"БЛАГОДАРЯ МНОГО"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Пеца, няма страшно бате, ще я оправим, само звънни като имаш време И на мен не ми се вярва някой от наще хора да го е наравил, ама никой не може да е сигурен
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
:)
Тъпа работа
Съжалявам за колата! А на оня, който го е направил, ще му се върне - умишлено или неумишлено...
Дано само да не е някой от форума и наистина се надявам, че не е
Съжалявам за колата! А на оня, който го е направил, ще му се върне - умишлено или неумишлено...
Дано само да не е някой от форума и наистина се надявам, че не е
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
Monkey написа:наистина ако този е истински мъж и си позволява да ускверни бмв нека да излезе и да го видиме що за човек е. с тези постъпки не само се руши имджа на клуба но и членовете му. съжалявам за колата
Ако е истински мъж не би го направил
Legends may sleep...but they never die!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
- Кара: БМВ 725 Е-38
Немисля ,че е някой от форума или поне не ми се вярва и аз много пъти съм идвал със 7-мицата /не че е класа като 6-тицата/но все пак никога не съм имал проблеми с хората там досега не е била оквернена от човек във форума , наистина жалко ако някой е постъпил по този начин
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- ICE
- Ледения
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колеги,
Вместо да го съжалявате, дайте да направим нещо по въпроса. Случилото се е меко казано отвратително, просто не мога да го проумея. Трябва да си помагаме в трудни моменти. Само, ако сме задружни нещата ще вървят напред и нагоре. Не мисля, че виновник за стореното е някой от форума, защото всички нас тук ни обединява едно-единствено нещо - страстта към марката BMW! Също така не мисля, че пребоядисването на капака ще е повече от 100-ина лева, затова преглагам:
ДА СЪБЕРЕМ ПО НЯКОЙ ЛЕВ (кой колкото може) И ТАКА ДА ПОМОГНЕМ НА МОМЧЕТО :idea:
Аз ще съм първи и давам 10 лева!
И нека това да ни е като "обица на ухото" и всеки просто наглежда колите на колегите когато минава покрай тях, пък кой знае, може и някой път да ни се усмихне късмета и да хванем някой ..... и тогава..... :bang:
Вместо да го съжалявате, дайте да направим нещо по въпроса. Случилото се е меко казано отвратително, просто не мога да го проумея. Трябва да си помагаме в трудни моменти. Само, ако сме задружни нещата ще вървят напред и нагоре. Не мисля, че виновник за стореното е някой от форума, защото всички нас тук ни обединява едно-единствено нещо - страстта към марката BMW! Също така не мисля, че пребоядисването на капака ще е повече от 100-ина лева, затова преглагам:
И нека това да ни е като "обица на ухото" и всеки просто наглежда колите на колегите когато минава покрай тях, пък кой знае, може и някой път да ни се усмихне късмета и да хванем някой ..... и тогава..... :bang:
Последна промяна ICE на 15 Яну 2005, 17:40, променена общо 1 път
- Engi
- Нощния ездач
- Кара: дългия по таван
аз също не мога да повярвам, че може да е някой от нас.
всички са наясно, че по боя, особенно като е прашна, не трябва да се драска, защото се отбелязва. не може някой да направи такава безподобна глупост. надраскали са ти я някъде другаде брат, вероятно просто не си я забелязъл...
всички са наясно, че по боя, особенно като е прашна, не трябва да се драска, защото се отбелязва. не може някой да направи такава безподобна глупост. надраскали са ти я някъде другаде брат, вероятно просто не си я забелязъл...
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Между другото като стана въпроса (мислех да не го споменавам, ама ми кипнаха лайната и при случката с мадпетьо)аз бях с един мой приятел със един Мерцедес 124-ка бяла, беше си я паркирал в края на еко-то преди това го беше измил, и некой тарикат е бил, от наще хора (все пак е МБ) преди това никъде не сме ходили,си беше лепнал опаковката от разтопения шоколадов бонбон на огледалото на колата. ЕВАЛА БАТКИ МНОО СТЕ ГОЛЕМИ Квото и да е, кола е все пак, и по никакъв начин не е попречила на никой с нещо, не мога да разбера, по тоя начин се показвате, че сте големите БМВ ентусиасти ли? И аз незнам? Квото и да си въобразявате обаче, да знаете, че си показвате единствено нивото на елемантарна култура После ми става болно като някой ми каже: Ми на вас БМВ клуба незнам дали знаеш ама ви се води славата на големи селяндури!
Ми те хората май прави били бе?
Много ще ми е кофти ако този човек е от хората с които се познавам
Ми те хората май прави били бе?
Много ще ми е кофти ако този човек е от хората с които се познавам
- krika
- ...и то хидравличен :)
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ЗАПИСАААА и после къде видим пръсти режем
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
BMW///M-ma6inata написа:...
Дам...Една-две тъпи постъпки, извършени от един-двама деградирали елемента могат да унищожат репотация, градена години...Лощото е, че във всяка една толкова голяма група има отрепки И въореки това, не мога да повярвам, че който и да е БМВ ентусиаст би посегнал на Е-24, колкото и комплексиран и завистлив да е... Вече за МВ-то - там работата е друга, макар че е също толкова просташко - все пак за собственика й тази кола може да означава много! Без значение каква е марката й, един истиски автофен не би посегнал на кола!
- ICE
- Ледения
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Все си мисля, че преди всичко сме ЦЕНИТЕЛИ, а не ЗАВИСТЛИВИ ЛАЙНЕНЦА, които се държат като талибани. Това го казвам във връзка и с двете случки. Според мен тази с МБ не е по-маловажна от тази с Е24-ката. СРАМОТА КОЛЕГИ!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
ICE написа:Колеги,
аз подкрепям инициативата - да върнем блясъка на Е24-ката.
Аз също давам 10 лв от мен, който иска да дари нека се обърне към мен или Айс (сори, че те замесвам ) - през седмицата трудно ще съм в състояние да събирам пари, но в четвъртък на Еко можете да ми дадете на мен или Айс (ще записваме имена) и ще направим нещо малко за нас, но голямо за Мадпетио - нашата подкрепа.
С теб сме, Пеца
Ати
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3