BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
A_DUNCHEV написа:Някой ще получи инфаркт! А аз щях да се задавя като видях тази вана на колела! Ебати кривокракия пумпал!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момци,очаквайте "Хонда отвръща на удара"!Сега сигурно се търсят гадни снимки на БМВ-та!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- fifi_kukus
- Потребител
-
[quote="AVOGARDO"]тарся си за е30 задни стопове (двойните)
ако някой има да си каже цената
[/quo МАГАЗИНА ДО ПАЗАРА ПИТА ЛИ
ако някой има да си каже цената

A_DUNCHEV написа:Момци,очаквайте "Хонда отвръща на удара"!Сега сигурно се търсят гадни снимки на БМВ-та!![]()
![]()
Не,напротив от тва грозило нема по гадно мой..нема кво да търся....

Апък за вчерашните постове,малко се извинявам,че бях пиян

След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.
- ка3ака
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 М3 Е46 М3 F10 535i
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
хахахаххахахахахха
бахти 3 страници храна
отдавна не се бях смял така
що става въпрос за гонката м/у мен и Кокича няма проблеми само да имам някой път повече бензин и то който сам си сложил аз а не Тати
Ще се пуснем аз съм съгласен за спорта ей така
може да сам със 115 кончета само ама........
поне карам БМВ и сам горд от това а че дали една хонда ще ме бие или не не ми пука аз сам човек както мога да побеждавам както всеки ден из града като изляза някви ръждетници и гоуфови ми се напъват ама...... истината винаги си проличава
кеф ми е да си
БМВ-то и никой и с нищо неможе да ми развали кефа
ееее ся неможе всички БМВ-та да са бегачки но ..... някои ден и моята ще стане едната от тях
и ако Кокича ме бие (което мн мн не ми се вярва защото Бимата си понавървява (естественно че ще си защитя марката) ) ще падна но ще имам и стимул да правя все повече и повече по колата за да мога някой ден да го накажа и аз
хайде стига още сам ръсил
лека вечер и умната с алкохола и шофирането

бахти 3 страници храна
отдавна не се бях смял така

що става въпрос за гонката м/у мен и Кокича няма проблеми само да имам някой път повече бензин и то който сам си сложил аз а не Тати

може да сам със 115 кончета само ама........
поне карам БМВ и сам горд от това а че дали една хонда ще ме бие или не не ми пука аз сам човек както мога да побеждавам както всеки ден из града като изляза някви ръждетници и гоуфови ми се напъват ама...... истината винаги си проличава

кеф ми е да си

ееее ся неможе всички БМВ-та да са бегачки но ..... някои ден и моята ще стане едната от тях

и ако Кокича ме бие (което мн мн не ми се вярва защото Бимата си понавървява (естественно че ще си защитя марката) ) ще падна но ще имам и стимул да правя все повече и повече по колата за да мога някой ден да го накажа и аз

хайде стига още сам ръсил
лека вечер и умната с алкохола и шофирането
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
A_DUNCHEV написа:Някой ще получи инфаркт! А аз щях да се задавя като видях тази вана на колела! Ебати кривокракия пумпал!
Искам да си купя такова кошче за боклук като тази ОНДА за да слагам на малкия нааканите памперси

Миро винаги блестиш с интелект,и цветущи изрази!Браво момчета взимайте пример,да не остане някой от вас не обидил Хонда,Волксваген и Опел.....!Срам!Срам!
Айде стига толкова...колкото до хондата-тя не е направена с цел да е красива,тва е футуристичен модел за супер претъпкани градове...стига вече...скоро няма да има за какво изобщо да си говорим с вас...!?!(тука има скрит смисъл,в контекста е тва което се опитвам да ви кажа ако не го разберете мога и да съм по-конкретен:) )
Киро мой...остави бензина брат звънни ми да те повозя ей така приятелски (не се заяждам)може пък да си промениш мнението...

Киро мой...остави бензина брат звънни ми да те повозя ей така приятелски (не се заяждам)може пък да си промениш мнението...
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.