BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 19 Яну 2008, 19:41

miro_mcm написа:
krelion написа:Миро винаги блестиш с интелект,и цветущи изрази!

Ми кво бре пич сам си го търсиш понякога, защо се сърдиш не мога да разбера пък отношението ти към мен всеки го знае то не е дет се вика "ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА" за това давай го по полека и се радвай на живота!

Добре е Миро къде си го намерих?Искам да немериш поста където лично те обидих,или обидих марката ви?Където АЗ обидих Вашата марка?За обратното няма да коментираме....Три страници "храна" и защо не разбрах?Начи аз да не се обиждам?Към теб нищо лично,просто ти винаги ми влизаш с най-грубите постове за тва.....!
На новото момче добре дошъл,големи пичове са,ама други марки автомобили не им споменавай ;)
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 19 Яну 2008, 20:35

ПИТАЙ НЯКОЙ ОБЩИ ПРИЯТЕЛИ ТЕ ЩЕ ТИ КАЖАТ КВО СИ ГОВОРИЛ ЗА МАРКАТА И ПО ТОЧНО ЗА МЕН И МОЯТА КОЛА
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 19 Яну 2008, 20:47

bozukov_g написа:ПИТАЙ НЯКОЙ ОБЩИ ПРИЯТЕЛИ ТЕ ЩЕ ТИ КАЖАТ КВО СИ ГОВОРИЛ ЗА МАРКАТА И ПО ТОЧНО ЗА МЕН И МОЯТА КОЛА

:shock: :shock: :shock: :shock: Опа тука се обърка...дай да не си говорим така Жоре....кой кво е говорил!За марката не ме ебе,ще си говоря квото си искам ама за твоята кола....тука вече има конспирация...!
Кой да питам Радото ли?Еми питам го.......Радо ти си на ред...да чуем какво съм говорил за Гошо и неговата кола!Ей-тука пред всички!Освен това,че по два пъти на ден те пидам Жоро да не се обижда от тва дето пиша във форума макар,че в действителност незнам кой може да се обиди..... :roll:
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 19 Яну 2008, 21:05

кокич тука пък ти се обърка :kuku: що реши че точно аз трябва да съм казал нещо на гошо :?: търси друг информатор :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 19 Яну 2008, 21:22

ikonkata написа:кокич тука пък ти се обърка :kuku: що реши че точно аз трябва да съм казал нещо на гошо :?: търси друг информатор :mhihi:

Добре ясно....аз съм най-гатното копеле дето говори зад гърба на всички 8) Разбирам....ами добре тогава здраве да е.....в момента не съм в настроение да се карам с който и да е... а тоя дето ти го е казал тва само го съжелявам мой....не знам кой е и не искам да знам...щото той е скапан интригант явно халициониращ....тва е от мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 19 Яну 2008, 21:27

ето затова някой път ненавиждам тъпите шеги във форума.Защото някои не ги понасят и става разваляне на приятелство от някви тъпи шеги.За какво се дразните за някакви глупости Кокича е от хонда клуба но е идвал и с нас на Бмв похода до Шипка и каво прекарахме си супер ? Стига сте се карали за глупости.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Яну 2008, 22:08

Наистина не си заслужава да се карате,марките са си марки.Аз всеки ден се мъча да вкарам в глават ана един алфаджия че бмв-то е къде къде по.Но той алфа та алфа.Всеки си харесва определенна марка,те и за това са толкова много.Не е хубаво да се говори зад гърба ако има нещо си го казвайте в очите и това е.Айде мир ;)

П.С:Дано някой сега не вземе мене да награби :confused:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 19 Яну 2008, 22:12

Да са маате с тез BMW-та, че ми писна от вас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 19 Яну 2008, 22:21

Айййййййййй на здраве на всички че живота си ебал майката :weed: :bchug: :bchug: :bchug:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Яну 2008, 22:31

Spit-Fire написа:Айййййййййй на здраве на всички че живота си ебал майката :weed: :bchug: :bchug: :bchug:
Алкохолик ще идвам до Сливен да ти опъвам ушите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 coupe IS
Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ

Мнение от Dafy » 19 Яну 2008, 22:40

Киро, не забърквай хората с твойте глупости ! Като си купиш кола тогава гоеори ... Аз честно да си призная се наплаших доста от станалото на летището и смята докато не се оправи времето да не ходя на там ! Кой каквот иска да казва ама на мокро и мъгливо си е Е*ало майката ...
Кокич, btw никой до сега не е казал лоша дума за мене макар да се вясвам на о5 винаги с Жигулката ... опитаха да ме апострофират, но може и Пецата да каже, че за 19 годишна си е доста в реда на нещата ...
Пецата пък е с Ауди ... и той почти винаги е в устите на хората от теам-а но не се дразни ... или поне не го показва ...
Всичко е добре когато има повече :D
Peace !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 19 Яну 2008, 22:50

Малиии ... много спор тука много нещо. На Гошо кво да му кажеш за колата .... не стаа .... да си признава тука (RIGHT NOW) :mhihi: ... че иска да я сменя с Х5 4.4 :lol:
Радо ... ти пък кви покани чакаш за гонки .... ся март като си дойда и ми земат книжката, ще ти подаря едно черно Е34 1:32 и аз ще си купя едно червено Е30 1:32 и ще се гоним на масата в хола ви :mhihi: ... ама пак ще се оглеждаме къде свършва, че да не ги чупим и тях :mhihi:
Аз май пак БМВ ще си купя :shock: .... а тъкмо си харесах едно Хонда :mhihi: , ама ме мързи да се регистрирам в Хонда клуба...а и там нещо се ефтино искат да пазарят .... тука в БМВ Форума по-добре се продава :lol:
И да кажа само ... че ся като се продаде най-бързото БМВ след М-ките ... на Гошо става най-бързата бегуна у Сливену Гарду след М-ките :shock:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 19 Яну 2008, 22:55

Недей, че ще му се дигнат въшките :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 20 Яну 2008, 9:52

AlibiTu написа:Малиии ... много спор тука много нещо. На Гошо кво да му кажеш за колата .... не стаа .... да си признава тука (RIGHT NOW) :mhihi: ... че иска да я сменя с Х5 4.4 :lol:
Радо ... ти пък кви покани чакаш за гонки .... ся март като си дойда и ми земат книжката, ще ти подаря едно черно Е34 1:32 и аз ще си купя едно червено Е30 1:32 и ще се гоним на масата в хола ви :mhihi: ... ама пак ще се оглеждаме къде свършва, че да не ги чупим и тях :mhihi:
Аз май пак БМВ ще си купя :shock: .... а тъкмо си харесах едно Хонда :mhihi: , ама ме мързи да се регистрирам в Хонда клуба...а и там нещо се ефтино искат да пазарят .... тука в БМВ Форума по-добре се продава :lol:
И да кажа само ... че ся като се продаде най-бързото БМВ след М-ките ... на Гошо става най-бързата бегуна у Сливену Гарду след М-ките :shock:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Яну 2008, 10:23

Ей Кокич имам една оригинална Зендер добавка за двоен стоп (тая черната), може да зарадваш баща ти ;)

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия