Ходене до Пловдив на 15.01.05
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Leon
- старши ентусиаст
- Кара: 328i
Бачковския манастир е прекрасен, кръчмата до него не му отстъпва, пътя е лек, така че ако смогна със задачите и аз се включвам
Never mistake motion for action...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
ами аз съм малко в неизгодна позиция, защото нямам кола и не мога да кажа - аз тръгвам, който иска да дойде, също и не знам кой ден ще почивам - по никакъв начин не мога да поема ангажиментз а организация, колкото и да ми се иска.
Затова давам идей.
Няма ли някъде манастир по средата между София и Пловдив и да отидете (дай боже отидем) поотделно групите, но там да сте (дай боже сме) заедно?
Не можах да намеря нищо, но не знам и как да търся такива манастири.
Пък вече може да се правят различни комбинации - едните, които държат да ядат до М-тел в Пловдив да дойдат с пловдивската група после итн.
Дайте да набележим цел и да стреляме
Ати
Затова давам идей.
Няма ли някъде манастир по средата между София и Пловдив и да отидете (дай боже отидем) поотделно групите, но там да сте (дай боже сме) заедно?
Не можах да намеря нищо, но не знам и как да търся такива манастири.
Пък вече може да се правят различни комбинации - едните, които държат да ядат до М-тел в Пловдив да дойдат с пловдивската група после итн.
Дайте да набележим цел и да стреляме
Ати
Приятели, хайде да отидем до Пловдив и до Бачково - много отдавна не сме навестявали ударната група. Предлагам да уточниме някакъв час на тръгване примерно 9.00, от любимата ни бензиностанция Лукойл след караулката - свързана с толкова приятни спомени лично за мен, надявам се и за вас - и толкова. Няма какво толкова да уточняваме и да се разбираме.
Айде бре Наско.Все едно си някоя срамежлива мадама.Само в Софията си седиш
Нема да те изядем.Пък и да я видим тая БЪРЗА печка,да обсъдим Гран Турисмото и стюардесите
Аз няма да съм с БМВ - Както винаги но това не пречи да си сложа ШАПЧИЦАТА
А Манастири между Пловдив и София МОЖЕ И ДА ИМА но аз не съм запознат.В Копривщица ми се върти идея имаше ли,Нямаше ли но не съм ходил от 8ми клас втория срок там и съм забравил кое къде е
Но не върви да се РЕОРГАНИЗИРАМЕ точно в последния момент.
Друг път МОЖЕ би но сега......
Нема да те изядем.Пък и да я видим тая БЪРЗА печка,да обсъдим Гран Турисмото и стюардесите
Аз няма да съм с БМВ - Както винаги но това не пречи да си сложа ШАПЧИЦАТА
А Манастири между Пловдив и София МОЖЕ И ДА ИМА но аз не съм запознат.В Копривщица ми се върти идея имаше ли,Нямаше ли но не съм ходил от 8ми клас втория срок там и съм забравил кое къде е
Но не върви да се РЕОРГАНИЗИРАМЕ точно в последния момент.
Друг път МОЖЕ би но сега......
- SlipKnoT
- devildriver
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SlipKnoT
- devildriver
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Leon
- старши ентусиаст
- Кара: 328i
И аз се бях заблудил,че 15-ти е неделя В събота ми е невъзможно, така че ще трябва да мине без мен и този път Пловдив
Never mistake motion for action...
- dr-who
- ентусиаст
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Добре де къв е проблема, щом повечето хора не могат на 15-ти, да го направим на 16-ти, ние нямаме нищо против в който и да е ден, тъкмо така ати няма да може да се измъкне
Така като гледам от хората които са писали по темата сме се събрали 7-8 коли, няма ли още желаещи да си направим отново кефа до Пловдив?
Давайте ще бъде весело....
Така като гледам от хората които са писали по темата сме се събрали 7-8 коли, няма ли още желаещи да си направим отново кефа до Пловдив?
Давайте ще бъде весело....
--