БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от Mollov » 09 Май 2010, 20:12

Те тия станции ако бяха влезнали в употреба... и да бяхме повече хора, дето да сме на контролни точки в колоната... но факт е, че маса хора участват в колоната БЕЗ да знаят какво правят и къде се намират... назад в групата после ми обясняваха за движещи се с 80-100км/ч и "водещи" някви колони назад... щото пък явно други хора са си мислели, че това е основната колона... ае изобщо... идваш да си в колона, ама правиш каквото намериш за добре... желязна логика. :no:

xerial, аз не го казах укоряващо... а по-скоро се ядосах на факта, че за пореден път в колоната имаше много хора, които не само че нямаха място там, ами и щото не знаеха къде се намират и къде са тръгнали и с кой (кои) са тръгнали...

SKISA, задминаването с цел снимане не може да се каже, че е нещо лошо... все пак няма как да снимаш "идващата колона" ако не си вече пред нея ;) Но отделно имаше разни индивиди, които явно трябваше да се покажат като мъже... ма това няма да го коментирам :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Май 2010, 20:30

почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.
аз и в калояново няколко пъти питах дали има нужда от станциите и в крайна сметка ползвахме само двама,а съм карал от Германия до тук с връзка по станции и улеснението е уникално ,ма здраве да е -другия път ше го направиме.
от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 09 Май 2010, 20:32

Ами аз писах по темата в темата за тръгване в петък ама вместо смислен отговор, получих храна...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 09 Май 2010, 20:33

Събора беше на много високо ниво. Организацията беше перфектна. Явно на входа всеки посетител трябваше да получава по 20 лв. бонус затова, че е дошъл да гледа. Аман от закоравялия български манталитет...
Имах удоволствието да бъда в близост в бокса на Сашо и да усетя от близо професионализма във всеки един аспект на състезател като него.
И състезатели, и организатори дадоха всичко от себе си. Продължавайте във същия дух, колеги! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 09 Май 2010, 20:38

Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.

никога не е имало повече скари от сега, просто хората са три пъти повече, половината неща за които се реве тук зависят само и единствено от собственика на пистата, а не от Клуба

п.п. и колега лапачката я има, ама е за клуба и само Клуба реша кой да продава и кой не 8) все мрънкате пък всяка следваща година все повече хора събираме :arrow: не ви разбирам що се натискате като е гадно :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 09 Май 2010, 20:43

rosen.kolarov написа: Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
нямало къде да спрете вашите коли ..... само ще пусна една снима
Изображение
Ако мислите, че ще се справите по-добре Клубът ще ви наеме за следващия събор.

аз отговарях за влизането и подреждането на колите с ясната цел да поберем възможно най-много, всички критики към мен, можете да сравните със снимки от старите събори :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Май 2010, 20:43

SKISA написа:почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.
аз и в калояново няколко пъти питах дали има нужда от станциите и в крайна сметка ползвахме само двама,а съм карал от Германия до тук с връзка по станции и улеснението е уникално ,ма здраве да е -другия път ше го направиме.
от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.

Това с пътуването в колона няма да се получи!Как да не изпреварваш като този пред тебе кара с 60,друг те изпреварва със 160 в аварийното :dunno: :censored:
Просто на сборното място(църна маца)трябва да се отива 1 час по-рано и да се обяснява като на малоумни...и пак няма да стане :confused:

ПС Екстра си изкарах аз :lalala:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 09 Май 2010, 20:50

DarkPsy написа:Най-тъпия събор на който съм бил до сега. Съжалявам че си изгубих времето, всяка година става се по зле.

ама всяка година задължително идваш за да видиш дали е по-зле от предишната :mhihi: и на следващия десети юбилеен събор съм сигурен, че ще дойдеш и пак ще напишеш че е най-тъпия :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 09 Май 2010, 20:53

SKISA написа:почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.

Е с Явор не сме пускали никой да минава пред нас, освен теб и червената Е36-ца за да снимате ;) лошото беше, че нямаше как да знаеме отзед какво се случва :confused: ако се бяхме разбрали за тези станции на бензиностанцията щеше да е друго ;) но както каза дъжда ни даде доста зор...
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 09 Май 2010, 20:58

В петък на лукойла имаше 10тина коли,които тръгнаха към 7:30-7:40 (можеби участници бързащи за записване :dunno: ) и по тях се юрнаха още 5-6 коли,но после се сетихме,че реално това не е колоната и изчакахме основната колона(много ефектна с тези водещи коли)на 15тина км по-напред.После в самата колона цъфна и някакъв хлОпел дето само бичеше дълги и се юркаше наляво надясно неадекватно,но като цяло пътуването също си беше кефско. :D
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 09 Май 2010, 21:02

Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 09 Май 2010, 21:11

Аз лично съм много доволен от събора, просто от към организация, подреба на програмата, карането на пистата с две думи ми се напълни душата, евала! :bowdown: А, за нещата, който някой колеги се оплакват, не бъдете толкова дребнави, нека оценим това, което организатори, пилоти и т.н ни предложиха като представление :yes: :bowdown:
Още един път с риск да се повторя, събора беше уникален поне за мене! :yes: Дано следващата година още повече идей и различни варианти се измислят, за направата на един хубав събор :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Май 2010, 21:14

Хорейшио написа:Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам :mrgreen:

никой не знае .. даже и тия дето са я правили....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2010, 21:18

Sharo написа:
Хорейшио написа:Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам :mrgreen:

никой не знае .. даже и тия дето са я правили....

@Sharo а тоя звяр твой ли беше :shock: кав бидон крие в8 :twisted: ебати халата :bowdown:

Изображение
Изображение Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Май 2010, 21:27

SKISA написа:от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.

Това се говори всеки път... и тоя път писахме, молихме се... обяснявахме се.... и резултата какъв беше - то се видя... аз по-нагоре писах защо...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия