

Събора беше уникален, а за организацията нямам думи аз по организирано масово мероприятие в БГ не съм посещавал. Естественно, че винаги има нещо наопаки няма как, но да слагаш всичко и всички под един знаменател просто не е честно към тия хора които си скъсаха д-то да е на 6 всичко.
- piff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М42B18
titto написа:Има ли друга марка с такъв събор, бреееееее!??Голяма СИЛА сме, кво!?
![]()
Както всичко в БГ(но малко, по малко се учим), разбира се, че си имаше и минуси:
Мръсни седалки на трибуните, бърсах 10 мин.3 места с мокри кърпички...
Не достатъчно кошчета за боклук.Все пак има и научени хора да си хвърлят само където е предназначено.
Озвучаването би трябвало да е навсякъде, имам в предвид и до крайната трибуна към изхода
Паркирането беше, кой как си може и наистина можеха да се съберат повече коли
Можеше да е по-старателен избора на каки за мивката по бикини, да се отрепетират нещата, да няма дървено поведение, не срамежливи(или надути ли беха)девойки, които ги беше страх да покажат поне малко еротични движения....Добре, че беше "Кашалота"(Евала, брат, така се прави шоу!
![]()
)
Жалко за момчето, което си размаза задницата на Е36-чката! Да го духат тези, които го освиркаха след удара, че бил "неможач" и т.н-да се пробват и те, да видиме всичките ли са добри...!![]()
Браво за организацията все пак![]()
Росен, Monkey, ЯВОР, Войков, Кашалота(и мн.други)-ЕВАЛА И МЕРСИ, момчета!!!
Все повече се харесва събора на БМВ и все повече хора имат интерес и откъм семкаджии и откъм реклама и хора с умения зад геврека!
Напълно съм съгласен с колегата!
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
rosen.kolarov написа:. Адски разочарован отанах от изказванията
Така погледнато , поднасям извиненията си по този повод, но като влязохме към 10-11 имаше свободни места , но както и да е

rosen.kolarov написа:Въпреки всички упреци (кои основателни, кои не) ние ще продължим да работим със всички сили

Браво на всички за желанието (както на организаторите така и на дошлите) това да се превърне в най-масовото мотроно мероприятие в българия . Всичко по организацията беше добре ! Може да се поработи занапред над намаляването на чакането между дисциплините . Драга беще ..... даже го нямаше .. И нещото което ми огорчи
събора е тези момичета(еротичната автомивка ) който явно не знаеха какво точно и как се прави и за какво са ги извикали там. Миеха така все едно на дядо си жигулата пред блока. Усилиата на водещия да ги разчупи и да ги насочи какво трябва да правят бяха напразни. Този който ги е наел се надявам да има някакво логичо обяснение ?

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
xerial написа:Alexbmw написа:Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията
За патуването нещо си в грешкааз бях водещата кола и не сме вдигали никаде над 130 км/ч
Че колоната се разкъса няма две мнения! Постоянно имаше такива които изпреварваха напред назад и т.н. ... и наистина на момента трябваше да се кара доста бързо , което мен лично не ме притеснява дено пак нали сме тръгнали заедно ?!!? Ако ми беше да си карам сам щях да си изцепя с 200 и така...
Аз говоря за Петък

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
xerial написа:
За съботното тръгване ще имаш да вземаш... водещите автомобили карахме с 120-135 км/ч ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Освен това назад че са карали с по 90-100км/ч определени хора (вероятно с цел да пестят гориво) няма как да се контролира... факт е, че на някои баири като погледнех назад се виждаха 30-40 автомобила, колкото можех да хвърля назад... безотговорността на хора назад в колоната, които са тръгнали в колоната и хич не им дреме какво правят няма как да се контролира... не е като да си дружинна ръководителка на 52 чавета в автобус и да им се караш... също така е факт, че Вакарел колите отпред е го качвахме с около 80-90км/ч, че назад да се групира народа...
Та не знам от кое (т.е. кой) по-точно си недоволен...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Mollov написа:xerial написа:
За съботното тръгване ще имаш да вземаш... водещите автомобили карахме с 120-135 км/ч ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Освен това назад че са карали с по 90-100км/ч определени хора (вероятно с цел да пестят гориво) няма как да се контролира... факт е, че на някои баири като погледнех назад се виждаха 30-40 автомобила, колкото можех да хвърля назад... безотговорността на хора назад в колоната, които са тръгнали в колоната и хич не им дреме какво правят няма как да се контролира... не е като да си дружинна ръководителка на 52 чавета в автобус и да им се караш... също така е факт, че Вакарел колите отпред е го качвахме с около 80-90км/ч, че назад да се групира народа...
Та не знам от кое (т.е. кой) по-точно си недоволен...
Незнам какво имам да взимам ... трагнах де да знам по груби сметки 15-20 коли мах зад Вас ( Димитров, Ти, Лудия примерно , аз бях една сива е46 отбила пред Вас в Дясно на паркинга на Лукойл). след около 30 мин след като бяхме тръгнали и бях задминат от Н брой коли реших да видя какво става и видях, че пред има 5 коли .... При което реших да наваксам и карах с 180 за да Ви настигна. Сега незнам кой как е карал кво е праил знам какво стана зад Вас... И нещо не си ме разбрал - Доволен съм от всичко!! аз няма от какво да се оплача

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
носех 4 станции ,но така и не можах да разбера на лукойла кой ще води и да направиме организацията-явор даже изобщо не го видях там.
още веднъж се извинявам за задминаването на някои места ,но тва беше единственият начин да успея да спра на 5-6 места ,за да снимам колоната по дължина или от мост .ако бяхме разменили станциите-щеше да е друго ,но те пък свършиха малко работа на съмият събор. имаше добра традиция да се спира преди на широкото на ленището преди прловдив ,но този път нещо не го направихме и трябваше да догонвам.
отделно тва ,дето се случи на прелеза преди калояново беше меко казано ....... . не знам кой беше колегата с червеното кабрио,но ако беше станала белята щеше да е кофти...
още веднъж се извинявам за задминаването на някои места ,но тва беше единственият начин да успея да спра на 5-6 места ,за да снимам колоната по дължина или от мост .ако бяхме разменили станциите-щеше да е друго ,но те пък свършиха малко работа на съмият събор. имаше добра традиция да се спира преди на широкото на ленището преди прловдив ,но този път нещо не го направихме и трябваше да догонвам.
отделно тва ,дето се случи на прелеза преди калояново беше меко казано ....... . не знам кой беше колегата с червеното кабрио,но ако беше станала белята щеше да е кофти...
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Всичко беше на 6 !!! 

Последна промяна Man0Lov на 19 Май 2010, 17:34, променена общо 3 пъти