БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
B U L L I написа: верно не видях нищо по пистата,но това слабо ме вълнува защото аз бях там заради хората и марката

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Fenka85 написа:B U L L I написа: верно не видях нищо по пистата,но това слабо ме вълнува защото аз бях там заради хората и марката
![]()
![]()

При мен беше същото.
Fenka85 написа:B U L L I написа: верно не видях нищо по пистата,но това слабо ме вълнува защото аз бях там заради хората и марката
![]()
![]()
това за него наистина е вярно и му прави чест на всеки събор
един от малкото останали от старата генерация
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Колегата Zagy е прав,винаги има варианти със тениски или баджове(за които всеки плаща),съответно да ползва паркинг или подобно.В смисъл,да се личат истинските БМВ фенове,като колегата Dimitroff.Аз примерно не можах да видя хората,които исках да видя точно заради това.И още нещо-наистина няма срамно да поискаш помощ:има хора готови за участват във самата организация и без заплащане,аз съм готов да го правя срещу гарантирано паркомясто и безплатен вход.
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Всичко беше , много по добре органезирано ,от предните години осфен ,това че нямаше място за всчки BMW ентусиясти .Но едно ме радва най-много ,че много силни автомобили имам вече ,с който всички колеги ни радват по трибуните евала . 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
didodi написа:SKISA написа: искам да ми покажеш мястото за колата за 100хил лв на тази снимка вътре и да ми кажеш точно коя кола е трябвало да бъде изкарана навън ,която е дошла рано сутринта ,за да влезе колата за 100хил лв ......ако случайно не се вижда добре има лупичка на разглеждането...
Ония 6-те у лево нали ги виждаш ? Защо не бяха 16 или 26 ? Или ретро паркинг, където човек спокойно да разгледа класиките и до колко са запазени.
И М-ките можеха да са там.....Все си мисля че бутилките с Кардю не седят на рафта на ракията
Не мога да разбера какво толкова мрънкате за това паркиране , аз също паркирах в тревата , няма значение , че съм член на клубът , че съм и модератор , че познавам всички , и точно защото ги познавам и видях че са се сбъркали от бачкане , за да могат такива мрънкала като вас да има къде да отидет , просто си паркирах без да ги занимавам с моята личност!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
невероятен събор се получи според мен , настроение , шоу и много приятели. Искам да изкажа благодарности както на организаторите така и на всички момчета , отелили пари и много време да се готвя за този събор , пък и се представиха отлично на пистата. Благодаря и на всички тези , които ми се връзваха на акъла. ЗА ВАС КАМЕНТИРА ГЕНКА ШИКЕРОВА 

ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
На мен пък не ми хареса!!! Не може ли пак да го повторим след някой друг месец 

