Италианско преследване Плевен - 3-ти кръг + Дрифт + Тунинг
Модератори: mitaka7, Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Същото и при мен.SpUd3r написа:ludiagsm написа:ми незнам как се казва говорихме си ама така и не му знам иметоSpUd3r написа:ludiagsm написа:мом4ето с е36 325 тдс и тн
да не е идвал Ники Лудия случайногаброжски номер сива тдс-ка
е ви клип4е с малка 4аст от лудницата след официалното мероприятие това което никога няма да се слу4и на калояноео докато бай мустак е 6ефаhttp://www.youtube.com/watch?v=v7XQp_bV7E8
щом е габровка значи не е той, а за клипчето ми дава
"This video is unavailable."
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
ludiagsm написа:ми незнам как се казва говорихме си ама така и не му знам иметоSpUd3r написа:ludiagsm написа:мом4ето с е36 325 тдс и тн
да не е идвал Ники Лудия случайногаброжски номер сива тдс-ка
Момчето се казва Иван
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
На тая писта толкова простотии сме правили:
1-С един приятел се гоним, той ме загубил от поглед(разказвам го както той го е видял) и, като излиза от завоя и ме гледа - срещу него. Бях минал напряко с Аудито
.
2-Пак с него - бием ръчни по завоите(той е с Рено 9, аз пак с Аудито)
3-Бившите(вече) съученици обърнаха там един трабант, после с един Голф 3 се удариха, после пред даскало ме караха да бия ръчна и да спра зад един джип на една приятелка на 180 градуса. Успях да направя около 160 без да ударя джипа(пак с Ауди-то)
. Абе какви ли не неща сме правили със старите коли(после винаги го качвах на рампа да го видя има ли му нещо - не, като танк беше задницата, ма то и беше леко отзад), ма с по-нова не бих го направил(поне докато не изкарвам толкова пари, че всеки месец да си взимам по една Е36-ца)
.
Ма добре сте се представили след състезанието, спор няма
1-С един приятел се гоним, той ме загубил от поглед(разказвам го както той го е видял) и, като излиза от завоя и ме гледа - срещу него. Бях минал напряко с Аудито

2-Пак с него - бием ръчни по завоите(той е с Рено 9, аз пак с Аудито)
3-Бившите(вече) съученици обърнаха там един трабант, после с един Голф 3 се удариха, после пред даскало ме караха да бия ръчна и да спра зад един джип на една приятелка на 180 градуса. Успях да направя около 160 без да ударя джипа(пак с Ауди-то)

Ма добре сте се представили след състезанието, спор няма

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
след официалната 4аст стана ебаати анархията на пистата
беше яко мармалад
секи квот си искаше правеше,аз повозих една 4ужда жена
а едно халди реши да пробва дали може да се покатери по едно дарво с бабуна от пясак пред него,резултата беше фар,маска с броня и кво ли не по ока4ването
кофти раота ма халди се пак
,Алекс евала за това което направи с Дунев и не обращай внимание какво говорят "аматйорите"
ако ще и господ да се ка4и в мартени4ката няма как да кара наравно с Дунев поради простата при4ина 4е колата е по слаба
евала и на Искрен и Християн,перфекна организация,а ве4ерта в неделя допуснаха дрифт анархията да стане пълна
,аз много сажялавам 4е колата се прееба то4но когато по4нах да хващам завоите
но след две семдици нема е така
пс.и тоя път не хварли водата

пс.и тоя път не хварли водата

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ludiagsm написа:Дам не беше 4естно принципно организатори и професионалисти не би трябвало да у4астват в класирането да карат демонстративно за спорта да ,беше голям кеф да ги гледаме евала на див4о и дунеф карат супер, но спрямо останалите не е 4естно защото имаше още няколко каращи мом4ета които останаха неоценени ,като алекс ,варненски отка4алки,мом4ето с е36 325 тдс и тн

ludiagsm написа:Дам не беше 4естно принципно организатори и професионалисти не би трябвало да у4астват в класирането да карат демонстративно за спорта да ,беше голям кеф да ги гледаме евала на див4о и дунеф карат супер, но спрямо останалите не е 4естно защото имаше още няколко каращи мом4ета които останаха неоценени ,като алекс ,варненски отка4алки,мом4ето с е36 325 тдс и тн
луд, Тошко не е професионален дрифтър и това, че е професионален пистов пилот няма нищо общо с дрифта, както и ФИА няма нищо общо с дрифта по света, така че той кара наравно с нас и има право да бъде оценяван наравно с нас

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Svetlix написа:Ogi написа:ама да ви кажа чесно най много се изкефих на себе си![]()
![]()
![]()
E че ти си беше невероятен :Р
ПС: Колата на Дунев мисля, че е 200SX, a не 240SX ...
най накрая някой да ме признае

П.С. направо си е 200ЕСХИКС
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
difcho
лично аз сам много доволен от това което правиш,искрено се надявам да продължаваш да ни събираш на това място за напред
алекс а ти маи си си повярвал а
а сони е роден за водещ
лично аз сам много доволен от това което правиш,искрено се надявам да продължаваш да ни събираш на това място за напред

алекс а ти маи си си повярвал а

а сони е роден за водещ

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5