BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 20 Юли 2007, 23:56

Здравейте отново на всички ! Малко не се виждаме последно време но нещо немога да си насмогна на работата и затова се получава така но пък си пуснах нет и в къщи и сега ще мога по често да ви следя какви ги вършите :lol: .
Изображение

Аватар

Поздрави от Америка

Мнение от HAMANN » 21 Юли 2007, 8:29

ОООО как сте, ЧАДА мой? :)

Аз избягах пак. Заминах си в страната на "големите мечти". ;)

Скоро няма да можем да се видим, ама за сметка на това можем да си пишем. :)
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: Поздрави от Америка

Мнение от POL_Starshi » 21 Юли 2007, 10:05

HAMANN написа:ОООО как сте, ЧАДА мой? :)

Аз избягах пак. Заминах си в страната на "големите мечти". ;)

Скоро няма да можем да се видим, ама за сметка на това можем да си пишем. :)

Как си каубой?Растът ли долари по дървета приятелю? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Юли 2007, 11:31

Ооо Ванка и ти ли се появи бе :mhihi: Замина и ни забрави тук :mhihi: Брат ти се скъса да се кефи на ис-ката не я спира :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 21 Юли 2007, 13:07

да ви кажа :mhihi: ...бате Миро и брат му,бяха преди малко в Любимец за по едно кафе :mhihi: и преди да си тръгне(преди 5 мин.)изпили гумите на 2-рото му(резервно)баварче:mhihi: :mhihi: :driving:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Юли 2007, 13:54

the_gate написа:да ви кажа :mhihi: ...бате Миро и брат му,бяха преди малко в Любимец за по едно кафе :mhihi: и преди да си тръгне(преди 5 мин.)изпили гумите на 2-рото му(резервно)баварче:mhihi: :mhihi: :driving:

Що го издаваш е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нямаш ли видео :mhihi: :twisted:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Юли 2007, 14:00

SuPeR_FLY написа:
the_gate написа:да ви кажа :mhihi: ...бате Миро и брат му,бяха преди малко в Любимец за по едно кафе :mhihi: и преди да си тръгне(преди 5 мин.)изпили гумите на 2-рото му(резервно)баварче:mhihi: :mhihi: :driving:

Що го издаваш е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нямаш ли видео :mhihi: :twisted:
другия път кат мина покрай Сливен много ще бързам и няма да се обаждам за да изравня резултата 1-1 :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 21 Юли 2007, 14:29

ааа бате Миро много бързаше(пък и беше на бизнес среща :mhihi: )
предварително каза че е дошъл за един час(не че не го оговарях за гарнизон с преспиване и пиене :drinking: :have one: )... :roll: ама отказа...защото ракията ми не била охладена на правилните градуси :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Юли 2007, 16:40

the_gate написа:ааа бате Миро много бързаше(пък и беше на бизнес среща :mhihi: )
предварително каза че е дошъл за един час(не че не го оговарях за гарнизон с преспиване и пиене :drinking: :have one: )... :roll: ама отказа...защото ракията ми не била охладена на правилните градуси :mhihi:

Да не стане с тебе да ходим тия дни до Сливен да зимаме чаркуляци :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 21 Юли 2007, 16:58

:roll: ами каквото дойде ве закчо:mhihi: ...последния път само 4 бмв-та ме посрещнаха...може би нямат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 21 Юли 2007, 17:37

the_gate написа::roll: ами каквото дойде ве закчо:mhihi: ...последния път само 4 бмв-та ме посрещнаха...може би нямат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Та какво казваш,че немаме? :confused:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 21 Юли 2007, 17:56

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 21 Юли 2007, 21:38

bmwfena написа:
SuPeR_FLY написа:

другия път кат мина покрай Сливен много ще бързам и няма да се обаждам за да изравня резултата 1-1 :!:

Ей Фенче верни мой приятелю не съм имал време за разходки до Хасково за тва не ти се обадих, а и минавах по другия път през Елхово и Тополовград. За тва не се сърди ве близначето ми. Нали знаеш че не бих пропуснал да ти се обадя та дори и да прелитах през Хасково. Иначе Дидо е прав шперо не издържа да къса гуменки май ще поръчвам пак нови :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 21 Юли 2007, 21:54

miro_mcm написа:
bmwfena написа:
SuPeR_FLY написа:

Ей Фенче верни мой приятелю не съм имал време за разходки до Хасково за тва не ти се обадих, а и минавах по другия път през Елхово и Тополовград. За тва не се сърди ве близначето ми. Нали знаеш че не бих пропуснал да ти се обадя та дори и да прелитах през Хасково. Иначе Дидо е прав шперо не издържа да къса гуменки май ще поръчвам пак нови :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей,кратуни!Кви са тези престрелки без мен ве? :evil: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 22 Юли 2007, 21:52

кво стана ве фенове(що не пишете) да не преминахте от другия край на барикадата(да сте си купили мерцедеси)....розови:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия