"БЛАГОДАРЯ МНОГО"

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 15 Яну 2005, 16:47

Пеца, няма страшно бате, ще я оправим, само звънни като имаш време ;) И на мен не ми се вярва някой от наще хора да го е наравил, ама никой не може да е сигурен :help:

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 15 Яну 2005, 16:54

наистина ако този е истински мъж и си позволява да ускверни бмв нека да излезе и да го видиме що за човек е. с тези постъпки не само се руши имджа на клуба но и членовете му. съжалявам за колата
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

:)

Мнение от Mamouk » 15 Яну 2005, 16:57

Тъпа работа :!:

Съжалявам за колата! А на оня, който го е направил, ще му се върне - умишлено или неумишлено...

Дано само да не е някой от форума и наистина се надявам, че не е :!:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Яну 2005, 16:59

Monkey написа:наистина ако този е истински мъж и си позволява да ускверни бмв нека да излезе и да го видиме що за човек е. с тези постъпки не само се руши имджа на клуба но и членовете му. съжалявам за колата

Ако е истински мъж не би го направил :!:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 15 Яну 2005, 17:06

тои може и да е мъж но с женски полов орган. да но наистина да му се върне тъпкано
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 15 Яну 2005, 17:12

Немисля ,че е някой от форума или поне не ми се вярва :( и аз много пъти съм идвал със 7-мицата /не че е класа като 6-тицата/но все пак никога не съм имал проблеми с хората там досега не е била оквернена от човек във форума , наистина жалко ако някой е постъпил по този начин :(
Няма грозни жени, има трезви мъже!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Яну 2005, 17:17

Мда помоли за записа от бензиностанцията:!: МОже веднъж да послужи за нещо хубаво, а не само за куките!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 15 Яну 2005, 17:35

Колеги,
Вместо да го съжалявате, дайте да направим нещо по въпроса.
Случилото се е меко казано отвратително, просто не мога да го проумея. Трябва да си помагаме в трудни моменти. Само, ако сме задружни нещата ще вървят напред и нагоре. Не мисля, че виновник за стореното е някой от форума, защото всички нас тук ни обединява едно-единствено нещо - страстта към марката BMW! Също така не мисля, че пребоядисването на капака ще е повече от 100-ина лева, затова преглагам:
ДА СЪБЕРЕМ ПО НЯКОЙ ЛЕВ (кой колкото може) И ТАКА ДА ПОМОГНЕМ НА МОМЧЕТО :idea:
Аз ще съм първи и давам 10 лева! :arrow:
И нека това да ни е като "обица на ухото" и всеки просто наглежда колите на колегите когато минава покрай тях, пък кой знае, може и някой път да ни се усмихне късмета и да хванем някой ..... и тогава..... :bang:
Последна промяна ICE на 15 Яну 2005, 17:40, променена общо 1 път

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Яну 2005, 17:36

аз също не мога да повярвам, че може да е някой от нас.
всички са наясно, че по боя, особенно като е прашна, не трябва да се драска, защото се отбелязва. не може някой да направи такава безподобна глупост. надраскали са ти я някъде другаде брат, вероятно просто не си я забелязъл...
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 15 Яну 2005, 17:47

Между другото като стана въпроса (мислех да не го споменавам, ама ми кипнаха лайната и при случката с мадпетьо)аз бях с един мой приятел със един Мерцедес 124-ка бяла, беше си я паркирал в края на еко-то преди това го беше измил, и некой тарикат е бил, от наще хора (все пак е МБ) преди това никъде не сме ходили,си беше лепнал опаковката от разтопения шоколадов бонбон на огледалото на колата. ЕВАЛА БАТКИ МНОО СТЕ ГОЛЕМИ :!: Квото и да е, кола е все пак, и по никакъв начин не е попречила на никой с нещо, не мога да разбера, по тоя начин се показвате, че сте големите БМВ ентусиасти ли? И аз незнам? Квото и да си въобразявате обаче, да знаете, че си показвате единствено нивото на елемантарна култура :!: После ми става болно като някой ми каже: Ми на вас БМВ клуба незнам дали знаеш ама ви се води славата на големи селяндури!
Ми те хората май прави били бе?
Много ще ми е кофти ако този човек е от хората с които се познавам :!:

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 15 Яну 2005, 17:51

аз също съм навит да помогна. но първо опитай да го махнеш с абразивна паста.най- добре ще е ако отидеш на някоя авто мивка гарантирам че ще стане имах същия случай.
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Яну 2005, 17:51

ЗАПИСАААА и после къде видим пръсти режем :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Яну 2005, 17:59

BMW///M-ma6inata написа:...

Дам...Една-две тъпи постъпки, извършени от един-двама деградирали елемента могат да унищожат репотация, градена години...Лощото е, че във всяка една толкова голяма група има отрепки :( И въореки това, не мога да повярвам, че който и да е БМВ ентусиаст би посегнал на Е-24, колкото и комплексиран и завистлив да е... Вече за МВ-то - там работата е друга, макар че е също толкова просташко - все пак за собственика й тази кола може да означава много! Без значение каква е марката й, един истиски автофен не би посегнал на кола! :banghead:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 15 Яну 2005, 18:06

Все си мисля, че преди всичко сме ЦЕНИТЕЛИ, а не ЗАВИСТЛИВИ ЛАЙНЕНЦА, които се държат като талибани. Това го казвам във връзка и с двете случки. Според мен тази с МБ не е по-маловажна от тази с Е24-ката. СРАМОТА КОЛЕГИ! :uups:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Яну 2005, 20:54

ICE написа:Колеги,
Вместо да го съжалявате, дайте да направим нещо по въпроса.
Случилото се е меко казано отвратително, просто не мога да го проумея. Трябва да си помагаме в трудни моменти. Само, ако сме задружни нещата ще вървят напред и нагоре. Не мисля, че виновник за стореното е някой от форума, защото всички нас тук ни обединява едно-единствено нещо - страстта към марката BMW! Също така не мисля, че пребоядисването на капака ще е повече от 100-ина лева, затова преглагам:
ДА СЪБЕРЕМ ПО НЯКОЙ ЛЕВ (кой колкото може) И ТАКА ДА ПОМОГНЕМ НА МОМЧЕТО :idea:
Аз ще съм първи и давам 10 лева! :arrow:
И нека това да ни е като "обица на ухото" и всеки просто наглежда колите на колегите когато минава покрай тях, пък кой знае, може и някой път да ни се усмихне късмета и да хванем някой ..... и тогава..... :bang:

аз подкрепям инициативата - да върнем блясъка на Е24-ката.
Аз също давам 10 лв от мен, който иска да дари нека се обърне към мен или Айс (сори, че те замесвам ;) ) - през седмицата трудно ще съм в състояние да събирам пари, но в четвъртък на Еко можете да ми дадете на мен или Айс (ще записваме имена) и ще направим нещо малко за нас, но голямо за Мадпетио - нашата подкрепа.
С теб сме, Пеца :yes:
Ати

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия