Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
haho написа:Ако някой колега тук си мисли че идването на Сбирки е напразно, безмислено, тъпо и Т.Н. по-добре въобще да не си прави труда да идва![]()
С това свое изказване не визирам никого конкретно или обвинявам някого,не искам да се обиждаме![]()
Който иска да идва , никого не караме насила, на всеки му се случва да пропусне сбирка или две![]()
Не сме се трепали да организираме всичко това за да ни обвиняват после в това или онова, писна ми да чета глупости от сорта на "скучно е, малко сме и Т.Н.". Това да не ви е Бар Вариете с програма :?:
Събрала ни е една марка , една страст , а за някои и начин на живот. Така че който има желание ще идва и ще се вижда с другите фенове , а който няма желание прав му път никого не насилваме![]()
И пак казвам Не визирам никого конкретно и не искам да обидя никогоПросто мисля че всички ние които сме направили нещо за организирането на тези сбирки не заслужаваме да се отнасят така с труда ни
![]()
![]()
Преди доста време написах това мнение и все още стоя зад думите си

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Illusion не си права кака
Не съм дребнав ще си нося фанелката но спри да опрекваш че мрънкаме ... Твоята тениска е 6 ако беше така и ти сигурно щеше да скимтиш и ги остави тези неща с тетрадките за 15ти ще ти трябват . Хората си имат малки дефекти и ги споделят а ти можеш само да се радваш че си изрядна . Ако мрънках и смятах че тениската ми не става вече щеше да гори с бензин НО преглъщам малкия дефект и си я нося така че стига заяждане и в най-добрите английски семейства стават скандали
А относно задвижването спокойно идва зимата ще стане студ и искаме не искаме ще се движим в колони до близкото кафине
Игореее защо и ти не влезе в тигана да се пържиш
Айде другия път всички облякани 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- BMW_kiler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно и спокойно
Аз съм твардо ЗА мадамите,смятам че ако по горе опоменатите дами бадат докарани всички фенове за фенката не знам ще бадат доволни и одволетворени
А иначе вече с тия ревове станахме като детско отделение
то не е чак толкова фрапиращо така стои малко по 3D
А относно колоната наистина е жалко че този момент се пропуска от извесно време но в повечето случеи просто не става-3 или 4 коли колона не правят

А иначе вече с тия ревове станахме като детско отделение

А относно колоната наистина е жалко че този момент се пропуска от извесно време но в повечето случеи просто не става-3 или 4 коли колона не правят
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg
"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"
"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
3 или 4 коли бате се събираме по светофарите затова заедно можем повече 

My life is all I have ...
- Illusion
- Бургаското явление
-
Mishel_Vaian написа:Illusion не си права какаНе съм дребнав ще си нося фанелката но спри да опрекваш че мрънкаме ... Твоята тениска е 6 ако беше така и ти сигурно щеше да скимтиш и ги остави тези неща с тетрадките за 15ти ще ти трябват . Хората си имат малки дефекти и ги споделят а ти можеш само да се радваш че си изрядна . Ако мрънках и смятах че тениската ми не става вече щеше да гори с бензин НО преглъщам малкия дефект и си я нося така че стига заяждане и в най-добрите английски семейства стават скандали
![]()
на теб пък кой ти е казал, че си дребнав

ццццц извинявам се, ако съм засегнала теб или някой друг, ама аз се шегувах

а за тетрадките моля те не ми напомняй питаш ли ме дали ми е лесно

така - за тениските мисля, че няма кво повече да коментираме, извинявам се на Мишел и със здраве да си ги носиме всички тениските

а сега по предложението на Владо - идеята е добра, като стане ясно и в колко часа ще е може и да се организира нещо, че както каза Мишел някои хора на училище ходят

а за колоната си мисля, че последните няколко сбирки имаше доста коли, само не знам кво чакаме някой да трагне да ни бута колите ли

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Хората са казали: "Добре, че е майтапа да си кажем истината........."
. Тука май всички ги сърби езика. Кажете какво ви мъчи най-накрая. Баси и обиколките. И всеки има право на коментар и мнение, и никой няма право да му се бърка. Това, че тези тениски имат някакъв дефект е тъпо, но за това нямат вина Хахо И МАГИ, а тези който са ги правили. Всеки се прави на малоумен май, и казва, че не му пука, но му пука и то доста. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве направо полудяхтес тиа тениски--тема номер едно тука
стигате ве--имайте напредвид че съм вече ГЛАРУС заради тиа тениски
който не му харесват да не ги носи---азмойта крива права ще си я носи защото на нея ще пише---въх не знам ве
БАТЕЕ кво пише на мойта тениска ве

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Тоз пък другия ти дори незнаеш какво ще носиш. Хората ти казаха тениската ти е розова с надпис "Чрез окосмяване към висше спортно майсторство". Тези примати от де ги събираш бре, едното жадно го гледам, другото чак и лекоатлет и с ланец (лекоатлет газе).
.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Vlado Sky Fox написа:Тоз пък другия ти дори незнаеш какво ще носиш. Хората ти казаха тениската ти е розова с надпис "Чрез окосмяване към висше спортно майсторство". Тези примати от де ги събираш бре, едното жадно го гледам, другото чак и лекоатлет и с ланец (лекоатлет газе).![]()
![]()
.

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Illusion
- Бургаското явление
-
Vlado Sky Fox написа:Какво се умълчахте всички, нещо да няма засегнати..
Кой ве

Кой е засегнат

Споко скоро пак ще се отнесем със спама

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Маняк, аз искам кола ма са по 700 лв и консуматива идва към 1000лв. Доста е но е яко мания. Ето и сайт за заинтересованите.
http://www.rcmodeli.com/cat.php Манията е голяма но и доста скъпа. Аз имам 2 коли но дигат само 30 км/h
http://www.rcmodeli.com/cat.php Манията е голяма но и доста скъпа. Аз имам 2 коли но дигат само 30 км/h
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto