BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 15 Юли 2007, 22:24

А бре ей момци мене все с тоя Хайникен в ръка сте ме снимали ве. Ама хубавичко си изкарахме с тея пичове които ни посрещнаха така радушно. А на тези които не дойдоха мога за пореден път да им заява, че отново сбъркаха и не уцелиха момента. Пък иначе и аз и жената поизгоряхме мъничко.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 15 Юли 2007, 22:27

Mishel_Vaian написа:Бат Миро май нещо не я харесва тая бира като му гледам изражението :lol:

Как да я харесвам като е толкова малка.
Изображение
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Юли 2007, 22:42

Mishel_Vaian написа:Бат Миро май нещо не я харесва тая бира като му гледам изражението :lol:
Мишеле мерси за дюшеците :!: сериозно момче си-за пореден път се убедих :!: .....продължаваме с фототоИзображение
Shot with SAMSUNGИзображение
Shot with SAMSUNG at 2007-07-15 at 2007-07-15.......ех тоа червен бански-като роза си :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 15 Юли 2007, 22:52

как няма да изгорите,аз два дена бях на плаж(по принуда),ама съм си бял :mhihi: !
къде ви е шатрата или на бара под сянката!
а може сте станали манекенки и да првите тен :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

БМВманиачения
Аватар

Re: !

Мнение от bmwfena » 15 Юли 2007, 23:40

pavlin_e30 написа:как няма да изгорите,аз два дена бях на плаж(по принуда),ама съм си бял :mhihi: !
къде ви е шатрата или на бара под сянката!
а може сте станали манекенки и да првите тен :mhihi:
Зелен ....тоа път Зарата се изложихте -на срещата имаше от Любимец Гълъбово Хасково Сливен Бургас---защо не си направихте труда да си размърдате дупетата---а после искате участие :( да не се учудите че като речете да организирате нещо да се получи еднопасуване от наша страна :!: примен имаше 2 места -никой от вас не пожела да дойде :!: нито ви искам пари за пътни нито нищо :!: амахайде както и да е......аз да продължа с фотото...евала на Сливен и Бургас-много задружни момчета-ние може само да мечтаем---ама аз нашите сбирки ще ги вдигна рано или късно но..... :!: айде-фотооо...Изображение
Shot with SAMSUNG at 2007-07-15
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 15 Юли 2007, 23:43

ето ви още :mhihi:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от павката » 16 Юли 2007, 0:32

то хубу,ама да ги копам няма ми стигат тея шибани пари.. :evil:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 16 Юли 2007, 8:02

Каквото и да кажа,ще е недостатъчно.Благодаря на всички приятели от Хасково,Любимец,Гълъбово,Бургас и Сливен които уважиха това начинание на Фена.ВСИЧКО БЕШЕ СТРАХОТНО И ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ БУРГАС БЕШЕ СУПЕР!!!! :bgflag: :yes:
Фенче на бензиностанцията в Бургас,кое е това зло черно Е34? :D :D :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 16 Юли 2007, 9:00

:mhihi:
аз съм повече от доволен за разлика от жената - като чу, че съм ходил на плаж се нацупи, че не съм я взел и ми наложи карантина - 2 дена без секс, добре, че ходих до Китен да наваксам :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Юли 2007, 9:03

pavlin_e30 написа:то хубу,ама да ги копам няма ми стигат тея шибани пари.. :evil:
можеше да ми пишеш на лично..не ти искам пари и т.н. карай ве за др.път ще знаеш :?: идваш с мен и екскурзията ти е безплатна.....относно за срещата сега---нека в края на др.месец направимсъщата с отделна тема ако трябва :!: нека тоя път се вземат на по-сериозно нещата..който има проблем с парите нека каже.много добре знаем че всички имат тая възможност...аз заявявам 2 места свободни при мене ама за по-лекички щото гумите ми опират в калниците.ако взема 2ма Сливнанлии сигурно не мога изляза от Сливен :mhihi: ама те си имат коли достатъчно.все пак това е молба от моя страна...а дали ще я уважите :?: :?: вие си знаете :!:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 16 Юли 2007, 9:19

bmwfena написа:
pavlin_e30 написа:то хубу,ама да ги копам няма ми стигат тея шибани пари.. :evil:
можеше да ми пишеш на лично..не ти искам пари и т.н. карай ве за др.път ще знаеш :?: идваш с мен и екскурзията ти е безплатна.....относно за срещата сега---нека в края на др.месец направимсъщата с отделна тема ако трябва :!: нека тоя път се вземат на по-сериозно нещата..който има проблем с парите нека каже.много добре знаем че всички имат тая възможност...аз заявявам 2 места свободни при мене ама за по-лекички щото гумите ми опират в калниците.ако взема 2ма Сливнанлии сигурно не мога изляза от Сливен :mhihi: ама те си имат коли достатъчно.все пак това е молба от моя страна...а дали ще я уважите :?: :?: вие си знаете :!:

Аз съм ЗА! :yes:

Ами аз Фенче винаги мъкна при мен поне по едно кораво сливенско момче,и в случея се сещам да попита:
-Абе тези Старозагорски манекени що са толкоз хилави всичите ве?Като гледам Сливен,Хасково,Любимец.....явно хората добре си хапват!Ако требва да ги поохраним малко! :yammy: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Юли 2007, 10:19

A_DUNCHEV написа:
bmwfena написа:

Аз съм ЗА! :yes:

Ами аз Фенче винаги мъкна при мен поне по едно кораво сливенско момче,и в случея се сещам да попита:
-Абе тези Старозагорски манекени що са толкоз хилави всичите ве?Като гледам Сливен,Хасково,Любимец.....явно хората добре си хапват!Ако требва да ги поохраним малко! :yammy: :mhihi:
ами стигам до поговорката -много баби-хилаво бебе :mhihi: при нес се превежда -много жени-хилави мъже :mhihi: ай сега още снимчици.......Изображение
Shot with SAMSUNG at 2007-07-16Изображение
Shot with SAMSUNG at 2007-07-16
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 16 Юли 2007, 10:29

Еми така е Славчо :mhihi: :mhihi:

Едните пътуват от Хасково за Зарата а другите от Зарата за към Хасково :winky:

видяхме се със Простото/който пак беше махмурлия/ и най неочаквано багериста ни изкара акъла като се появи от засада с един школник :shock:

а за морето аз бях с плувките но Милко и Нено не бяха подготвени и така ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 16 Юли 2007, 13:32

Ти морето остави на нас :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от павката » 16 Юли 2007, 19:49

много сте се засилили към моите шамари,внимавайте!!! :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия