Mесечни срещи на BMWPower в Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
значи правихме на това място последната сбирка и тогава трябваше да заявя колко човека ще има,както тогава и сега ще е същия проблем,даже маи ще е по сложно щото тогавашната сбирка бе така наречена без жени и бяхме около 50 човека,а сега ще сме пак 50 и като прибавим жените и децата и роднините от каспичан работата ще иска сериозна организеишън.
сашо имам телафона на шефката ако трябва ше звънкъме.
да, няма да е на 02.02 щото и ние със алекс ше празнуваме в софия
сашо имам телафона на шефката ако трябва ше звънкъме.
да, няма да е на 02.02 щото и ние със алекс ше празнуваме в софия

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Були това нали за една и съща хижа говорим
Където е онова оръдие
Другата неделя най-вероятно ще гледам да се кача до горе/ако се приберем навреме/,ако ли не тогава освен по телефона
Днеска се видяхме с Любака и може и да очакваме и от Пловдив но зависи как ще тръгне хорото и нищо чудно да се остане с приспиване
Но нека да видим първо колко горе долу човека ще сме

Където е онова оръдие

Другата неделя най-вероятно ще гледам да се кача до горе/ако се приберем навреме/,ако ли не тогава освен по телефона

Днеска се видяхме с Любака и може и да очакваме и от Пловдив но зависи как ще тръгне хорото и нищо чудно да се остане с приспиване

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
кво стаа тука-пак некви недомлъвки-организирате нещо ама тихичко май! Алекс написа:Були това нали за една и съща хижа говорим![]()
Където е онова оръдие![]()
Другата неделя най-вероятно ще гледам да се кача до горе/ако се приберем навреме/,ако ли не тогава освен по телефона![]()
Днеска се видяхме с Любака и може и да очакваме и от Пловдив но зависи как ще тръгне хорото и нищо чудно да се остане с приспиване![]()

bmwfena написа:! Алекс написа:вие си избирате гостите-дано да не съм от нежеланите![]()
много добре знаеш че не си

щях да ви пускам лично на тебе и Младен и другите но нямах време

а и има вероятност да ми караш някое гуме за тогава провери за размер 215 40 16;)
Були ако найстина вземе та стане някой проблем с организацията или се правят на интересни ще мислим компромисен вариант но най важното е да знаем приблизително колко човека ще сме за да можем до края на тази седмица да говорим за хижата а и смятам че и да останем с приспиване както май и ще стане то да е на Баните

затова до края на тази седмица всеки да пише с колко човека за да си правим сметката

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
нали знаеш че вече имам всичко....ми много силен с тиа гуми съм станал! Алекс написа:bmwfena написа:! Алекс написа:вие си избирате гостите-дано да не съм от нежеланите![]()
много добре знаеш че не си![]()
щях да ви пускам лично на тебе и Младен и другите но нямах време![]()
а и има вероятност да ми караш някое гуме за тогава провери за размер 215 40 16;)
Були ако найстина вземе та стане някой проблем с организацията или се правят на интересни ще мислим компромисен вариант но най важното е да знаем приблизително колко човека ще сме за да можем до края на тази седмица да говорим за хижата а и смятам че и да останем с приспиване както май и ще стане то да е на Баните![]()
затова до края на тази седмица всеки да пише с колко човека за да си правим сметката

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
аз съм пас за организацията ,преди малко и дифа издаде багажлъка.
ако нещо помощ трябва само по талафона
ако нещо помощ трябва само по талафона

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
и сега ще има ли нещо сбирчица или поне малко съборче на някоя бензинаджииница или нацяло се отказахте?
- Andronoff
- триногата
-
Аз засега съм "за", ще се обадя на Були по телефона за подробности, щото на друг номера нямам
Тая вечер ще уговарям работата, ако стане идваме двама

Тая вечер ще уговарям работата, ако стане идваме двама

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- monio777
- кандидат ентусиаст
-
много организатори какво стана имаше ли сбирка аз като немога да пресьствам поне ка4ете да гледаме има ли живи в таз СТ.ЗАГОРА???
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
не бе батка, глей ся, обикновенно Красимир BULLI е организатора ни, сега и Алекс полага усилия дано да стане(а доколкото знам ще стане и то
"пак ще има пушеци по светофарите
), ама няма ли кой да организира цялата работа няма кой да дойде.А някой организира ли го всеки ще дойде, гаранция.

the project is ready....

вижте сега момчета с Були ни се налага тази седмица да пътуваме и незнаем в събота по кое време ще се приберем и дали ще успеем да организираме нещо а за да не стават половинчати работи най добре ще е да я поотложим тази среща
и другото което е че и на двамата колите ни са ни в раковото
но ако имате желание съберете се някъде а пък ако успеем ще ви навестим 

и другото което е че и на двамата колите ни са ни в раковото

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
раковото
като се замисля,мое си спретнем една малка сбирка в неделя колкото да се видим на бензиностанцията с новите ентусиазирани хора от нашия град,ама за ресторани нямам време да обикалям
17.00ч. опет добре ли е?

като се замисля,мое си спретнем една малка сбирка в неделя колкото да се видим на бензиностанцията с новите ентусиазирани хора от нашия град,ама за ресторани нямам време да обикалям
17.00ч. опет добре ли е?