Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10
нашата група тогава няма смисъл да се бъхти до плевен и после пак обратно
към ловеч,тъй че ще пристигаме направо на въпросното ловешко летище
ако няма други промени
към ловеч,тъй че ще пристигаме направо на въпросното ловешко летище
ако няма други промени

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 400кс
- Мечтае да кара: ново бмв
- Детайли за колата: Дизел
АУ ще стрелямена дойренци освен донът
ще имате възможност и да пийнете и подложите
на подвижната червена лафка 
ще имате възможност и да пийнете и подложите

Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Ogi написа:Информацията за кръчмата:
Поморийска мускатова ракия - 50 гр.
Хич не ме брой ако няма пЙерлова

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ето и банковата ми сметка в Банка ДСК:
Огнян Василев Симеонов
iban:BG96STSA93000017959270
в "основание за плащане" пишете "захранване на сметка" така няма да ви бъде взета такса за превода, единственото важно нещо е да напишете вашите имена при превода за да знам кой ми ги е пратил
Моля всеки който преведе пари да ми напише л.с. със сумата която е изпратил, от кое име, и за колко човека става на въпрос...
Огнян Василев Симеонов
iban:BG96STSA93000017959270
в "основание за плащане" пишете "захранване на сметка" така няма да ви бъде взета такса за превода, единственото важно нещо е да напишете вашите имена при превода за да знам кой ми ги е пратил
Моля всеки който преведе пари да ми напише л.с. със сумата която е изпратил, от кое име, и за колко човека става на въпрос...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Здравейте, много се радвам че в нашия град ще има такава сбирка и ще бъда с вас навсякъде,дори и вечерта. Имам голямо желание да се запозная със всички ви. За да улесня запознанствата ще донеса малко домашна 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Kroki написа:Здравейте, много се радвам че в нашия град ще има такава сбирка и ще бъда с вас навсякъде,дори и вечерта. Имам голямо желание да се запозная със всички ви. За да улесня запознанствата ще донеса малко домашна
а така ди със това трябваше да започнеш

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
абе тази кръчма ще ни сбере ли ако сме над 200 чевека
то фенове много ама и пияниците няма сме малко 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е начи ще намерим общи теми
, на 17 съм ако има значение 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Преди 5 минути разговарях с г-н Сашо Сейков, някъв гей от общината разглеждащ молбата ни за парадна обиколка на град Плевен... убеждаваше ме че е по добре да си наемем няколко патрулки които да ни ескортират вместо да ни дадат своето разрешение за обиколката, да сезират полицията и всичко да стане безопастно и безплатно... каза ми също че ако нямаме пари за полиция да преминем през града нерагламентирано като спазваме всички ограничения
Аз разбира се неиздаржах и започнах да го нареждам... обясних му че Плевен е най-незаинтересованата община към автомобилните спортове... че убиват в зародиш всеки атракцион готов да посети Плевен и т.н. и т.н. след 20 минути обяснения как трябва да се ръководи една община
г-н Сейков каза че за сега няма да отказва молбата ми и ще се консултира със полицаи и други общини които са се сблъсквали с такова нещо... така че до края на деня ще ми даде своя отказ общо взето...
така че обиколката на Плевен ще е нерагламентирана, ще блокираме всички кръстовища през които ще преминем с наши автомобили и конуси за да може да премине колоната безопастно и бързо... вече имам план как да протече точно обиколката и как да координираме нещата... от вас се иска само да не се притеснявате
мислех си да му паркирам на кмета 100 бмв-та на плочките пред общината ама ще е грубо нали

Аз разбира се неиздаржах и започнах да го нареждам... обясних му че Плевен е най-незаинтересованата община към автомобилните спортове... че убиват в зародиш всеки атракцион готов да посети Плевен и т.н. и т.н. след 20 минути обяснения как трябва да се ръководи една община

така че обиколката на Плевен ще е нерагламентирана, ще блокираме всички кръстовища през които ще преминем с наши автомобили и конуси за да може да премине колоната безопастно и бързо... вече имам план как да протече точно обиколката и как да координираме нещата... от вас се иска само да не се притеснявате

мислех си да му паркирам на кмета 100 бмв-та на плочките пред общината ама ще е грубо нали

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ogi написа:...мислех си да му паркирам на кмета 100 бмв-та на плочките пред общината ама ще е грубо нали
Защо бе Оги,даже може да го повозим малко или даже и стартове да дава с една червена кърпичка

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Ogi написа:... убеждаваше ме че е по добре да си наемем няколко патрулки които да ни ескортират вместо да ни дадат своето разрешение за обиколката, да сезират полицията и всичко да стане безопастно и безплатно... каза ми също че ако нямаме пари за полиция да преминем през града нерагламентирано като спазваме всички ограничения
Хмм , миналата година и при нас беше същото , д.ба и бюрократщината му .А спомена ли за цени за наем на патрулните автомобили ,... в смисъл всичко легално и т.н.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Is написа:Ogi написа:... убеждаваше ме че е по добре да си наемем няколко патрулки които да ни ескортират вместо да ни дадат своето разрешение за обиколката, да сезират полицията и всичко да стане безопастно и безплатно... каза ми също че ако нямаме пари за полиция да преминем през града нерагламентирано като спазваме всички ограничения
Хмм , миналата година и при нас беше същото , д.ба и бюрократщината му .А спомена ли за цени за наем на патрулните автомобили ,... в смисъл всичко легално и т.н.
ако успеят да ми дадат отговор до 1 час ще ида веднага при шефа на РДВР-то... понеже приемния му ден е вторник от 14:30... ако не чак следващата седмица във Вторник отново ще разговарям със шефа на РДВР-то и ще се опитам да го обедя да ни подкрепят без разрешението на общината...
и както казах ако ни бъде отказано... назначавам 5 нашенски коли да блокират 3-те крастовища през които ще минем и така...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
S7 написа:само не разбрах тази кръчма колко народ може да сбере?
Запази ли сме 120 места, като имаме оговорка при нужда да резервираме още... на 26-ти отиваме и внасяме парите за колкото човека сме събрали и ще резервираме + 10-тина бройки отгоре с оговорката да се платят 2 дни преди ресторанта
B U L L I написа:да ве ,я по серизно по темата.
оги може ли в първия си пост да пишеш кой е пращал кинти за да
придобиваме представа кои ще са в ръчмата и с кой ще изтърбушим хотела

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
oo и аз идвам 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Явор написа:oo и аз идвам