BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ех как ме е яд, че тръгнах за София, трябваше за утре сутринта да оставя
Много се радвам, че сте се събрали! Другия път и аз съм 1000% на линия! А с HAMANN (И приятелКИТЕ ни
) снощи какво шоу си направихме към Карандила моля се другия уикенд пак да позволява обстановката
LAST RIDE не съм те видял на летището
Иначе нормално, кво очаквате е30 323 да пада от е36 и е46 320 (316 според собственика
) ли - не става така
А кабриото нещо не е в топ кондиция за съжаление
Поздрави и до неделя.

Много се радвам, че сте се събрали! Другия път и аз съм 1000% на линия! А с HAMANN (И приятелКИТЕ ни

LAST RIDE не съм те видял на летището

Поздрави и до неделя.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
b2 написа:LAST RIDE не съм те видял на летищетоИначе нормално, кво очаквате е30 323 да пада от е36 и е46 320 (316 според собственика
) ли - не става така
![]()
Бе тои собственика ......

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
LAST RIDE написа:b2 написа:LAST RIDE не съм те видял на летищетоИначе нормално, кво очаквате е30 323 да пада от е36 и е46 320 (316 според собственика
) ли - не става така
![]()
Бе тои собственика ......![]()
![]()
SUPER_FLY се наслуша на бисери днес
NO COMMENT

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Маи е по добре когато загубиш просто да кажеш "мамка му паднах" а не да плещиш глупости и да се чудиш как да се извиняваш. Но все пак свят голям хора разни! Негово право е да не признава нали така.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Като за първа сбирка стана ПЕРФЕКТНО. Дори и в най-смелите си мечти не подозирах, че ще се съберем толкова много хора.
Coooooooll
Да земем да сложим по един стикер BMW TEAM Sliven, под стикерите на форума?

Coooooooll
Да земем да сложим по един стикер BMW TEAM Sliven, под стикерите на форума?
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Колекага Super_Fly го предложи това, но аз съм със тълпата. Ако искате нека да гласуваме.
Според мен трябва да е CLUB, защото в клуба членуват хора с еднакви интереси с иедята да постигнат някаква цел, като са готови на саможертви, а в отбора не е така. То си е отбор. Примерно Отбор ЯгоТки и отбор Тикви. Докато Клуб на Ракията, Клуб на Виното. :Р
Но пък от гледна страна на това, че ще сме към БМВ КЛУБ България, някак си като, че ли е по-добре да сме ТЕАМ, за да се знае, че сме от БМВ КЛУБ България иначе все едно, че сме отделно от тях и нямаме нищо общо с тях.

Според мен трябва да е CLUB, защото в клуба членуват хора с еднакви интереси с иедята да постигнат някаква цел, като са готови на саможертви, а в отбора не е така. То си е отбор. Примерно Отбор ЯгоТки и отбор Тикви. Докато Клуб на Ракията, Клуб на Виното. :Р
Но пък от гледна страна на това, че ще сме към БМВ КЛУБ България, някак си като, че ли е по-добре да сме ТЕАМ, за да се знае, че сме от БМВ КЛУБ България иначе все едно, че сме отделно от тях и нямаме нищо общо с тях.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
HAMANN написа:Но пък от гледна страна на това, че ще сме към БМВ КЛУБ България, някак си като, че ли е по-добре да сме ТЕАМ, за да се знае, че сме от БМВ КЛУБ България иначе все едно, че сме отделно от тях и нямаме нищо общо с тях.
Разбрал си какво имам предвид