"БЛАГОДАРЯ МНОГО"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
- Кара: буретата да пресъхват
това бензиностанция на Еко Елда ли е ,или Екопетролеум .. ако е Еко Елда ,те са официално на наша поддръжка и ще дават безропотно записа от камерите(дано колата е в обсега им)на някой колега от София .. ако е така свиркайте .. а за колата - СВЕТОТАТСТВО Е ДА ОСКВЕРНИШ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН ТАКАВА КОЛА !!!
- BMWALPINA
- и аз незнам
- Кара: E36 325i
Alexi написа:това бензиностанция на Еко Елда ли е ,или Екопетролеум
Екопетролеум e
Който го е направил му пожелавам да му изсъхнат ръчичките
И аз ще дам някви пари да помогне на МадПетио.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
Преди малко минавах покрай "Софияленд" и ми направи впечатление, че ЕКО-то там вече е "ЕКО ЕЛДА". Така, че може би Алекси може и да е полезен. Естествено отчитам, че сбирката е била на бул. България.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
не може бе колега някой да го е направил от нашите просто защото може да сме луди,може да сме селяни ама никога НИКОГА няма да се бъзика по такъв начин с колегата...Ако беше някой от форума и искал да направи майтап (както аз направих) веднъж щеше да вземе едно листче от тези които се залепват или тиксо в краен случай и да залепи един лист и да пише каквото иска (аз написах на един колега че му изкупувам колата за 1000 лв написах реалния ми номер ама за име Мюмюн ) той се сети чак когато взе да набира телефона че бях аз...Както и да е...не му е тук мястото...
Мен ме съмнява много да не би да бяха онази група хлапета които се напиваха там както ония път дето бях и аз...Ако са били и тогава нищо чудно те да са го направили ама поискай видеозапис..Камерите обхващат цялата бензиностанция даже и малко от пътя и силно се надявам да ги намериш..и като ги намериш ще измислим начин да им е*ем мамата спинозна,бял ден да не видят коп***та керливи
Това е подобно с това някой да мине и да ти опикае дома и да я нарисува с графити...да пукнат дано!!
Мен ме съмнява много да не би да бяха онази група хлапета които се напиваха там както ония път дето бях и аз...Ако са били и тогава нищо чудно те да са го направили ама поискай видеозапис..Камерите обхващат цялата бензиностанция даже и малко от пътя и силно се надявам да ги намериш..и като ги намериш ще измислим начин да им е*ем мамата спинозна,бял ден да не видят коп***та керливи
Това е подобно с това някой да мине и да ти опикае дома и да я нарисува с графити...да пукнат дано!!
- NeoPrint
- бай печатар
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- LuBo1
- води статистиката
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- madpetio
- Новият ПИКАСО
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Engi написа: надраскали са ти я някъде другаде брат, вероятно просто не си я забелязъл...
Eййй пиле мислиш ли че просто се качвам и карам тази кола
По 3 пъти я обикалям и я оглеждам...просто това го нямаше
А в петък сутринта бях на автомивката и това в дясно ми го показаха преди да почнат да мият колата
Абе както и да е... за мен това си е чиста СЕЛЯНИЯ.
Никога няма да тръгна да драскам върху кална кола с пръст
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе момчета покраи колата постоянно имаше хора от клуба и поне аз не видях други (не че познавам всички). Но да се твърди ,че някои станичен е дошъл от някъде и я е надраскал е малко смешно.
Жалко наистина че точно на тази кола се случи.
Но ако е нарисувано с пръст ще се махне с шлаиф паста доно само не е с ключ или нещо железно.
Жалко наистина че точно на тази кола се случи.
Но ако е нарисувано с пръст ще се махне с шлаиф паста доно само не е с ключ или нещо железно.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3