Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Май 2008, 22:58

dj_ennsy_1 написа:
bmwfena написа:ми кое хубаво кое лошо пак си беше добре АМА догодина нека организаторите помислят нещо по така-все пак идват хора от 200-300км на тоа събор и искат да гледат най най-нали :!: :!: БМВсъбора винаги си е бил номер 1 ама мисля че е време за промяна :confused:

Абе колега, това не е ли твоята машина? Моята беше през 2 коли... ето:
Изображение
Изображение Изображение
Изображение

Гледах, гледах да те видя, ама не успях... де се беше покрил :mhihi:
да ве...аз събор не изпускам-НИКОГА..много приятели видях-офф напрао върхъъъ :shock:
Последна промяна bmwfena на 03 Май 2008, 23:00, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Май 2008, 22:59

а я кажете малко за боя и за катастрофата
искаме инфо тука хората дето не сме ходили
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 03 Май 2008, 23:01

_65536_kb_sec_ написа:а я кажете малко за боя и за катастрофата
имате 10 секунди на разположение - моля кажете си всичко ;)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 03 Май 2008, 23:03

Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел... след като му казали "играчи" от една шатричка... която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... :mhihi:
Последна промяна Ненко Вранков на 03 Май 2008, 23:05, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Май 2008, 23:05

dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... :mhihi:

а тея играчите от наште ли са били :roll:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Май 2008, 23:05

_65536_kb_sec_ написа:а я кажете малко за боя и за катастрофата
боя не видях кво стана бях достадалече а за катастрофата--колегата с турбинираната Е28ца на драга получи проблем с спирачките и прелетя през оградата на пистата и леко понатроши колето.Отидоха да я оправят с колегите си от Бургас.Не знам как ще я заварят там--цццц--ох много лошо :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 03 Май 2008, 23:07

h4ckED написа:четири M3 e92 не бях виждал на 1 място :shock: :shock: Евала !

Останах без крака ... от както пристигнах в Калояново 9:45 докато започнаха въртялките ... чакане чакане ама ми изпълниха душата :twisted: Само така момчета 8)

човече по често трябва да ходиш по СФ ми се струва и ще видиш доста интересни неща .. а пък ако ти е толко за колите отиваш на Божура и нема да спиш после 5 дена :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Май 2008, 23:07

Мишел написа:Извинявай, не че нещо, но според мен зависи с каква нагласа отива човек, да се наслаждава или да критикува.....

И като отидеш с яката нагласа и изобщо почти нищо не ти оправдае очакванията тогава кво правим? преструваме се, че всичко е розово и гледаме синьото небе?[/quote]
Не ти личеше особено, айде сега ;) Мисли за догодина :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 03 Май 2008, 23:07

Изображение

тоя там в дъното къде си мисли че отива ? кво е видял че така се е подплашил и е избягал от пистата :mhihi: :mhihi: да не някоя М-къ

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 03 Май 2008, 23:08

bam-bam написа:
dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... :mhihi:

Какво значи "от наще" ? :roll: бяха с една бяла Е30-ниско свалена и едно Е34 зелен металик, комби, широкия бъбрек... не обърнах особено внимание, макар че бях на 2 метра от тях...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2008, 23:08

Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове :)
Изображение
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 03 Май 2008, 23:12

На Игор красавицата ли?! :shock:
Каквото и да кажа... :confused:
Дано скоро я оправи и пак да ни радва...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от TNC » 03 Май 2008, 23:17

Stiks написа:Изображение

тоя там в дъното къде си мисли че отива ? кво е видял че така се е подплашил и е избягал от пистата :mhihi: :mhihi: да не някоя М-къ

Не е М-ка. Даже тоя пич много я пазеше колата ама излетя накрая :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 03 Май 2008, 23:18

dj_ennsy_1 написа:
bam-bam написа:

Какво значи "от наще" ? :roll: бяха с една бяла Е30-ниско свалена и едно Е34 зелен металик, комби, широкия бъбрек... не обърнах особено внимание, макар че бях на 2 метра от тях...

ми наште наште играчи ;)
не ги ли знаеш кои са :mhihi:

а за катастрофата .. ако може некои да ми бодне едно УСБ в тиквата и да изкара спомените от Хардиска ми :mhihi:
без да искам загледах 2те Е30ки и се чудех защо едната се движеше по бавно и сивата я задмина на края .. и както си ги зяпах сивата си зави .. а тъмната мина направо направи 1 лупинг като от трамплин и се заби при падането ... но човека излезна след 5 секунди и нямаше смисал да ходя да му оказвам първа помощ :)
но повечето хора явно си помислиха че е станало нещо и нормално като офце да ходят да гледат сайр ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 03 Май 2008, 23:36

Мишел написа:
Richmond написа:Адцки много висене и само Дрифт шоуто беше супер, за другото нещо не ми хареса :)

Извинявай, не че нещо, но според мен зависи с каква нагласа отива човек, да се наслаждава или да критикува.....все ми се струва, че ако отидеш позитивно настроен и нито едно състезание да не изгледаш, а само да дишаш въздуха и да знаеш че си там със всички нас, е достатъчно основание да не можеш да заспиш тази вечер... ;)

Готин днеска се вдихнах съвсем сам, да отида на тоя събор, само и само да видя за какво става на въпрос.Ти сам прецени с какъв заряд съм отишъл.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия