Бургас-седмични сбирки - 15:00

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 12 Сеп 2007, 15:46

Мойте са Ферари Ф50 и БМВ Z4 обаче работят на една чистота и немогат да се карат 2 те едновременно, Ферарито е с 2 скорости и е по-бързо и то доста, но като цяло са аматьорски модели. :mhihi: . БМВ то е с голям старт. Ако Ламбото е на 27мегахерца няма да можем да ги гоним, преплитат се чистотите. :mhihi:. Абе я си вземи количката и аз ще взема мойте на срещата тази седмица и ще ги видим какво могат. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Сеп 2007, 18:09

Честно казано досега търпях да мрънкате за тея тениски ама вече ми писна :!: Що не си ги направихте в Бургас както вие си искате като сте толкова претенциозни :?: Имат малък дефект тениски, защото са с различен материал двата цвята ви обясних и трудно се напасват. Да бяхте казали, щеше да е с по-тъмното синьо и щяха да са с еднакъв материал и нямаше да има проблеми :idea: Ако знаех, че ще мрънкате толкова много изобщо нямаше да се занимавам с ВАШИТЕ тениски, защото явно не си залужва труда, времето и разходите дето хвърлих на вятъра, за да ви ги направя и дори да не получа и едно МЕРСИ освен от Кало и Маги :!: Евала ви правя :bowdown: Извинявам се ако съм обидил някой с тея думи :!: :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно и спокойно

Мнение от BMW_kiler » 12 Сеп 2007, 19:20

Еми малко тъй се получи ама ши извиняваш
А за другото кажете кога ще е това мироприатие и ще я оформим работата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 12 Сеп 2007, 21:13

SuPeR_FLY и аз мерсим ;)

BMW_kiler написа:А за другото кажете кога ще е това мироприатие и ще я оформим работата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кое от всички мероприятия е :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бургас » 12 Сеп 2007, 21:22

SuPeR_FLY - баце,и от мен мерси.те колегите,само така си говорят,не се обиждай
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Сеп 2007, 22:13

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Сеп 2007, 13:17

Има възможност да отсъствам тази седмица заради командировка но още не е сигурно :roll:
Така че разговорите за новите фанели може да се отложи ;) :arrow:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 13 Сеп 2007, 13:50

:bowdown: :bowdown: :bowdown: . Много БЛАГОДАРЯ, направо нямам думи, да ви кажа как се изкефих на поздравите ви, много мерси иииии нямам думи. Супер сте да знаете. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_kiler » 13 Сеп 2007, 18:22

За гонките във Влас
извинявам се че не уточних :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 540i
Мечтае да кара: Z4 M

Мнение от p01s0n » 13 Сеп 2007, 18:28

и мойта лодка е на 27 мхц

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 13 Сеп 2007, 18:39

То май може да променяш херцовете
ИзображениеИзображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 13 Сеп 2007, 20:45

Абе, я се стегнете, кво сте се вдетенили за някви си тениски! Я ги гледай ти :mhihi: Аз моята още не съм я взел от Сливен, но ако няма дефект, ще я върна, щото повече ми харесва така, прилича на 3D перка :mhihi: Много ме кефи! А на другите дето не им харесва - дайте ги на сираците, те ще ги харесат! Благодаря много на haho&magi за тениските, благодаря много на младши и старши Дунчеви, както и на всички останали, които са замесени в дизайна, изработката и доставката на тениските - върха сте, евала! :bowdown:

ПС: Тоя уикенд или следващата седмица ще ходя до морето да свърша нещо, ще мина през Сливен да се видим с когото можем, след това и през Бургас. А може и в обратен ред - Бургас на сбирката в 3 следобед, моткане до 5,30 - 6, след това газ към Сливен и там сбирка.. ;) Нищо не обещавам, но ще направя всичко възможно ;)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

aaaa

Мнение от bumar » 13 Сеп 2007, 21:43

ас този уикенд съм на Сливен ако някои от вас отива там да пи6е може да минем да видим феновете кви ги вър6ат там :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 13 Сеп 2007, 22:34

Andronoff написа:ПС: Тоя уикенд или следващата седмица ще ходя до морето да свърша нещо, ще мина през Сливен да се видим с когото можем, след това и през Бургас. А може и в обратен ред - Бургас на сбирката в 3 следобед, моткане до 5,30 - 6, след това газ към Сливен и там сбирка.. ;) Нищо не обещавам, но ще направя всичко възможно ;)

Сбирката ни не е ли в 6 :?: :roll:
Да не сте сменили часа нещо и да не сте ме уведомили :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_kiler » 13 Сеп 2007, 22:39

и аз съм изтарвал :( :( :( :( :( :( :( що не казахте само на нас?Кажете колеги :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна BMW_kiler на 13 Сеп 2007, 22:44, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия