Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Мани мани ужас, информацията докато се избистри и се пръснахме като страгали (неможем се събра). Но просто нещата зависиха от информацията, която хич я нямаше на време.

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
еми стават и такива работи кво да се прави
но се пак някои 4ленове на гропировката се сабрахме на място направо.

но се пак някои 4ленове на гропировката се сабрахме на място направо.

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Неделя (07.10..2007
)9ч. кафе Импулс, Меден Рудник
ДА беше забавно днеска, но утре на куп всички на пистата ще е още по-забавно. Ще имат са джаскат един в друг докато се изпреварят.
Утре на сбирката (надявам се да в свърши до 5 ч. рали кроса) да видим за Сливен да се разберем за Драг рейсинга, че там поне нещата са ясни
, и предварително можем да се уговорим.

ДА беше забавно днеска, но утре на куп всички на пистата ще е още по-забавно. Ще имат са джаскат един в друг докато се изпреварят.

Утре на сбирката (надявам се да в свърши до 5 ч. рали кроса) да видим за Сливен да се разберем за Драг рейсинга, че там поне нещата са ясни

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Vlado Sky Fox написа:Неделя (07.10..2007)9ч. кафе Импулс, Меден Рудник
ДА беше забавно днеска, но утре на куп всички на пистата ще е още по-забавно. Ще имат са джаскат един в друг докато се изпреварят.![]()
![]()
Утре на сбирката (надявам се да в свърши до 5 ч. рали кроса) да видим за Сливен да се разберем за Драг рейсинга, че там поне нещата са ясни, и предварително можем да се уговорим.
Братлета радвам се,че подържате огъня на БМВ маняците!Сигурен съм,че утре ще си изкарате добре,а за Драга,заповядайте!!!За нас ще е чест!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
АААААААААААААААААААА за Сливен се разбрахме там сме ас поне от моя страна съм ре6ил твърдо,дано да е весело със сливенската секта

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Много ще сме, аз на който съм казал всички искат да идват, така че трапана ще има. А още четох в тунинг форума на Бургас има инфо, а това значи, че и от тях много хора ще дойдат. Абе общо взето в Бургас който се интересува от такъв род мероприятия вече знае и смята да идва ако няма ангажимент. Темата е от 2 дена.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=70779
Надявам се и Бургаските "БАВНИ" коли да успеят да дойдат. Игор ако е направил самолета ще е интересно.

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=70779
Надявам се и Бургаските "БАВНИ" коли да успеят да дойдат. Игор ако е направил самолета ще е интересно.
- BMW_kiler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно и спокойно
еи пичове останах без кола тапата кола каза че не и се ходи в дебелт и издуха саединителя така че дано има някой в неделя тоест днес на импулс в мр че да има с ко да дода и аз

http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg
"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"
"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Бат Кало къде се губиш
Айде някой да качи снимките че днеска беше нашествието на е36 и дайте малко снимки че взех много често да се сблъсквам с тия М-ки 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Днеска беше панайр, някой преброй ли колите, много бяха, досега толкова мащабно не е ставала сбирка. Някой ако има снимки да сложи. Яд ме е, че бях само за малко, но направо ми направи кефа толкова коли. Паркинга беше пълен.

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ето малко снимки от мен

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- kiko`mpower
- Потребител
-
айде чакаме снимки
пичове аре пишете Л.С като има сабирания из Бургас,ако случайно пропусна да чета тук,в момента съм на морето и с удоволствие бих си докарал задника
или ГСМ 0888 73 24 21
Кирил се казвам,ако на някои му е голяма сметката,ще му платя разговора
гоод лък !

Кирил се казвам,ако на някои му е голяма сметката,ще му платя разговора

Kogato sum prav,sum prav,no kogato gresha,moje da sum bil prav,zatova pak sum prav,zashtoto moje da sam gre6al... !!!Синьо-бял пламък в очите... !!!