Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Спокойно бе приятели и ние сме така - по 4-5 коли се събираме... Сега е много труден сезон.... всеки е по почивки, по работа и т.н. Няма от какво да се притеснявате 

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ми ние винаги можем да се видим и без сбирка. Затова има определен дата и час да се съберат нови хора с който не се познаваме. За червения килим то ясно, да живеят бе, никой не им пречи, а пък и не ги караме насила.
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Стиа сте ревали есента няма да ни стига паркинга
Айде и ние да си напраим фланелки като на Сливенджии

Айде и ние да си напраим фланелки като на Сливенджии
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Да те питам само. Бе ти що работиш в НЕДЕЛЯ?
. Базикам се, чакаме те в Неделя, че се забравихме. Да отидем да пием по бира, и да видим кой има връзки за Отманли, че Сливенските братя чакат. Ако пък нестане ще му направим един плаж. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Владо измислете нещо че в темата заОтманли взе да става огън веVlado Sky Fox написа:Да те питам само. Бе ти що работиш в НЕДЕЛЯ?. Базикам се, чакаме те в Неделя, че се забравихме. Да отидем да пием по бира, и да видим кой има връзки за Отманли, че Сливенските братя чакат. Ако пък нестане ще му направим един плаж.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
haho написа:Писъл съм в темата за Отманли , за новите идеи![]()
Ама по спокойно със спама МОЛЯ че пак ще стане някоя глупост и ще ни развали якото изкарване
A aз за тениските откога съм казал ама никой![]()
Най-накрая ще си направя само за мен и ще ви е яд
Ами аз отдавна чакам да ми пратите проекта, за да ви кажа цени ама всички си трайкате

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Ами правете си на вас... кво се занимавате
Ние пробвахме тук да направим обща поръчка ама накрая всеки сам ходеше да си поръчва тениска 

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
За тениските, сложете една снимка фотошопната (Магито знам,че е майстор) или нещо такова горе долу да се ориантираме за какво иде реч, сложете и цена (аз я знам по принцип), но за тези който незнаят. Мисля, че така нещата ще тръгнат по-добре и хората ще се ориантират. Не искам да прозвучи заядливо или нещо такова, но така мисля, че ще е по добре. Ако нещо съм ви засегнал се извинявам. Просто така ги виждам нещата.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Vlado Sky Fox написа:За тениските, сложете една снимка фотошопната (Магито знам,че е майстор) или нещо такова горе долу да се ориантираме за какво иде реч, сложете и цена (аз я знам по принцип), но за тези който незнаят. Мисля, че така нещата ще тръгнат по-добре и хората ще се ориантират. Не искам да прозвучи заядливо или нещо такова, но така мисля, че ще е по добре. Ако нещо съм ви засегнал се извинявам. Просто така ги виждам нещата.
В Сливен ни излезе по 15 лв. тениската- цената включва всичко.

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Vlado Sky Fox написа:За тениските, сложете една снимка фотошопната (Магито знам,че е майстор) или нещо такова горе долу да се ориантираме за какво иде реч, сложете и цена (аз я знам по принцип), но за тези който незнаят. Мисля, че така нещата ще тръгнат по-добре и хората ще се ориантират. Не искам да прозвучи заядливо или нещо такова, но така мисля, че ще е по добре. Ако нещо съм ви засегнал се извинявам. Просто така ги виждам нещата.
Ще ги пращам на лични, че много крадци се навъдиха

Вече изпратих на Illusion снимка на проекта