Без да влагам лощи чувства,
искам да запитам хората, които
се оплакват, че са шофирали автомобил
с марката БМВ и не са могли да влезат
на пистата в колко часа не са могли да
влезат в 11.00-11.30...
Проблема с задръстването започна да
се проявява след 9.00-9.15, всеки който
има глава на раменете и поне малко синьо бял
пламък в очите, ще дойде преди това
време на пистата...
Да нямаше място за всички, за което
искрено съжалявам, защото и на мен
ми се иска да видя хиляди БМВ-та и
ентусиасти на едно място, но за момента
разполагаме само с това съоръжение...
искам да запитам хората, които
се оплакват, че са шофирали автомобил
с марката БМВ и не са могли да влезат
на пистата в колко часа не са могли да
влезат в 11.00-11.30...
Проблема с задръстването започна да
се проявява след 9.00-9.15, всеки който
има глава на раменете и поне малко синьо бял
пламък в очите, ще дойде преди това
време на пистата...
Да нямаше място за всички, за което
искрено съжалявам, защото и на мен
ми се иска да видя хиляди БМВ-та и
ентусиасти на едно място, но за момента
разполагаме само с това съоръжение...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
kotak написа:Колегата Zagy е прав,винаги има варианти със тениски или баджове(за които всеки плаща),съответно да ползва паркинг или подобно.В смисъл,да се личат истинските БМВ фенове,като колегата Dimitroff.Аз примерно не можах да видя хората,които исках да видя точно заради това.И още нещо-наистина няма срамно да поискаш помощ:има хора готови за участват във самата организация и без заплащане,аз съм готов да го правя срещу гарантирано паркомясто и безплатен вход.
абе тва с тия баджове как си мислите че може да стане... някой от вас които подкрепяте идеята опитвал ли се е да събере пари от всички желаещи от вашия град... да поръчате едикво си... след това да го разпространите... незнаете за колко главоблъсканица и скъсани нерви става въпрос... винаги ще има някой закъснял и забравил... тъкмо ще се погрижиш и за него и ще се появат още 3-ма забравили и закъсняли... след това ще се появят 2-ма неразбрали с които ще трябва да се справиш буквално в последните минути... за събираемоста на парите няма да коментирам...
аз лично не бих се наел да тръгна от всеки един Плевенчанин бмв фен да му записвам ника... да им направя списък след това да поръчвам и след това да им ги раздавам...
по скоро според мен едни празни малки лепещи се табелки... на които с маркер да си напишеш ника, името, егн-то или квото ти скимне...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е тва вече мисля е отразяване на събитието като хората......
http://news.automedia.bg/read/9570.html
http://news.automedia.bg/read/9570.html
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Само едно не ми хареса много дошли за абсолютния сеир от съседните села, включително много пресдтавители от малцинството, като някои (единици) от тях имаха прилично държание, а други отвратително такова. Изключение не напарвиха и българи, които трябва да се срамуват от себе си, но едва ли ще познаят усещането.
Това само не зависеше от организаторите... Но все си мисля, че ако следващия път входа е 15 лева примерно, такива бройки ще са доста по-малко. Знам че не са малко пари, но все пак... се дават веднъж годишно, а и по този начин смятам, че ще е доста по-добре и от към места и откъм всичко. Не казвам, че точно това е решението, но според мен не е зле да се мисли в тази насока.
За останалото какво да кажа, супер беше и организация и всичко, вечерта си изкарахме супер край пистата аз много се забавлявах. Сигурно бях един от първите, които влязоха сутринта на самата писта, за да мога да съм сигурен, че ще паркирам, въпреки немалкото количество бира изпита предната вечер станах навреме
Шоуто беше на ниво, само дето публиката беше малко суха на моменти, но да се надяваме догодина и това ще се подобри
Тая година като че ли имаше доста повече и съскащи колици и мповери и т.н. Супер беше
Догодина надявам се ще мога да присъствам пак 
Това само не зависеше от организаторите... Но все си мисля, че ако следващия път входа е 15 лева примерно, такива бройки ще са доста по-малко. Знам че не са малко пари, но все пак... се дават веднъж годишно, а и по този начин смятам, че ще е доста по-добре и от към места и откъм всичко. Не казвам, че точно това е решението, но според мен не е зле да се мисли в тази насока.
За останалото какво да кажа, супер беше и организация и всичко, вечерта си изкарахме супер край пистата аз много се забавлявах. Сигурно бях един от първите, които влязоха сутринта на самата писта, за да мога да съм сигурен, че ще паркирам, въпреки немалкото количество бира изпита предната вечер станах навреме

Шоуто беше на ниво, само дето публиката беше малко суха на моменти, но да се надяваме догодина и това ще се подобри

Тая година като че ли имаше доста повече и съскащи колици и мповери и т.н. Супер беше

E34, E38
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
justboy написа:...
ми аз имах желанието да поведа една добра агитка и да викаме и да се кефим... ма мойта кобра ми каза "моляте недей да си показваш селянията... дръж се прилично че ме е срам"

за това догодина отивам сам

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Ти защо мислиш, че аз съм сам последните 2 години