БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Те тия станции ако бяха влезнали в употреба... и да бяхме повече хора, дето да сме на контролни точки в колоната... но факт е, че маса хора участват в колоната БЕЗ да знаят какво правят и къде се намират... назад в групата после ми обясняваха за движещи се с 80-100км/ч и "водещи" някви колони назад... щото пък явно други хора са си мислели, че това е основната колона... ае изобщо... идваш да си в колона, ама правиш каквото намериш за добре... желязна логика.
xerial, аз не го казах укоряващо... а по-скоро се ядосах на факта, че за пореден път в колоната имаше много хора, които не само че нямаха място там, ами и щото не знаеха къде се намират и къде са тръгнали и с кой (кои) са тръгнали...
SKISA, задминаването с цел снимане не може да се каже, че е нещо лошо... все пак няма как да снимаш "идващата колона" ако не си вече пред нея
Но отделно имаше разни индивиди, които явно трябваше да се покажат като мъже... ма това няма да го коментирам 

xerial, аз не го казах укоряващо... а по-скоро се ядосах на факта, че за пореден път в колоната имаше много хора, които не само че нямаха място там, ами и щото не знаеха къде се намират и къде са тръгнали и с кой (кои) са тръгнали...
SKISA, задминаването с цел снимане не може да се каже, че е нещо лошо... все пак няма как да снимаш "идващата колона" ако не си вече пред нея

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.
аз и в калояново няколко пъти питах дали има нужда от станциите и в крайна сметка ползвахме само двама,а съм карал от Германия до тук с връзка по станции и улеснението е уникално ,ма здраве да е -другия път ше го направиме.
от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.
аз и в калояново няколко пъти питах дали има нужда от станциите и в крайна сметка ползвахме само двама,а съм карал от Германия до тук с връзка по станции и улеснението е уникално ,ма здраве да е -другия път ше го направиме.
от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Ами аз писах по темата в темата за тръгване в петък ама вместо смислен отговор, получих храна...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Събора беше на много високо ниво. Организацията беше перфектна. Явно на входа всеки посетител трябваше да получава по 20 лв. бонус затова, че е дошъл да гледа. Аман от закоравялия български манталитет...
Имах удоволствието да бъда в близост в бокса на Сашо и да усетя от близо професионализма във всеки един аспект на състезател като него.
И състезатели, и организатори дадоха всичко от себе си. Продължавайте във същия дух, колеги!
Имах удоволствието да бъда в близост в бокса на Сашо и да усетя от близо професионализма във всеки един аспект на състезател като него.
И състезатели, и организатори дадоха всичко от себе си. Продължавайте във същия дух, колеги!

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.
никога не е имало повече скари от сега, просто хората са три пъти повече, половината неща за които се реве тук зависят само и единствено от собственика на пистата, а не от Клуба
п.п. и колега лапачката я има, ама е за клуба и само Клуба реша кой да продава и кой не

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
rosen.kolarov написа: Адски разочарован отанах от изказванията
за подреждането на автомобилите на пистата и как виждате ли ние не сме ги подредили и вие е
нямало къде да спрете вашите коли ..... само ще пусна една снима
Ако мислите, че ще се справите по-добре Клубът ще ви наеме за следващия събор.
аз отговарях за влизането и подреждането на колите с ясната цел да поберем възможно най-много, всички критики към мен, можете да сравните със снимки от старите събори

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
SKISA написа:почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.
Това с пътуването в колона няма да се получи!Как да не изпреварваш като този пред тебе кара с 60,друг те изпреварва със 160 в аварийното

Просто на сборното място(църна маца)трябва да се отива 1 час по-рано и да се обяснява като на малоумни...и пак няма да стане

ПС Екстра си изкарах аз

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
DarkPsy написа:Най-тъпия събор на който съм бил до сега. Съжалявам че си изгубих времето, всяка година става се по зле.
ама всяка година задължително идваш за да видиш дали е по-зле от предишната

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
SKISA написа:почналият дъжд май ни пообърка и секи се метна в колата и не можахме да се организираме.
Е с Явор не сме пускали никой да минава пред нас, освен теб и червената Е36-ца за да снимате

В петък на лукойла имаше 10тина коли,които тръгнаха към 7:30-7:40 (можеби участници бързащи за записване
) и по тях се юрнаха още 5-6 коли,но после се сетихме,че реално това не е колоната и изчакахме основната колона(много ефектна с тези водещи коли)на 15тина км по-напред.После в самата колона цъфна и някакъв хлОпел дето само бичеше дълги и се юркаше наляво надясно неадекватно,но като цяло пътуването също си беше кефско. 

Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Аз лично съм много доволен от събора, просто от към организация, подреба на програмата, карането на пистата с две думи ми се напълни душата, евала!
А, за нещата, който някой колеги се оплакват, не бъдете толкова дребнави, нека оценим това, което организатори, пилоти и т.н ни предложиха като представление
Още един път с риск да се повторя, събора беше уникален поне за мене!
Дано следващата година още повече идей и различни варианти се измислят, за направата на един хубав събор 

Още един път с риск да се повторя, събора беше уникален поне за мене!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Хорейшио написа:Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам
никой не знае .. даже и тия дето са я правили....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Sharo написа:Хорейшио написа:Само да попитам.... някой така знае ли колко конски сили е бялата М3 Е30... ДТМ ли се води не знам
никой не знае .. даже и тия дето са я правили....
@Sharo а тоя звяр твой ли беше

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
SKISA написа:от три събора си мисля,че трябва да се разбереме колоната да е единична ,да е абсолютно ясно ,че няма право да се задминава ,особено пък водещата кола ,за да може и другите коли по пътя да не им премиме,а и на нас да ни е лесно....ма тва за догодина.
Това се говори всеки път... и тоя път писахме, молихме се... обяснявахме се.... и резултата какъв беше - то се видя... аз по-нагоре писах защо...