ПЛОВДИВ-сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Май 2007, 20:25

Stanchev написа:недай си Боже да осакатиш някой мой близък човек, ще те съдя как си знам аз!
Айде сега глупости.Хипотетично ако..... и т.н.т Айде да сменим темата а???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320Д
Мечтае да кара: Маруся

Мнение от miropleshiviq » 01 Май 2007, 20:27

спрете да се джафкате
тук сме за да сме приятели а не врагове
8)
само позитивни критики в приятелки дух
ОСАЗНАИТЕ СЕ

Аватар

Мнение от body » 01 Май 2007, 20:32

miropleshiviq написа:спрете да се джафкате
тук сме за да сме приятели а не врагове
8)
само позитивни критики в приятелки дух
ОСАЗНАИТЕ СЕ
Ами аз незнам защо съм крив на някои хора.Все пак тук сме с една цел,макар и с различни виждания за НЯКОИ неща само.Бих се извинил на всеки засегнат ако има такива.Писна ми от ощипани девици тук!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miropleshiviq » 01 Май 2007, 20:34

по бира на ОМВ 6а оправи не6тата :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от body » 01 Май 2007, 20:37

miropleshiviq написа:по бира на ОМВ 6а оправи не6тата :mhihi: :mhihi:
Приятел лошото е че аз работя доста и съм в командировки в БГ и чужбина почти постоянно.БМВ-тата ги карам само като съм свободен ей така за шоу.Трудно става засечка с мен за бира.Най обаче обичам в неделя и събота на гребната на паркинга като ходя да тичам има сбирка на ФИАТ и Ланчия,ХОНДА и АУДИ.КАК САМО ГИ ДРАЗНЯЯЯ!!! Умирам си от кеф.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petertyp44 » 01 Май 2007, 22:06

"и АУДИ.КАК САМО ГИ ДРАЗНЯЯЯ!!! Умирам си от кеф"
Ааааааа случайно тази неделя на 29-ти Април към 18 часа и нещо да беше ти един от всичките с БМВ-тата дето се въртяхте :?:
После ние отидохме в близкото заведение и след нас дойдоха Пежо и след тях заради въртящите се БМВ-та дойде полицията :!:
:shock:

П.С. Въобще не са ни подразнили с въртящите си задници - просто си мислихме как за малко се размина едното БМВ на излизане от полигона с новата кола на един наш съклубник - щеше да стане много неприатно :roll:
Не трябва да се правят такива неща в града, където може да пострадат нищо не подозиращи хора :winky:
[url="http://imageshack.us"]Изображение[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]Изображение[/url]

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_mania4ka » 01 Май 2007, 22:07

САМО БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miropleshiviq » 01 Май 2007, 22:13

bmw_mania4ka написа:САМО БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ми да :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 01 Май 2007, 22:13

body написа:
miropleshiviq написа:по бира на ОМВ 6а оправи не6тата :mhihi: :mhihi:
Приятел лошото е че аз работя доста и съм в командировки в БГ и чужбина почти постоянно.БМВ-тата ги карам само като съм свободен ей така за шоу.Трудно става засечка с мен за бира.Най обаче обичам в неделя и събота на гребната на паркинга като ходя да тичам има сбирка на ФИАТ и Ланчия,ХОНДА и АУДИ.КАК САМО ГИ ДРАЗНЯЯЯ!!! Умирам си от кеф.

Днес ти наблюдавам мненията и смятам, че ти не си достойния да представляваш марката по какъвто и да било начин. Вземи по добре малко падни на земята... днес казаното не е от човек който "ходи по командировки". Изглеждаш ми някакъв неориентиран 18 годишен пич майна (нищо лично). Думите може да са достойни по какъвто начин ги смяташ ти само във Тунинг и Голф форума. Тук се ценят много по-съществени неща отколкото това колко ти е мощна колата.
И все пак изказаното от мен си е лично мнение и няма място тук заедно със твоите изказвания. Не случайно се опитваме да бъдем по-толерантни и сдържани на пътя. Почети малко черни статистики и после казвай кой те съди и кой не. Това си е негова работа и ти нямаш право да му правиш забележка. Най малкото човека иска да предотврати инцидент с такива като тебе било то с него или някои негови близки. Немисля че на някой ще му е приятно някой като теб да налети на детето му примерно.
Та цялата работа тръгна от там.
Не си мисли че като караш нови колички или мощни БМВ-та си нещо повече от останалите. Всеки свършва там... някой ден. Доколкото ако го прави на писта поне незастрашава чужд живот.
Бих ти пожелал безаварийно и безинцидетно да се радваш на колите а не да се заяждаш с другите за глупости.

Уважавай живота на другите ако не те интересува твоя.
Последна промяна DJJonny на 01 Май 2007, 22:15, променена общо 1 път
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_mania4ka » 01 Май 2007, 22:13

С ТВА ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ СМЕНИАТЕ ЛИ ЧЕСТО ШАРНИРИ И КАРЕТА :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_mania4ka » 01 Май 2007, 22:22

ниама хубава и лоша кола има правилен и грешен избор а правилниа е БМВ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miropleshiviq » 01 Май 2007, 22:24

bmw_mania4ka написа:С ТВА ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ СМЕНИАТЕ ЛИ ЧЕСТО ШАРНИРИ И КАРЕТА :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

предно предаване на кое

Потребител
Аватар

.

Мнение от Martzi » 01 Май 2007, 22:34

123
Последна промяна Martzi на 01 Май 2007, 22:39, променена общо 2 пъти
Братчед знаеш ли какво отличава човека от животните?...................Алкохола!.....................Нито едно животно не пие!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petertyp44 » 01 Май 2007, 22:35

miropleshiviq написа:
bmw_mania4ka написа:С ТВА ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ СМЕНИАТЕ ЛИ ЧЕСТО ШАРНИРИ И КАРЕТА :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

предно предаване на кое

За Аудита става въпрос - ние сме с предно :mhihi: :mhihi:
Да ти кажа, ни полуоски съм сменял, ни карета, а са 300 хиляди км. :winky: - иначе за твойто Ренденце /Рено, скоро ми намирисва, че пак окачването ще ти създава ядове - обади ми се да дойда да му ударя два чука по торсиончетата, па може и да останеш доволна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тва френското е най голямото :mhihi:
Последна промяна petertyp44 на 01 Май 2007, 22:40, променена общо 1 път
[url="http://imageshack.us"]Изображение[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]Изображение[/url]

Аватар

Re: .

Мнение от body » 01 Май 2007, 22:40

То днес е почивен ден и мога да си позволя волности:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна body на 01 Май 2007, 22:43, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща