14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bavareca1994
- Потребител
-
- Кара: Служебна
Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.
Това ще ми е първи събор. Очаквам го с нетърпение
Имам питанка - ако си платя входа на 17ти и вечерта напусна събора /тъй като ще спим в Пловдив и да го разгледаме групата/ на следващия ден пак ли ще трябва да заплатим цената за вход? Ще има ли някакви пакетни цени за 3те дена като мисълта ми е за 1 ден да е по скъпо отколкото ако си платиш за 2?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
От Варна ще има ли група която ще потегли на 18ти сутринта че да се съберем и да караме заедно 

hus0 написа:От Варна ще има ли група която ще потегли на 18ти сутринта че да се съберем и да караме заедно
За 17-ти ще има със сигурност. За 18-ти не знам.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
doomy525 написа:Имам питанка - ако си платя входа на 17ти и вечерта напусна събора /тъй като ще спим в Пловдив и да го разгледаме групата/ на следващия ден пак ли ще трябва да заплатим цената за вход? Ще има ли някакви пакетни цени за 3те дена като мисълта ми е за 1 ден да е по скъпо отколкото ако си платиш за 2?
На 17-ти вход-а ще е за Cup-а и няма общо със събора. Основния ден на събора ще е на 18-ти (събота) и ще си се плаща като вход конкретно за деня.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
doomy525 написа:Имам питанка - ако си платя входа на 17ти и вечерта напусна събора /тъй като ще спим в Пловдив и да го разгледаме групата/ на следващия ден пак ли ще трябва да заплатим цената за вход? Ще има ли някакви пакетни цени за 3те дена като мисълта ми е за 1 ден да е по скъпо отколкото ако си платиш за 2?
Мисля, че за 3-те дена ще е 15 лева общо като за първия ще е 10 а за вторите два 5 лева (и за двата дена). Предполагам с гривничка на ръката, ще може да си излизаш и влизаш колкото си пъти искаш както беше миналата година.
Имам един въпрос. Къде мога да намеря повече информация за колоната от София и кога ще тръгне сутринта на 17ти?
Поздрави,
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
На 18ти ако има група потегляща от варна да пишат че да мога и аз да карам с тях
- Mollov
- Мародератор
-
Едно важно уточнение (понеже имахме много запитвания):
Достъпът до членският паркинг ще е валиден само за автомобилите на членовете на BMW Club Bulgaria. Стикера на автомобила няма да е достатъчен сам по себе си за удостоверяване на членският статус, като заедно с него ще трябва да бъде показана валидна членска карта + ЛК (за удостоверяване на притежателя на членската карта).
Достъпът до членският паркинг ще е валиден само за автомобилите на членовете на BMW Club Bulgaria. Стикера на автомобила няма да е достатъчен сам по себе си за удостоверяване на членският статус, като заедно с него ще трябва да бъде показана валидна членска карта + ЛК (за удостоверяване на притежателя на членската карта).
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Тази година няма да има комбинирани билети за 2/3 дни ами ще е всеки ден за себе си, за да улесним процедурата. Входа за петък и неделя (БМВ Къп) ще е по 5лв/ден а за събота ще е 10лв., гривни няма да има заради многото злоупотреби, на които му се налага да излиза от пистата ще минава през входа и ще му бъде поставян печат на ръката и като се връща ще го показва.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Mollov написа:Едно важно уточнение (понеже имахме много запитвания):
А ще има ли място за всички...че миналата година на втория ден,не искахте да ме пускате,защото нямало място,а освен член бях и сервизна кола...Е все пак ме пуснахте

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Тази година членския паркинг ще е много по-голям, така че не се притеснявай място ще има за всички
(само си носете стикерите, членските карти и лични карти за да няма обидени)

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
На 18-ти от 10:00 ли почва събора? питам защото не видях в програмата да пише.

- Mollov
- Мародератор
-
Началото/Откриването ще е около 10:30, за да може максимално много хора вече да са се добрали до пистата, да са паркирали и да са влезли вътре... 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Предполагам, че ще обявите програмата за 18-ти на 1-ва страница? 

Мислили ли сте членският паркинг да бъде подреден по модели?
Според мен това би допринесло за съвсем различен и много по-добър облик и атмосфера около пистата.
Обмисляйки такъв вариант, възниква въпроса как предварително може да бъде предвиден броят на колите от модел, съответно мястото за тях, според мен решение е всеки член или спиращ на вътрешният паркинг, да заяви предварително с какъв автомобил ще присъства. Като това може да стане с отделна тема за това или по списък от всеки регионален.
Според мен това би допринесло за съвсем различен и много по-добър облик и атмосфера около пистата.
Обмисляйки такъв вариант, възниква въпроса как предварително може да бъде предвиден броят на колите от модел, съответно мястото за тях, според мен решение е всеки член или спиращ на вътрешният паркинг, да заяви предварително с какъв автомобил ще присъства. Като това може да стане с отделна тема за това или по списък от всеки регионален.