Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
да ве...аз събор не изпускам-НИКОГА..много приятели видях-офф напрао върхъъъdj_ennsy_1 написа:bmwfena написа:ми кое хубаво кое лошо пак си беше добре АМА догодина нека организаторите помислят нещо по така-все пак идват хора от 200-300км на тоа събор и искат да гледат най най-нали![]()
БМВсъбора винаги си е бил номер 1 ама мисля че е време за промяна
Абе колега, това не е ли твоята машина? Моята беше през 2 коли... ето:![]()
Гледах, гледах да те видя, ама не успях... де се беше покрил

Последна промяна bmwfena на 03 Май 2008, 23:00, променена общо 1 път

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
имате 10 секунди на разположение - моля кажете си всичко_65536_kb_sec_ написа:а я кажете малко за боя и за катастрофата
искаме инфо тука хората дето не сме ходили

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел... след като му казали "играчи" от една шатричка... която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... 

Последна промяна Ненко Вранков на 03 Май 2008, 23:05, променена общо 1 път
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
а тея играчите от наште ли са били

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
боя не видях кво стана бях достадалече а за катастрофата--колегата с турбинираната Е28ца на драга получи проблем с спирачките и прелетя през оградата на пистата и леко понатроши колето.Отидоха да я оправят с колегите си от Бургас.Не знам как ще я заварят там--цццц--ох много лошо_65536_kb_sec_ написа:а я кажете малко за боя и за катастрофата
искаме инфо тука хората дето не сме ходили

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
h4ckED написа:четири M3 e92 не бях виждал на 1 място![]()
Евала !
Останах без крака ... от както пристигнах в Калояново 9:45 докато започнаха въртялките ... чакане чакане ама ми изпълниха душатаСамо така момчета
човече по често трябва да ходиш по СФ ми се струва и ще видиш доста интересни неща .. а пък ако ти е толко за колите отиваш на Божура и нема да спиш после 5 дена

Мишел написа:Извинявай, не че нещо, но според мен зависи с каква нагласа отива човек, да се наслаждава или да критикува.....
И като отидеш с яката нагласа и изобщо почти нищо не ти оправдае очакванията тогава кво правим? преструваме се, че всичко е розово и гледаме синьото небе?[/quote]
Не ти личеше особено, айде сега

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
тоя там в дъното къде си мисли че отива ? кво е видял че така се е подплашил и е избягал от пистата

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
bam-bam написа:dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
Какво значи "от наще" ?

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове

- Illusion
- Бургаското явление
-
На Игор красавицата ли?!
Каквото и да кажа...
Дано скоро я оправи и пак да ни радва...

Каквото и да кажа...

Дано скоро я оправи и пак да ни радва...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Stiks написа:
тоя там в дъното къде си мисли че отива ? кво е видял че така се е подплашил и е избягал от пистата![]()
да не някоя М-къ
Не е М-ка. Даже тоя пич много я пазеше колата ама излетя накрая

Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:bam-bam написа:dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
Какво значи "от наще" ?бяха с една бяла Е30-ниско свалена и едно Е34 зелен металик, комби, широкия бъбрек... не обърнах особено внимание, макар че бях на 2 метра от тях...
ми наште наште играчи

не ги ли знаеш кои са

а за катастрофата .. ако може некои да ми бодне едно УСБ в тиквата и да изкара спомените от Хардиска ми

без да искам загледах 2те Е30ки и се чудех защо едната се движеше по бавно и сивата я задмина на края .. и както си ги зяпах сивата си зави .. а тъмната мина направо направи 1 лупинг като от трамплин и се заби при падането ... но човека излезна след 5 секунди и нямаше смисал да ходя да му оказвам първа помощ

но повечето хора явно си помислиха че е станало нещо и нормално като офце да ходят да гледат сайр

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Мишел написа:Richmond написа:Адцки много висене и само Дрифт шоуто беше супер, за другото нещо не ми хареса
Извинявай, не че нещо, но според мен зависи с каква нагласа отива човек, да се наслаждава или да критикува.....все ми се струва, че ако отидеш позитивно настроен и нито едно състезание да не изгледаш, а само да дишаш въздуха и да знаеш че си там със всички нас, е достатъчно основание да не можеш да заспиш тази вечер...
Готин днеска се вдихнах съвсем сам, да отида на тоя събор, само и само да видя за какво става на въпрос.Ти сам прецени с какъв заряд съм отишъл.